انجمن‌های فارسی اوبونتو

کمک و پشتیبانی => انجمن عمومی => نویسنده: icide در 31 امرداد 1386، 08:03 ق‌ظ

عنوان: مرجع فارسی سیستم عامل PCBSD
ارسال شده توسط: icide در 31 امرداد 1386، 08:03 ق‌ظ
مرجع فارسی سیستم عامل PCBSD افتتاح شد . اهداف این سایت ترویج مطالب و آموزش های گوناگون برای فراگیری این سیستم عامل و مسلط شدن به آن است . هر چند از نظر کاربری شاید تفاوت زیادی با سیستم عامل های Gnu/Linux نداشته باشد ، چون هر دو امکان دارد از یک نرم افزار ، از یک نوع میزکار و نرم افزار های مشترک دیگری استفاده نمایند ولی هدف این سایت تمرکز کامل مطالب برای PCBSD است. PCBSD یک سیستم عامل باز متن و قدرتمند تحت FreeBSD میباشد که با مجوز BSD و به طور رایگان انتشار می یابد . PCBSD یک " Gnu/Linux " و یک توضیع جدید تحت آن نیست ، بلکه یک BSD است ( Berkeley Software Distrobution ) که توسط کریس موری ( Kris Moore ) با اهداف راحت استفاده کردن ، نصب آسان ، مدیریت بسته ها با یک کلیک و تمرکز برای استفاده آن جهت از سال 2005 شروع شده . میزکار پیش فرض این سیستم عامل KDE ( K Desktop Environment ) می باشد و سیستم پایه آن هم FreeBSD .

صفحه اصلی : WWW.PCBSD.IR
عنوان: پاسخ به: مرجع فارسی سیستم عامل PCBSD
ارسال شده توسط: Mehdi در 04 شهریور 1386، 10:21 ب‌ظ
من که نتونستم ببینم... ظاهرا سایت مشکلی داره! به هر حال آرزوی موفقیت :)
عنوان: پاسخ به: مرجع فارسی سیستم عامل PCBSD
ارسال شده توسط: مهدی پیشگوی در 10 شهریور 1386، 10:24 ب‌ظ
سایت خیلی خیلی سنگین بالا میاد
خیلی سرعت لودش پایینه . BSD بعد از لینوکس سیستم عامل مورد علاقه من هستش که می خوام یاد بگیرمش
عنوان: پاسخ به: مرجع فارسی سیستم عامل PCBSD
ارسال شده توسط: platoali در 10 شهریور 1386، 11:41 ب‌ظ
من ۲ ۳ سال با FreeBSD کار کردم.  باید بگویم زیاد فرقی با لینوکس ندارد. یک خورده اسکربپت های  init آن فرق دارد. و از ابزار های گنو هم خبری نیست. یعنی شما با tar  و cp  و بقیه ابزار هایی کار می کنید که مال خود BSD است.  این کار را یک مقدار مشکل می کند. معمولا ابزار های گنو بسیار خوش دست تر  و قدرتمند تر هستند. از نظر کرنل هم با اینکه  بسیار پاپدار است و در مقابل کرنل لینوکس امکانات کمتری دارد. و کرنل لینوکس قدرتمند تر و سرعت پیشرفت آن هم بیشتر از کرنل های BSD  است.  
 
سیستم نصب نرافزار آن هم سورس بیس مانند gentoo  است. اصلا gentoo سیستم  portage را بر اساس ports    فری بی اس دی  طراحی کرده است. ولی ابزار های gentoo کامل تر و غنی تر هستند.
از نظر من نگهداری و بروز رسانی سیستم های bsd سخت تر است. ولی در عوض پاپدار تر  و سر راست تر هستند.
یک چیز دیگر اینکه نصب و راه اندازی آنها راحت نیست. احتمال اینکه  در پروسه ی نصب به مشکل بر بخورید و سخت افزار ها نشناسد خیلی زیاد است. این مشکل مخصوصا در نسخه های جدید تر  ۵ و ۶نصبت به نسخه های قدیمی سری ۴  بیشتر  به چشم می خورد. در حالی که باید برعکس باشد.