انجمن‌های فارسی اوبونتو

تازه کار => انجمن تازه‌کاران => نویسنده: DeCoD3R در 08 آذر 1395، 07:39 ب‌ظ

عنوان: کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: DeCoD3R در 08 آذر 1395، 07:39 ب‌ظ
درود
سلام و خسته نباشید.
روی یک سیستم اوبونتو 16.04 دارم که به شدت کند هستش‌!
نمی دونم دلیلش چی میتونه باشه
مشخصات MotherBoard :
Board :

Vendor : Gigabyte Technology Co., Ltd.
Model : 945GZM-S2

Bios :

Vendor : Award Software Internatio
Version : FF
Date :  03/13/2007

RAM سیستم هم ۲ هستش.
به نظرتون مشکل چیه ؟
ممنون
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: علی رزم دیده در 08 آذر 1395، 07:50 ب‌ظ
داداش سوالت خیلی کلیه منظورت چیه سیستمت کنده
۱. زمان بوت سیستمت زیاده
۲. زمان استارت آپ نرم افزار ها زیاده
۳. نرم افزارا یا کرسر ماوس لگ داره
۴. ...
می شه بیشتر توضیح بدی

** داداش سیستمت از زمانی که ویندوز روش نصب بوده کندتره
(اوبونتو به لطف یونیتی خیلی سنگینه بهتره لوبونتو یا زوبونتو رو تست کنی)
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: DeCoD3R در 08 آذر 1395، 08:47 ب‌ظ
زمانی که نرم افزاری رو مثل فایرفاکس باز میکنم سیستم به شدت سرعتش کم میشه و موس آروم حر کت می کنه.
یا وقتی Ubuntu Software رو باز میکنم فقط کرش میکنه برنامه.
لازم به ذکر هم که من دوتا سیستم مجزا دارم یکی ویندوز ۷ یکی هم اوبونتو.
وقتی هم زمان روشنشون می کنم با توجه به یکی بودن سخت افزار ویندوز 7 خیلی سریع تر بوت میشه و بالا میاد‌!
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: علی رزم دیده در 08 آذر 1395، 09:00 ب‌ظ
درایور هاشو چک کردی ببینی نصبه ؟
حرکت آروم موس ممکنه به خاطر نصب نبودن گرافیکت باشه
 پ.ن : زمان بوت آخرین ورژن اوبونتو رو با ویندوز ۷−۸ سال قبل نباید مقایسه کنی اگه مبنی بر مقایسه باشه باید با ویندوز ۱۰ و آخرین بیلد مقایسه اش کنی پس مقایسه ی زمان بوت این دو تا نمی تونه ملاک خوبی باشه (من با خودم فک می کردم شاید رو سیستمتون ویندوز ۱۰ یا حداقل ۸.۱ نصبه)
شما لوبونتو یا زوبونتو رو تست کردین ؟ عملکرد اونا چطور بود ؟
(چون یونیتی واقعا سنگینه و زمان بوتش و استارت آپش هم نزدیک به ویندوز می شه)
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: DeCoD3R در 08 آذر 1395، 09:32 ب‌ظ
خیر درایور کارت گرافیک رو نصب نکردم ، گفتم شاید موقع نصب لینوکس اونو بشناسه.
چطور باید نصبش کنم ؟
از زوبونتو و لوبونتو استفاده نکردم
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: ارباب! در 08 آذر 1395، 09:50 ب‌ظ
سلام اگه مشکلتون اینه که اوبونتو کند تر از ویندوزه من هم همین مشکل رو دارم! رم 4 پردازنده core i3..
تازه من اوبونتو رو با ویندوز 10 مقایسه می کنم.. نه ویندوز 7..
