انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۴٫۰۴ با پشتیبانی بلند مدّت (۱۲ سال) منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در صدا  (دفعات بازدید: 3939 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tdhmh

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 149
  • جنسیت : پسر
مشکل در صدا
« : 06 فروردین 1393، 12:02 ق‌ظ »
من اوبونتو 12.04 رو نصب کردم ولی صدا ندارم.
کارت صدای آنبوردم خراب شد برا همین رفتم یه کارت صدا pci خریدم و از بایوس کارت صدا آنبورد رو غیر فعال کردم و الان تو ویندوز صدا دارم ولی تو اوبنتو صدا ندارم.

آفلاین tdhmh

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 149
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در صدا
« پاسخ #1 : 06 فروردین 1393، 01:43 ب‌ظ »
کسی نبود کمک کنه؟
مدلش تو ویندوز زده بود ess maestro3 pci تو تنظیمات صدا در اوبنتو هم نوشته es1983s maestro-3i pci audio accelerator.
روش دیگه ای تو اوبنتو نیست مدل دقیقش رو پیدا کنم؟
در کل من بدون  صدا اصلا سیستم به دردم نمیخوره اگه درست نمیشه همون بریم سراغ ویندوزمون.
ولی خیلی با اوبونتو حال میکنم

آفلاین tdhmh

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 149
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در صدا
« پاسخ #2 : 07 فروردین 1393، 12:43 ق‌ظ »
 :P

آفلاین tdhmh

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 149
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در صدا
« پاسخ #3 : 07 فروردین 1393، 12:19 ب‌ظ »
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هسیم :D

آفلاین tdhmh

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 149
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در صدا
« پاسخ #4 : 11 اردیبهشت 1393، 02:01 ب‌ظ »
بعد از چند ماه دوباره برگشتم  8)
بعد از اوبونتو 12.04 رفتم فدورا نصب کردم ولی اونم همینجوری بود حالا گفتم شاید تو 14.04 درست شده باشه و رفتم دانلودش کردم و نصبش ولی هنوز همون مشکل قبلی رو دار :'(
دیگه نمیدونم چیکار کنم
این عکسم نگاه کنید وقتی سیستم میخواد بیاد بالا مینویسه ac97 serial bus busy


آفلاین tdhmh

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 149
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در صدا
« پاسخ #5 : 11 اردیبهشت 1393، 03:47 ب‌ظ »
هییییییییییییی :'(

آفلاین jackshepherd

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در صدا
« پاسخ #6 : 11 اردیبهشت 1393، 05:24 ب‌ظ »
دوست عزیز میدونم که این مشکلات اعصاب خورد کن هستند ولی این رو باید قبول کنید کاربران انجمن دوستانه دورهم جمع شدند تا به هم دیگه کمک کنند.به احتمال زیاد کسی نبوده که جواب سوال شما رو بدونه.

یه سری به سایت زیر بزنید.
http://forums.debian.net/viewtopic.php?f=7&t=85709
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین tdhmh

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 149
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در صدا
« پاسخ #7 : 11 اردیبهشت 1393، 08:27 ب‌ظ »
خیلی ممنون که حداقل شما یه راهنمایی کردید
من کارهایی که اینجا https://wiki.debian.org/snd-maestro3 گفته رو انجام میدم ولی تو مرحله 5 که گفته Reload the snd-maestro3 module:  وقتی دستور # modprobe -r snd-maestro3 ; modprobe snd-maestro3
رو میزنم مینویسه :   modprobe: FATAL: Module snd_maestro3 is in use.
حالا باید چیکار کنم؟ :(

آفلاین jackshepherd

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در صدا
« پاسخ #8 : 11 اردیبهشت 1393، 11:06 ب‌ظ »
لیستی که سایت گفته نوع کارت صدای شما رو پشتیبانی میکنه.به نظرم شما بهتره مرحله 5 رو کنار بزارید برید به مرحله 6.
با دستور زیر تو ترمینال نگاه کنید که ورژن کرنل از این نسخه کمتر نباشه.

دستور:
uname -aحداقل کرنل مورد نیاز:
linux-2.6 2.6.23-1
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین tdhmh

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 149
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در صدا
« پاسخ #9 : 12 اردیبهشت 1393، 01:41 ق‌ظ »
کرنل که 3.13 هستش ولی مرحله 5 رو هم رد میکنم بازم درست نمیشه (صدا ندارم) و در هنگام بوت هم همان مشکل ac97 serial bus busy وجود داره  ](*,)
نمیدونم چرا بقیه دوستان هم کمک نمیکنن؟