سلام
برای این کار احتیاج به آی پی ولید هست نه صرفا آی پی استاتیک که دوستان گفتند
آی پی ولید احتیاج هست تا هر کسی از هر جا بتونه شما رو توی نت ببینه حالا می خواد آی پی ولیدی که تهیه می کنید استاتیک باشه یا داینامیک
پس صرفا داشتن یک آی پی که ثابت باشه مهم نیست !
پس از این که آی پی ولید خودتون رو از ISP مربوطه خریداری کردید , بهترین راه استفاده از پورت فرواردینگ توسط مودم است .
یعنی شما میای روی مودم مشخص می کنی که هر کسی با آی پی پابلیکت روی پورت 80 ( بر فرض مثال ) کار داشت . مودم تمامی در خواست ها رو هدایت بکنه به آی پی داخل شبکه ی سرور روی پورت 80
این کار چندین مزیت داره :
1. مودم ADSL این جا به عنوان یک فایروال عمل می کنه چرا که کل پورت های شما داخل شبکه اینترنت نیست و فقط با چند پورتی که خودتون باز کردید میشه با سرور در تماس بود . بر فرض مثال فرض کنید که وب سرور شما هک شده و نفوذگر یک پورت دومی رو سرور شما تونسته باز کنه . خوب وقتی این پورت توی مودم فروارد نشده , حالا نفوذ گر هر کاری هم که بکونه نمی تونه روی اون پورت مربوطه با سرور ارتباط بر قرار کنه چرا که تمامی درخواست هاش drop میشن .
2. شما می تونید با استفاده از NAT مودمتون کلی کلاینت رو به مودم خودتون متصل کنید یعنی مثلا PC و لپ تاپ و تبلت و گوشی و ... و هر موقع که خواستید پورت مربوطه رو از طریق مودم روی هر دیوایسی که خواستید فروارد می کنید . این هر حالی است که اگر آی پی ولید خریداری شده از طرف ISP رو روی وب سرور ست کنید ( یعنی از شبکه ی NAT جهت متصل کردن دیوایس ها به مودم استفاده نکنید ) بیش تر از سیستم رو نمی تونید به اینترنت متصل کنید ! ( اصلا یکی از تعریف های NAT هم این جا است که با 1 آی پی پابلیک کلی زیر شاخه ی دیگه بتونیم تشکیل بدیم )
من یک مقاله قبلا در این مورد نوشته بودم با این تفاوت که از سرویسی که اجرا می کردم آپاچی یا ... نبود اما در همین راستا است . شاید کمکتون کنه :
http://pazhoheshi.ir/1393/01/26/post10اما حرف آخر : با این کار دقیقا می تونید یک وب سرور خونگی راه اندازی کنید اما با این تفاوت که این وب سرور شاید فقط بتونه میزبان خودتون و 2 تا دیگه از دوستاتون باشه اون هم نه برای دانلود فایل های حجیم ! چراش رو با توجه به وضع ( خراب ) اینترنت وقتی راه اندازی کردید خودتون متوجه میشید . اما حداقل میشه استفاده های شخصی ازش کرد .
موفق باشید .