ویندوز 10 با این که می گن سنگین تره اما سریع تر می آد بالا (dual boot ه) ولی اوبونتو معلوم نی چه بلایی سر hibernate و این جور چیزاش آوردن (مث این که hibernate اش برای خیلی ها کار نمی کنه از جمله من..) sleep اش کار می کنه اونم اگر usb3 رو غیر فعال کنم! اما ویندوز sleep اش همیشه کار می کنه.. (البته این مشکل بعضی لپ تاپ ها.. یه راه حل واسه اوبونتو پیدا کردم که باید bios ام رو update کنم مث این که..) ویندوز نمی دونم چه جوری می تونه خودش رو سریع boot کنه (نه همیشه اگه کامل خاموش کنی نه) اما من تا حالا یه بار هم تو عمرم ندیدم اوبونتو خودش رو سریع boot کنه حالا هر جوری که خاموشش می کنم.. نمی دونم چه کدی برای ویندوز نوشتن..
نرم افزارها تو ویندوز روون تر اجرا می شن انگار.. البته شاید به خاطر خود خود ویندوز نباشه.. شاید به خاطر خوب نوشته شدن نرم افزارها باشه.. خوب بودن درایورهاش.. مثلا اخیرا متوجه شدم opera ای که تو ویندوز استفاده می کنم خیلی سریع تر از firefox می آد بالا.. جالبه که بعدا دیدم تو لینوکس هم همین طوره و از این پس از opera استفاده می کنم.. (با این که open source و آزاد و از این حرفا نیس.. تازه opera یه سرویس vpn نامحدود و رایگان هم داره که خیلی باحاله..)
یه چیز دیگه ای هم که متوجه شدم اینه که تو ویندوز انگار نرم افزارها رو یه جوری نوشتن که سریع تر به نظر برسن.. مثلا وقتی شما یه چیزی رو launch می کنی سعی می کنه هر چه سریع تر gui رو بیاره بالا.. بعدا بقیه ی چیزا رو load کنه.. در صورت نیاز.. همه چی رو نمی آد اول load کنه بعد نرم افزارو بیاره بالا.. اما ظاهرا تو لینوکس خیلی از نرم افزارهای گرافیکی رو جوری نوشتن که صرفا کار کنن.. حالا این که سریع باشن یا سریع به نظر برسن و طراحی خوبی داشته باشن و غیره بماند.. مثلا شما وقتی یه برنامه ای رو باز می کنی که توش 4 تا دونه دکمه داره اصن بر فرض که با دیتای سنگینی کار می کنه چرا باید لود شدن 4 تا دونه دکمه قربانی بقیه ی مسائل و دیتای بی ربط دیگه بشه.. باو اول gui رو لود کن..!!!
البته یه مساله ی دیگه هم در بحث سرعت به نظرم می رسه.. تو لینوکس ما کلی toolkit مختلف داریم واسه مثلا gui.. خوب وقتی چن تا نرم افزار نیاز به یه امکانات دارن اما به دلیل تفاوت toolkit ها باید هر کدوم کتابخونه ی جداگانه ی خودشون رو load کنن این هم به نظرم تو سرعت تاثیر داره.. این که شما بیای یه سیستمی طراحی کنی که تعداد زیادی از نرم افزار ها به صورت یکپارچه ازش استفاده کنن و منابع رو هدر ندن هم به نظرم تو سرعت تاثیر داره..
یا مثلا گفتم یه بحث دیگه درایور ها هستن.. مثلا تو ویندوز من wifi ام خیلی روون و خوب بود.. اما تو اوبونتو به شدن سرعتش افت می کرد و گاهی قطع می شد و مجبور بودم module اش رو restart کنم.. البته بعدا مشکلم با غیر فعال کردن یکی از امکانات درایور حل شد.. (ظاهرا قراره این مشکل wifi بعد از مدت ها با kernel جدید حل بشه..)
یا مثلا elementary os دارم الان.. حتی بعد این که سیستم boot می شه جونش بالا می آد desktop رو load کنه.. ممکنه 4 5 دقیقه صبر کنم و load نکنه.. جدا برید مقایسه کنید دسکتاپ رو با دسکتاپ ویندوز.. بالاخره گاهی مجبورم lightdm رو restart کنم.. در صورتی که دسکتاپ elementary os خیلی سبک تر از ویندوز 10 باید باشه و باید سریع تر بالا بیاد..
