انجمنهای فارسی اوبونتو
جامعه کاربران => کافه اوبونتو => نویسنده: v.taghavi68 در 07 دی 1393، 01:48 بظ
-
سلام رفقا
من ی چند وقتی هست که تو زمینه شبکه پا گذاشتم دوره CCNA رو گذروندم و احتمالا دوره CCNP هم تا چند وقت دیگه برم ولی مخوام در کنار اینکه network engineer باشم در زمینه ی network admin هم قعال باشم ولی بین دوره های MCITP مایکروسافت و LPIC های لینوکس گیر کردم از همه بدتر اینکه در حال حاضر نمی دونم دقیقا چقدر نیروی مایکروسافتی میخوان چقدر لینوکسی؟!!
از دوستان خواهش دارم منو راهنمایی کنن. آیا لینوکس تنها برای admin شدن کافیه؟ آیا لینوکس در این زمینه همپای مایکروسافت مباحث و تکنولوژی های خاص داره؟ من دوره MCITP رو که دیدم خیلی متعلقات و مباحث زیادی داشت که تقریبا ۵ ماهی هم دوره اش طول میکشید اما برای لینوکس صرفا یک دوره ی LPIC بود که اونم فقط LPIC 2 اش بود که مباحث شبکه رو پوشش میداد.! آیا با لینوکس تنها کم و کاستی تو این زمینه نخواهم داشت نسبت به admin هایی که تحت مایکروسافت کار می کنن؟
خلاصه تو زمینه admin شدن و سرویس کار شدن لینوکس بهتر و کامل تره یا ویندوز؟؟؟؟
-
مطمئنی سوال را جای خوبی پرسیدی؟
-
منظورتون بخشی که سوال رو مطرح کردم بود یا کلا انجمن؟؟؟
دوستان مدیر اگه فکر می کنید جای پست باید عوض شه بگید. من در بخش کافه به این دلیل مطرح کردم چون شاید خیلی سوال تخصصی در حوزه لینوکس نبود ولی خولی خوب این انجمن بیشترین کاربران لینوکسی رو داره پس با تجربه های شبکه اش هم همینجان
از دوستان میخوام خواهشا راهنمایی کنن
-
منظورشون این انجمن بود
اینجا انجمن اوبونتو هست و طبیعتا همه رفتن به سمت لینوکس رو پیشنهاد میدن :)
-
والا منم خودم لینوکسی هستم و دوست دارم به این سمت برم اما آدم باید منطق داشته باشه. یعنی میخوای بگی کاربران اینجا بی منطق اند؟؟!!!
اونایی که تجربه کاری دارند لطفا بدون تعصب راهنمایی کنند. برام این موضوع خیلی مهم و جدی هست
-
اتفاقا مباحث LPIC 1 به حدی گسترده هست که امتحانش دو دو بخش گرفته میشه.
به نظر من در آینده فرصت شغلی برای متخصصین گنو/لینوکس بیشتر هست. حتی همین الان هم چون تعداد افراد فعال نسبت به ویندوزی ها خیلی کمتر هست فکر نکنم مشکل خاصی وجود داشته باشه.
از طرف دیگه در هر حیطه ای واقعا تسلط داشته باشید کار هست...
-
خب ایجاد شبکههای جدید ویندوزی در دولت ایران ممنوعه و شبکههای فعلی هم به مرور زمان باید تبدیل به شبکههای آزاد بشن. جاهایی که با دولت کار میکنن هم سعی میکنن به خاطر محدودیتهای [خوبی] که دولت در این زمینه داره خیلی سمت ویندوز نرن. ولی انتخاب با خودته نهایتاً!
-
دوستان ممنون از راهنمایی هاتون
اینکه این قانون داره اجرایی میشه بسیار خوبه. فقط تو این زمینه ویندوز قویتر هست یا لینوکس؟ کدام سرویس های بیشتر و بهتری رو میدن؟
-
دوستان ممنون از راهنمایی هاتون
اینکه این قانون داره اجرایی میشه بسیار خوبه. فقط تو این زمینه ویندوز قویتر هست یا لینوکس؟ کدام سرویس های بیشتر و بهتری رو میدن؟
فعلا این قوانین در حد بخش نامه است.ظاهرا آقای دانیال بهزادی از جزییات اجرایی شدنش خبر دارند.
ولی من که گمان نمیکنم به این زودی دولت تصمیم جدی و عزمی راسخ و اراده ملی و مدیریت جهادی برای مهاجرت به گنو-لینوکس داشته باشه!
ولی امیدوارم که داشته باشه.چون کار درست یعنی همین.من که با این مهاجرت و هزینه های اون کاملا موافقم.و به نظرمن باید خیلی زودتر از اینها دولت به سمت گنو-لینوکس میرفت.بعلاوه اینکه مردم ما هم باید همین کار رو انجام میدادند.ولی متاسفانه این طور نشده! امیدوارم این جنبش از ادارات شروع بشه و استفاده از جنبش نرم افزارهای آزاد فراگیر بشه. این طوری صنعت نرم افزار هم در ایران مثل کشورهای دیگه میشه و عضویت در World Trade Organization شدنی میشه.
سایت epatent.ir :دولت ایران با ممنوعیت هایی که توسط قوانین کپی رایت سازمان تجارت جهانی ایجاد می شود موافقت نکرد و اقدام به توزیع رایگان و بدون مجوز نرم افزارها، انهم در سطحی گسترده کرده است. لینوکس، که در کشورهای با مالکیت معنوی قوی (IP) هم ازادانه تولید می شود، در ایران نیز با محبوبیت بالایی در حال رشد است.
ایران وقتی به طور کامل به عضویت سازمان تجارت جهانی درامد، باید این وضعیت را تغییر دهد، چرا که اعضای سازمان تجارت جهانی باید از قوانین کپی رایت این سازمان تبعیت کامل کنند. با این حال، ایالات متحده پیش از این 22 بار عضویت ایران را در سازمان تجارت جهانی وتو کرده است، و از سال 2007 به طور صریح از پذیرش عضویت کامل ایران در سازمان تجارت جهانی امتناع می کند ."