مرسی از توضیحات تا اینجا خیلی خوب بود. ولی یه نکته ای هست که من هیچی از برنامه نویسی وب بلد نیستم و تا حالا اصلا بش فکر هم نکردم... البته با یه کم اغراق... در مورد اون هم می شه یه توضیحی بدید که بدونم با استفاده از بهشت برنامه نویسی باید دقیقا از چه زبانی شروع کنم و به کجا برسم و توی ایران چه زبان هایی بیشتر نیاز می شه؟ و این که چقدر طول می کشه حدودا تا توی زمینه وب بتونم درست کار کنم؟
سوسولا میگن بین المللی
محسن: عالی بود. یه سوال پیش اومد که برای مثلا استفاده از apache به عنوان سرور برای یادگیریش دوره ی خاصی توی ایران داره؟
و اینکه جاوا و ++C چه فرق عمده ای توی کاربرد دارن که می گی دومی رو پیشنهاد می کنی؟
بعد از پایتون پیشنهاد من یادگیریه c++ هست.که البته میتونید جاوا به جاش یاد بگیریدبعد از پایتون پیشنهاد من یادگیریه c++ هست.که بعدش بهتره برید سراغ جاوا.
محسن چیکار به عربا داری؟ :o
جواب سوالمو بده لطفا....
در کل شما با یاد گیریه یک یا دو زبان برنامه نویس حرفه ایی نمیشی و تا وقتی که حرفه ایی نشی از پول تپل خبری نیست.البته برنامهنویس حرفهای بودن هیچ ربطی به تعداد زبانهایی که بلد هستید نداره. شما میتونید تنها یک زبان بلد باشید، کاملا حرفهای باشید و درآمدتون هم خوب باشه.
من اگه روزی بخوام برنامه نویس حرفه ایی بشم بعد از یادگیری پایتون حتما به c++ و بعدش جاوا رجوع خواهم کرد.
منظور از مهندسی نرم افزار چیه؟مهندسی نرمافزار شامل طراحی، برنامه نویسی، توسعه، مستندسازی و نگهداری نرمافزار با بکارگیری روش های فنی و عملی هستش.
البته برنامهنویس حرفهای بودن هیچ ربطی به تعداد زبانهایی که بلد هستید نداره. شما میتونید تنها یک زبان بلد باشید، کاملا حرفهای باشید و درآمدتون هم خوب باشه.
یکی از عوامل حرفهای شدن هم همینه که تا کمی از یک زبان رو یاد گرفتید نپرید به یک زبان دیگه، بلکه تمرکز کنید روی یک زبان خاص. بعد از اون هم یادگیری الگوریتمها و مهندسی نرمافزار و غیره هست که وابسته به زبان خاصی نیستند و قسمت سخت کار هم همونجاست، وگرنه یادگیری یک زبان حداکثر ۳ ماه بیشتر ازتون وقت نمیگیره.
منظور من این نبود که یه زبان رو نصفه کاره ول کنی بری سراغ یکی دیگه.برنامه نویس حرفه ایی در چندین زمینه ی مربوط به کارش باید استاد باشه.به نظر شما آشپزی خوبه که یه غذا عالی درست می کنه یا آشپزی که چند تا غذا رو فوق العاده تهیه می کنه؟البته این قضیه رو نمیشه با آشپز مقایسه کرد. توی ردههای پایینتر عموما بلد بودن چند زبان کمک میکنه (مثل همین کاری که گفتید و تنها یک سال سابقه کار میخواست) که بتونند از اون شخص در جاهای مختلف استفاده کنند، ولی در ردههای بالاتر، دنبال افراد با تخصصهای خاص هستند. برای مثال یک شرکت کوچیک یک مهندس کامپیوتری رو استخدام میکنه که هم شبکه شرکت رو پشتیبانی کنه، هم مشکلات نرمافزاری رو برطرف کنه، هم سایت شرکت رو بروز کنه. ولی خوب در ردههای بالاتر و شرکتهای بزرگتر، مسئول شبکه و مسئول سایت و غیره جدا میشه، و هر چی کار تخصصیتر میشه، تمرکز هم روی یک موضوع خاص بیشتر میشه.
البته این قضیه رو نمیشه با آشپز مقایسه کرد. توی ردههای پایینتر عموما بلد بودن چند زبان کمک میکنه (مثل همین کاری که گفتید و تنها یک سال سابقه کار میخواست) که بتونند از اون شخص در جاهای مختلف استفاده کنند، ولی در ردههای بالاتر، دنبال افراد با تخصصهای خاص هستند. برای مثال یک شرکت کوچیک یک مهندس کامپیوتری رو استخدام میکنه که هم شبکه شرکت رو پشتیبانی کنه، هم مشکلات نرمافزاری رو برطرف کنه، هم سایت شرکت رو بروز کنه. ولی خوب در ردههای بالاتر و شرکتهای بزرگتر، مسئول شبکه و مسئول سایت و غیره جدا میشه، و هر چی کار تخصصیتر میشه، تمرکز هم روی یک موضوع خاص بیشتر میشه.
یک قانون کلی هست که اگر توی کاری خوب باشید، همیشه براتون کار هست و درآمد خوبی هم توی اون خواهید داشت.کاملا موافقم
ممنون بازم. یه سوال اینکه دوره های شبکه مثلا همین LPIC رو می شه به صورت خودآموز هم یاد گرفت یا نه؟ درسته بستگی به خود آدم داره که خودخوان! باشه ولی از نظر امکانات سخت افزاری می گم. با این نرم افزارهای شبیه ساز توی همین اوبونتو مثل virtualbox (تازه اسمشو یاد گرفتم) می شه هر نوع آزمایشگاهی رو که بخوای با هر شرایطی شبیه سازی کرد؟دوست گلم به اعتقاد من هیچ جیز مثل خود آموزی خروجی نداره .مستندات زیادی هم هست به زبان فارسی و انگلیسی . سری به foss.ir
تا اینجا هم متوجه شدم که هیچ وقت به جاوا دقت نکرده بودم ولی انگار دوستان خیلی بش تاکید دارن.
محسن: عالی بود. یه سوال پیش اومد که برای مثلا استفاده از apache به عنوان سرور برای یادگیریش دوره ی خاصی توی ایران داره؟
و اینکه جاوا و ++C چه فرق عمده ای توی کاربرد دارن که می گی دومی رو پیشنهاد می کنی؟
دوست گلم به اعتقاد من هیچ جیز مثل خود آموزی خروجی نداره .مستندات زیادی هم هست به زبان فارسی و انگلیسی . سری به foss.ir
بزن . بیشتر افراد مشهور در زمینه های مختلف خود آموز بودن .
یه سوال دیگه اینکه (سوال خوبه) حدودا چقدر زمان می بره تا یه نفر به یه برنامه نویس حرفه ای تبدیل شه.در مورد سوال اول باید بگم برای اینکه در هر کاری حرفهای به معنی واقعی اون بشید باید حدود ۱۰هزار ساعت وقت صرفش کنید. (منبع اصلی را پیدا نکردم اما اینجا http://forum.nursism.ir/viewtopic.php?f=74&t=2541&view=unread یه چیزایی گفته) عملا ۴ تا ۵ سال کار روی هر موضوعی به صورت تمام وقت میتونه شما را تبدیل کنه به یه آدم حرفهای توی اون زمینه. طبیعی است که سرعت رسیدن آدمها به این سطح مهارت یکسان نیست.
منظورم بیشتر اینه که آدم توی برنامه نویسی بیشتر با بودن توی بازارکار حرفه ای می شه یا با خوندن و تمرین کردن؟