از این مشاهدات زیاد داشتم..
خلاصه من خیلی شنیدم که لینوکس سریع تره و ویندوز سنگینه.. ویندوز سنگینه رو قبول دارم.. اما این که لینوکس سریع تره..؟! فک نکنم..! شاید تو بعضی سیستم ها بعضی لینوکس ها سریع تر از ویندوز 10 باشن.. (اما تو سیستم من که ویندوز 10 حرف اول رو از نظر روونی می زنه..) کلی توزیع لینوکسی نصب کردم.. تقریبا همشون همین جورین.. مگر این که بیام کلی از امکانات رو از دست بدم و حذف کنم و یه توزیع خیلی خیلی ساده نصب کنم سر این که در مقابل ویندوز با اون همه امکانات توزیع لینوکسیم شاید سریع تر به نظر برسه.. خوب این دیگه چه جوری سرعتیه.. باید امکانات رو هم در بحث مقایسه ی سرعت در نظر گرفت..
حالا شاید مشکل اوبونتوی شما دقیقا همین ها نباشه و کارای دیگه ای حل بشه ولی این هم درد دل ما..
شاید بهتر باشه یه سریا که دفعه ی بعد فکر ساخت توزیع لینوکسی می زنه به سرشون بیان به این مسائلی که باعث می شه توزیع سریع تر به نظر برسه هم فکر کنن.. حداقل یه توزیعی باشه که برنامه های اساسی مورد نیاز کاربر روون باشه.. یکی از همین مسائل که گفتم lazy loading هست اسمش:
Lazy loading is a design pattern commonly used in computer programming to defer initialization of an object until the point at which it is needed. It can contribute to efficiency in the program's operation if properly and appropriately used. The opposite of lazy loading is eager loading.
https://en.wikipedia.org/wiki/Lazy_loading (https://en.wikipedia.org/wiki/Lazy_loading)
مثلا emacs بدون این قابلیت lazy loading رو (یه init.el چن هزار خطی رو).. با emacs با این قابلیت مقایسه کنید.. (spacemacs مثلا این قابلیت رو داره..)
همین نکات ریز در طراحی نرم افزار هست که باعث می شه روون تر به نظر برسه.. وگرنه این که نرم افزارتون سبک باشه و صرفا کلی امکاناتش رو حذف کنید موجب روون شدنش نمی شه لزوما..
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: علی رزم دیده در 08 آذر 1395، 10:38 ب‌ظ
بله من به هر دو شما دوستان حق می دم بعضی از desktop environment های لینوکسی واقعا سنگینه عین unity و kde توصیه من (به عنوان برادر کوچک تر) به شما عزیزان اینه که توزیعات و دسکتاپ های سبک رو انتخاب کنین عین لوبونتو و زوبونتو البته این ایرادات هم می تونه به خاطر هم خوانی نداشتن سیستم عامل با سخت افزارتون باشه که در این صورت بهتره از توزیعات دیگه (غیر دبیان بیس ها) عین فدورا با xfce و یا آرچ با همون xfce رو امتحان کنین چون معمولا ورژن کرنلشون بالاتره و البته سخت افزارهای بیشتر (و غیر آزاد بیشتری) رو پشتیبانی می کنن (حتی به دوستان توصیه می شه به جای نصب desktop environment شماازWindow Manager ها استفاده کنین عین i3)
اگه اینا هم جواب نداد لطف کنین این کارا رو انجام بدین
1. غیر فعال کردن استارت آپ ها و سرویس های غیر ضروری
2. نصب preload
3. تغییر Swappiness
4. اگه اون سه تای بالا راضی تون نکردن نصب و راه اندازی E4rat

