انجمن‌های فارسی اوبونتو

کمک و پشتیبانی => برنامه‌سازی => نویسنده: محمد حسین حیدری در 12 مهر 1387، 12:02 ب‌ظ

عنوان: کتابخانه های لینوکس
ارسال شده توسط: محمد حسین حیدری در 12 مهر 1387، 12:02 ب‌ظ
من چند روزه دنبال مرجعی می گردم که کتابخانه های ++C لینوکس رو معرفی کرده باشه و بدونم چه توابعی توی این کتابخونه ها هست! مثلاْ الآن می خوام یه برنامه خارجی رو از درون برنامه ام اجرا کنم. کسی تابعی می شناسه؟!
عنوان: پاسخ به: کتابخانه های لینوکس
ارسال شده توسط: ابراهیم در 20 مهر 1387، 06:29 ق‌ظ
برای اجرای دستورهای سیستم از داخل کد ++C چند تابع وجود داره که ساده‌ترینشون تابع system هست. بقیه‌شون هم مجموعه توابع exec هستند.
برای دیدن توضیح کامل توابع C (که در ++C هم استفاده می‌شن) بسته‌ی manpages-dev رو نصب کن و توی پایانه (همون ترمینال) بزن man system یا man sprintf یا ...
عنوان: پاسخ به: کتابخانه های لینوکس
ارسال شده توسط: مهرورز در 30 مهر 1387، 05:45 ب‌ظ
زیربنائی‌ترین کتابخانه C/C++ کتابخانه libc است که در GNU/Linux، GCC، از glibc استفاده می‌شه. موقع برنامه‌نویسی با glibc خوبه راهنمای کامل اون که یه فایل chm هست رو کنار دست داشته باشیم. خوبی این راهنما اینه که توابع رو طبقه‌بندی کرده و امکان Search‌ و Index داره.
این راهنما از اینجا (http://htmlhelp.googlecode.com/files/libc-2.7.chm) قابل دریافته.

عنوان: پاسخ به: کتابخانه های لینوکس
ارسال شده توسط: moshen212 در 01 آبان 1387، 09:08 ق‌ظ
سلام
این مستنداتی که گفتید برای python هم کاربرد داره؟
عنوان: پاسخ به: کتابخانه های لینوکس
ارسال شده توسط: مهرورز در 01 آبان 1387، 11:13 ق‌ظ
نه کاربردی نداره. libc یک کتابخانه سطح پائین و برای برنامه‌سازی سیستمیه. پایتون یه زبون اسکریپتی و طبیعتا خیلی خیلی سطح بالا.
برای مطالعه پایتون بسته‌های diveintopython و python-doc رو توصیه می‌کنم. بسته اول کتابیه که شما رو به سرعت وارد محیط و ابزار‌ها و کاربرد‌های پایتون می‌کنه و بسته دوم شامل مستندات رسمی و توصیف املا و معانی زبان و Tutorial‌های سایت پایتون است. محتویات این بسته‌ها فایل‌های html هستند که برای دیدن مسیر نصبشون می‌تونید از دستور dpkg -L‌ استفاده کنید.
عنوان: پاسخ به: کتابخانه های لینوکس
ارسال شده توسط: moshen212 در 02 آبان 1387، 09:00 ق‌ظ
سلام
ممنون دوست عزیز