انجمنهای فارسی اوبونتو
کمک و پشتیبانی => شبکه و سرویس دهندهها => نویسنده: محمد فدوی در 04 آبان 1393، 12:22 قظ
-
سلام دوستان. فرض کنیم من میخوام یه سرور راه بندازم روی سیستمم و اینکار رو هم میکنم. مشکل اینجاست که این سرویس فقط توی شبکهی لوکال خودم (زیر پوشش مودم وایرلسم) قابل دسترسیه. چطور میتونم کاری کنم که این سرویس روی IP من که در حقیقت مودمم در اختیار دارش اجرا بشه؟ اینجوری این سرویس من توی فضای WWW قابل دسترسی خواهد بود البته اگر بشه. چنین کاری عملیه؟
-
اون IP که مودم میده واسه همون شبکه محلی خوبه. واسه اون کار شما باید IP استاتیک بخرید :)
-
سلام
باید با آی پی خارجی بتونید وصل بشید.(whatismyip.com (http://whatismyip.com))
اگر کار نکرد:سیستم عامل و وب سرور چیه؟
اگر برای کارهای موقتی میخواید، با آی پی متغیر هم کار راه میفته.
اگر کارهای دائمی که Ghost shadow توضیح دادن.البته یه راه های دیگه ای هم هست بجز آی پی ثابت.
-
سلام
برای این کار احتیاج به آی پی ولید هست نه صرفا آی پی استاتیک که دوستان گفتند
آی پی ولید احتیاج هست تا هر کسی از هر جا بتونه شما رو توی نت ببینه حالا می خواد آی پی ولیدی که تهیه می کنید استاتیک باشه یا داینامیک
پس صرفا داشتن یک آی پی که ثابت باشه مهم نیست !
پس از این که آی پی ولید خودتون رو از ISP مربوطه خریداری کردید , بهترین راه استفاده از پورت فرواردینگ توسط مودم است .
یعنی شما میای روی مودم مشخص می کنی که هر کسی با آی پی پابلیکت روی پورت 80 ( بر فرض مثال ) کار داشت . مودم تمامی در خواست ها رو هدایت بکنه به آی پی داخل شبکه ی سرور روی پورت 80
این کار چندین مزیت داره :
1. مودم ADSL این جا به عنوان یک فایروال عمل می کنه چرا که کل پورت های شما داخل شبکه اینترنت نیست و فقط با چند پورتی که خودتون باز کردید میشه با سرور در تماس بود . بر فرض مثال فرض کنید که وب سرور شما هک شده و نفوذگر یک پورت دومی رو سرور شما تونسته باز کنه . خوب وقتی این پورت توی مودم فروارد نشده , حالا نفوذ گر هر کاری هم که بکونه نمی تونه روی اون پورت مربوطه با سرور ارتباط بر قرار کنه چرا که تمامی درخواست هاش drop میشن .
2. شما می تونید با استفاده از NAT مودمتون کلی کلاینت رو به مودم خودتون متصل کنید یعنی مثلا PC و لپ تاپ و تبلت و گوشی و ... و هر موقع که خواستید پورت مربوطه رو از طریق مودم روی هر دیوایسی که خواستید فروارد می کنید . این هر حالی است که اگر آی پی ولید خریداری شده از طرف ISP رو روی وب سرور ست کنید ( یعنی از شبکه ی NAT جهت متصل کردن دیوایس ها به مودم استفاده نکنید ) بیش تر از سیستم رو نمی تونید به اینترنت متصل کنید ! ( اصلا یکی از تعریف های NAT هم این جا است که با 1 آی پی پابلیک کلی زیر شاخه ی دیگه بتونیم تشکیل بدیم )
من یک مقاله قبلا در این مورد نوشته بودم با این تفاوت که از سرویسی که اجرا می کردم آپاچی یا ... نبود اما در همین راستا است . شاید کمکتون کنه :
http://pazhoheshi.ir/1393/01/26/post10
اما حرف آخر : با این کار دقیقا می تونید یک وب سرور خونگی راه اندازی کنید اما با این تفاوت که این وب سرور شاید فقط بتونه میزبان خودتون و 2 تا دیگه از دوستاتون باشه اون هم نه برای دانلود فایل های حجیم ! چراش رو با توجه به وضع ( خراب ) اینترنت وقتی راه اندازی کردید خودتون متوجه میشید . اما حداقل میشه استفاده های شخصی ازش کرد .
موفق باشید .
-
آقا این « آیپی ولید » چیه ؟
-
خوب اگه کارتون خیلی مهم نیست و مثل من نهایت کارتون اینه که سایت نصفه و نیمه ای رو که روی کامپیوتر اجرا کردید رو به کسی نشون بدید و یا ssh کنید روی کامپیوتر، با فرض اینکه با وارد کردن ip اینترنت از بیرون شبکه (توی ترمینال بزنید curl ifconfig.me تا ip اینترنت به دست بیاد) میتونید به منوی مودم دسترسی داشته باشید ( یعنی ip واقعی هست و میشه از بیرون بهش دسترسی داشت، هرچند بعد از هر بار خاموشش روشن شدن مودم عوض میشه) میتونید یه نگاهی به اینجا بندازید :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,97462.0/nowap.html
-
آقا از توضیحات مفید همه ممنون. من کارم با IP Forwarding حل شد! حالا مونده IP Static که دیگه احتمالا نخرم!! :D
-
آقا از توضیحات مفید همه ممنون. من کارم با IP Forwarding حل شد! حالا مونده IP Static که دیگه احتمالا نخرم!! :D
نیازی خاصی هم به ip static نیست، با noip میتونید یک دامین ثابت داشته باشید که همیشه به کامپیوتر خودتون میرسه، لینکی که دادم رو نگاه کنید ;)
-
و اگه روترتون Dlink هست : به طور معمول تنظیمات dynamic DNS رو داره و شما بعد از این که در dlinkddns ثبتنام کردید میتونید انجام بدید و خودش هر بار به طور خودکار بهروزرسانی میکنه .
-
ممنونم از پاسخای خوبتون. خیلی بم کمک کرد.
اما مودم من برای Dynamic DNS صرفا از dyndns،TZO و 3322 پشتیبانی میکنه!
dyndns هم گویا پولیه...
-
ممنونم از پاسخای خوبتون. خیلی بم کمک کرد.
اما مودم من برای Dynamic DNS صرفا از dyndns،TZO و 3322 پشتیبانی میکنه!
dyndns هم گویا پولیه...
مطمئن نیستم کمک کنه یا نه !!! اما مودم منم فقط dyndns رو داشت که با اپدیت فریمور گزینه های دیگه هم اضافه شد !
-
در صورتی که مودم یا روترتون از این امکان پشتیبانی نمیکنه، میتونید اسکریپت اون سرویس رو روی سرور یا کامپیوترتون نصب کنید.
-
در صورتی که مودم یا روترتون از این امکان پشتیبانی نمیکنه، میتونید اسکریپت اون سرویس رو روی سرور یا کامپیوترتون نصب کنید.
میشه یکم توضیح بدید؟ یعنی چجوری؟
-
لینک (http://www.noip.com/support/knowledgebase/installing-the-linux-dynamic-update-client/)
-
ممنونم. فکر کنم دارم به جاهای امیدوار کنندهای میرسم! :D