درمورد ویندوز هم باید بگم که زمان راه اندازیش بالاس ولی به لطف قابلیت fast startup و اگه شما این قابلیت رو از پاور آپشن لغو کنین متوجه تفاوت فاحش سرعت راه اندازی سیستم می شین (برای من الان سرعت ۱۵ ثانیه کندتر از ویندوز با fast startup و ۱ دقیقه و خورده ای سریع تر از ویندوز بدون این قابلیته)
در واقع اگه دقت کرده باشین سرعت خاموش کردن ویندوز بسیار کندتر از اوبونتو هستش اگه دنبال دلیل این قضیه گشته باشین می فهمین که ویندوز الگوریتمی مشابه هایبرنیت رو تو عمل شات داون داره انجام می ده (البته زمانی که fast startup فعال باشه) و در واقع اگه بخوام خلاصه بگم داره محتوی رم رو تو هارد کپی کپی می کنه و دفعه ی بعد مستقیما از هارد به رم کپی می کنه و سیستم بارگذاری می شه به خاطر همینه که شات داون اینقدر طول می کشه در صورتی که تو اوبونتو عملا داره kill process می کنه
ولی به لطف preload و e4rat می تونین شما هم الگوریتمی مشابه رو تو اوبونتو راه اندازی کنین
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: علی رزم دیده در 08 آذر 1395، 10:50 ب‌ظ
@DeCoD3R
شما برین تو قسمت setting > software and updates > additional drivers ببینین درایوری وجود داره که جلوش proprietary نوشته شده باشه اگه بود اونو انتخاب کنین و رو apply changes کلیک کنین
(اینا درایورای غیر آزادن و چون متن باز نیستن به صورت پیش فرض نصب نیستن)
در ضمن خروجی این دستورا رو هم بزارین :
lspci | grep VGA
lspci | grep 3D
systemd-analyze
systemd-analyze blame
و یه اسکرین شات از استارت آپ هاتون
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: s1mpleworld در 08 آذر 1395، 11:11 ب‌ظ
درود دوست عزیز

بسیاری از این موارد بسته به تجربه ی کاربر متغیر هستش و نمیشه به تمامی کاربران تعمیم داد. برای فردی ویندوز سریعتره، برای فردی فلان توزیع، برای فرد سوم یک توزیع دیگر... به صورت کلی بارگزاری نرم افزارها در ویندوز و لینوکس تقریبا زمان یکسانی دارند، به جز این فایرفاکس که در اولین اجرا پس از بالا آمدن سیستم کمی معطل میکند و به نظر با در نظر گرفتن این معطل کردن ها فایرفاکس در لینوکس دو یا سه ثانیه زودتر بالا می آید. حقیقتا هرگز زمان نگذاشتم که دقیقا زمانها را محاسبه کنم، اما این زمان بندی ها اهمیت چندانی برای بنده ندارد.


اما یک نکته: بنده با شما موافقم که برخی تصورات اشتباه در ارتباط با میزان مصرف منابع در لینوکس وجود دارد. بنده از زمان gnome 2 و KDE 4 کاربر KDE بوده ام و این صحبت ها درست بود که KDE سنگین است، زمانیکه برای اجرای Gnome 2 به رم 256 احتیاج داشتید، برای KDE 4 رم 512 نیاز بود. سالها از این مساله گذشته است، در حال حاظر در حال آزمون KDE 5.8 هستم و نکته ی جالبی که وجود دارد این است که مصرف حافظه در هنگام بوت در Plasma 5.8 تقریبا نصف Gnome 3.20 است! و بنده انیمیشن های مختلف را با کارت گرافیک نه چندان قدرتمند سیستم خود به صورت روان اجرا کرده، اما دوستان Gnome کار جهت حرکت روانتر پنجره در Gnome 3 مجبور به نصب درایور گرافیک غیر آزاد میشوند!:) و همچنان مدعی هستند که KDE سنگین است. و در بیست سال آینده نیز همچنان همان وضعیت است، یعنی تصور میکنند که KDE نسبت به Gnome سنگین است، و یا لینوکس اصلا ویروس نمیگیرد، و یا اگر پورت 80 باز باشد هک میشوید، و ...
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: علی رزم دیده در 08 آذر 1395، 11:21 ب‌ظ
بله حق با شماست برای همینه که من پیشنهاد دادم که آرچ و فدورا و لوبونتو و زوبونتو رو هم امتحان کنن چون واقعا تو سخت افزارهای مختلف عملکرد مختلفی نیشون می دن
ولی در مورد desktop environment زیاد با شما موافق نیستم چون من kde 5 رو هم استفاده کردم (البته روی فدورا) رابط کاربری زیبا و بی نظیری داره ولی خب بازم واقعا سنگینه ! (البته نسبت به xfce )
من هیچ وقت نه تونستم با gnome رابطه ی خوبی برقرار کنم نه هیچ وقت عملکرد خوبی داشت رو سیستمم
ولی واقعا آیا به نظر شما kde از i3 یا lxde یا xfce سبک تره ؟
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: s1mpleworld در 08 آذر 1395، 11:53 ب‌ظ
بله حق با شماست برای همینه که من پیشنهاد دادم که آرچ و فدورا و لوبونتو و زوبونتو رو هم امتحان کنن چون واقعا تو سخت افزارهای مختلف عملکرد مختلفی نیشون می دن
ولی در مورد desktop environment زیاد با شما موافق نیستم چون من kde 5 رو هم استفاده کردم (البته روی فدورا) رابط کاربری زیبا و بی نظیری داره ولی خب بازم واقعا سنگینه ! (البته نسبت به xfce )
من هیچ وقت نه تونستم با gnome رابطه ی خوبی برقرار کنم نه هیچ وقت عملکرد خوبی داشت رو سیستمم
ولی واقعا آیا به نظر شما kde از i3 یا lxde یا xfce سبک تره ؟

انتقاد بنده نسبت به تصور نادرست به برخی مسایل هستش، که مثلا فکر میکنند همیشه لینوکس از ویندوز سریعتره، یا همیشه KDE از Gnome سنگینتره، یا ...

بله در مقایسه با XFCE یا LXDE که جهت مصرف کم منابع توسعه داده شدند، KDE سنگین محسوب میشه. اما همونطور که خودتون میدونین این رابطها جهت مصرف کم توسعه داده شدند، اما در برابر میزکارهای عادی تر مثل Unity یا Gnome چی؟ نگاهی به review مربوط به 16.10 بندازین:

http://www.dedoimedo.com/computers/ubuntu-yakkety-yak.html

نویسنده اشاره کرده که بدون کار خاصی 1.4 گیگا بایت مصرف رمش بوده! تقریبا این میزان رم برابر میزان مصرف رم ویندوز 8.1 نسخه ی 64 بیتی برای بنده هستش (همینجور بگذره، سال دیگه کاربران unity جهت کاهش مصرف منابع به ویندوز فراری میشن!) و هیچکدام به هیچ عنوان نزدیک به 400 مگابایت مصرف رم بنده در KDE 5.8 در حالت پیش فرض نیست.

به هر حال، برگردیم سر صحبت اصلی بنده: یه سری صحبت های کلی میشه، که همیشه عموما درست نیست. الزاما در هر شرایطی لینوکس سریعتر از ویندوز نیست، و یا گزاره های مشابه ...
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: علی رزم دیده در 09 آذر 1395، 12:11 ق‌ظ
بله درست می فرمایین متاسفانه یونیتی روز به روز سنگین و سنگین تر می شه و نکته ی منفی قضیه اینجاست که خیلی از کاربرای تازه کار یه راست می رن سراغ اوبونتو و در واقع میزکار یونیتی ولی با چی مواجه می شن ؟
میزکاری سنگین و البته با امکانات شخصی سازی بسیار کم (برای ساده ترین شخصی سازی ها باید برین نرم افزار نصب کنین)
در نتیجه با توپ پر نسبت به لینوکس برمی گردن دوباره به ویندوز (چند تا از این موارد رو خودم به عینه دیدم)
دلیل توصیه اکید من به دوستان بالایی در مورد نصب زوبونتو هم اینه که واقعا سرعتو ببینن وگرنه اگه قرار باشه از بین یونیتی و گنوم و kde یکی رو انتخاب کنم شخصا kde رو انتخاب می کنم چون هم سریع تره هم قشنگ تره و هم شخصی سازی های بیشتری رو به صورت پیشفرض داره
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: DeCoD3R در 09 آذر 1395، 12:23 ق‌ظ
@DeCoD3R
شما برین تو قسمت setting > software and updates > additional drivers ببینین درایوری وجود داره که جلوش proprietary نوشته شده باشه اگه بود اونو انتخاب کنین و رو apply changes کلیک کنین
(اینا درایورای غیر آزادن و چون متن باز نیستن به صورت پیش فرض نصب نیستن)
در ضمن خروجی این دستورا رو هم بزارین :
lspci | grep VGA
lspci | grep 3D
systemd-analyze
systemd-analyze blame
و یه اسکرین شات از استارت آپ هاتون

DeCoD3@DeCoD3R:~$ lspci | grep VGA
01:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation NV44 [GeForce 7100 GS] (rev a1)

DeCoD3@DeCoD3R:~$ lspci | grep 3D
DeCoD3@DeCoD3R:~$

DeCoD3@DeCoD3R:~$ systemd-analyze
Startup finished in 8.449s (kernel) + 17.524s (userspace) = 25.973s

DeCoD3@DeCoD3R:~$ systemd-analyze blame
          8.018s networking.service
          7.572s ondemand.service
          7.550s apport.service
          6.275s dev-sda1.device
          5.712s apparmor.service
          5.547s grub-common.service
          5.286s irqbalance.service
          5.153s speech-dispatcher.service
          4.395s ModemManager.service
          3.793s NetworkManager.service
          3.676s accounts-daemon.service
          3.114s lightdm.service
          2.500s lm-sensors.service
          2.401s rsyslog.service
          2.399s thermald.service
          2.252s gpu-manager.service
          1.679s polkitd.service
          1.362s systemd-tmpfiles-setup-dev.service
          1.261s console-setup.service
          1.208s sys-kernel-debug.mount
          1.207s dev-mqueue.mount
          1.157s systemd-modules-load.service
          1.110s systemd-journald.service
           982ms systemd-udev-trigger.service
           966ms avahi-daemon.service
           955ms dev-hugepages.mount
           920ms upower.service
           781ms udisks2.service
           616ms systemd-logind.service
           613ms plymouth-start.service
           600ms user@1000.service
           521ms systemd-timesyncd.service
           481ms systemd-tmpfiles-setup.service
           476ms wpa_supplicant.service
           467ms ufw.service
           366ms systemd-update-utmp.service
           363ms systemd-sysctl.service
           345ms systemd-journal-flush.service
           336ms kmod-static-nodes.service
           330ms dns-clean.service
           300ms colord.service
           284ms plymouth-read-write.service
           254ms dev-disk-by\x2duuid-faf9c6e4\x2d1efc\x2d4c38\x2da70a\x2d7b402fb
           227ms systemd-udevd.service
           208ms systemd-localed.service
           162ms resolvconf.service
           131ms alsa-restore.service
           119ms systemd-hostnamed.service
           117ms systemd-remount-fs.service
           113ms systemd-random-seed.service
            98ms systemd-user-sessions.service
            94ms rtkit-daemon.service
            81ms snapd.socket
            80ms ureadahead-stop.service
            71ms pppd-dns.service
            41ms rc-local.service
            24ms brltty.service
            13ms systemd-update-utmp-runlevel.service
            12ms sys-fs-fuse-connections.mount
             7ms plymouth-quit-wait.service
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: DeCoD3R در 09 آذر 1395، 12:40 ق‌ظ
موردی رو که در رابطه درایور گفتید انجام دادم و بعد اعمال تغییرات و بارگذاری مجدد سیستم،
وقتی پسورد رو میزنم جهت ورود بعد از چند ثانیه مجددا به صفحه لوگین بر میگرده و وارد نمیشه.
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: علی رزم دیده در 09 آذر 1395، 01:33 ق‌ظ
متاسفانه سیستم اصطلاحا رو لاگین لوپ افتاده
نمی دونم چرا این اتفاق برای سیستم شما افتاده چون تا الان من ندیدم کسی از additional drivers درایور نصب کنه و سیستم به مشکل بخوره
ولی به هر حال شما سیستم رو به صورت nomodeset بالا بیارین
برای این کار شما وقتی داره سیستم بالا میاد توی گراب (همون منوی بوت) دکمه ی e رو فشار بدین حالا جلوی عبارت GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet"
عبارت nomodeset رو بنویسین تا این شکلی بشه
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet nomodeset"
بعد دکمه ی F10 (اگه اشتباه نکنم) رو بزنین تا سیستم بوت بگیره و بالا بیاد حالا ببینین از شر لاگین لوپ خلاص شدین یا نه اگه تونستین لاگین کنین وضعیت درایور رو تو قسمت additional drivers به صورت حالت اول دربیارین حالا ری استارت رو انجام بدین
اگه شما این کارو کردین و جواب نگرفتین سیستم رو به صورت حالت عادی بالا بیارین (مثل همیشه بدون دستکاری grub) حالا تو صفحه ی لاگین دکمه های ترکیبی Ctrl + Alt + F2 رو بزنین تا وارد محیط خط فرمان بشین حالا ازتون می خواد یوزرنیم رو وارد کنین که شما root رو وارد کنین و به عنوان پسورد رمز سوپر یوزرتون رو بزنین حالا که به عنوان یوزر روت وارد شدین دستورات زیرو وارد کنین (اول چک کنین اینترنت داشته باشین)
sudo apt-get purge nvidia*
sudo apt-get update
sudo apt-get install nvidia-304
shutdown -r now
اگه مشکلتون حل شد که خدا رو شکر اگه نه این کارا رو هم انجام بدین
دوباره به محیط خط فرمان بیاین و دستورات زیرو وارد کنید
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
sudo apt-get install --reinstall lightdm
sudo dpkg-reconfigure ubuntu-desktop
shutdown -r now

و حالا ری استارت رو انجام بدین اگه مشکل لاگین لوپ همچنان پابرجا موند این کدها رو هم بزن
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
sudo apt-get install --reinstall ubuntu-desktop
shutdown -r now
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: DeCoD3R در 09 آذر 1395، 08:41 ق‌ظ
تمام کدهایی رو که گفتید زدم به غیر از قسمت مربوط به بوت ، گراب یا بوت لودر من اصلا بالا نمیاد که e بزنم ، در حین اجرا هم میزنم ولی مستقیما خودش میاد به قسمت لوگین و مشکل هنوز پا بر جاست.

عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: علی رزم دیده در 09 آذر 1395، 01:19 ب‌ظ
شما چون تک سیستم عاملی هستین به طور پیش فرض نمیاره وقتی سیستم داره بالا میاد شیفتو نگه دارین تا گراب بیاد
اگه راه nomodeset هم جواب نداره عین همون طوری که دستورات قبلی رو زدین اینو هم بزنین

sudo apt-get purge nvidia*
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: DeCoD3R در 09 آذر 1395، 06:01 ب‌ظ
ممنون ، با این دستور به حالت اول بازگشت ، ولی کندی سیستم هنوز پا بر جاست.
با نصب میزکارهایی که نام بردید امکان افزایش سرعت وجود داره ؟! مثل میزکار xfce
البته میز کار KDE 5 رو هم دیدم خوشم اومد ، نصبش کند نمی کنه ؟
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: علی رزم دیده در 09 آذر 1395، 06:21 ب‌ظ
خب خدا رو شکر که این تیر آخر گرفت توصیه من اینه که میزکارا رو خودتون نصب نکنین چون این کار باعث می شه سیستم ناپایدار بشه و کرش و مشکلات عجیب غریبی شروع می شه شما xubuntu رو از سایتش دانلود و عین اوبونتو نصب کنین (البته این سبکی ناشی از میزکاره ولی مشکل شما ظاهرا از هم خوانی سیستم عامل با سخت افزار شماست با توجه به اینکه هم kubuntu و هم xubuntu و هم lubuntu و هم ubuntu  همشون پایشون یکیه پس مشکل درایورتون همچنان باقی می مونه پس شما به یه توزیع دیگه برین که پایه اش متفاوت باشه عین fedora که ردهت بیس هستش (البته میزکار پیش فرض فدورا گنومه که خوب نیس شما fedora + xfce رو تست کنین))
اینم لینک fedora + xfce
https://spins.fedoraproject.org/xfce/
 (https://spins.fedoraproject.org/xfce/)
اینم لینک زوبونتو
http://xubuntu.org/getxubuntu/#lts
 (http://xubuntu.org/getxubuntu/#lts)
ایشالا که مشکل کندیت هم حل بشه چون واقعا سخت ترین کار برای یه کاربر گنولینوکسی انتخاب توزیع و میزکاره
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: DeCoD3R در 09 آذر 1395، 06:49 ب‌ظ
ممنون بابت راهنمایی و وقتی که قرار دادید.
الان من می خوام فدورا رو نصب کنم با میز کار xfce
همین لینکی که دادید لینوکس فدورا رو با میزکار xfce هستش ؟ یعنی من نصبش کنم دیگه به جای اوبونتو با میزکار یونیتی ،فدورا با میزکار xfce دارم ؟
خودم خواستم فدورا دانلود کنم و ازش استفاده کنم ولی دیدم نسخه های مختلف مثل workstation , server , atomic ....
داره نمی دونستم کدوم رو باید دانلود کنم.
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: علی رزم دیده در 09 آذر 1395، 07:18 ب‌ظ
خواهش می کنم دوست عزیز بله لینکی که دادم فدورا با xfce هستش و خوش بختانه نیاز به هیچ کار خاصی توسط شما نیست
در مورد اون سه نسخه ی workstation , server , atomic هم باید عرض کنم اینا به طور پیش فرض گنوم دارن که تو کامنتای قبلی من و اون یکی دوستمون به اندازه ی کافی دلایل مناسب نبودنش رو گفتیم
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: DeCoD3R در 10 آذر 1395، 12:19 ب‌ظ
ممنون
من فدورا با میزکار xfce رو نصب کردم.
منبعی برای آموزش های فدورا هست ؟ دستوراتش کمی فرق دارند با اوبونتو.
ممنون
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: علی رزم دیده در 10 آذر 1395، 12:41 ب‌ظ
والا منبع خاصی به جز اینترنت نمی شناسم راستی مشکل شما به لحاظ کندی حل شد ؟
زیاد فرق نداره فقط چند تا چیزو باید بدونی عینه این که فایلای نصبی به جای .deb به صورت .rpm هستش بعد به صورت یا به جای apt-get می تونین از dnf استفاده کنین (تو توزیعات قدیمی فدورا yum بود) و ... بعدش این که sudo طور پیش نصب نیستش و همین چیزای سطحی اگه شما با ساختار توزیعات گنو لینوکسی آشنا باشین سوییچ کردن بینشون زیاد سخت نیست فعلا به صورت نقد این آموزش رو داشته باشین که نحوه ی روت گرفتن و نصب و بروزرسانی و ... نکته ی جلبش هم اینجاس که با اینکه دستوری به صورت dnf check-update رو به جای apt-get update داره ولی نیاز نیست که بزنیش چون خودش قبل نصب یا بروزرسانی این کارو انجام می ده و اما لینک :
https://fedoraproject.org/wiki/Differences_to_Ubuntu
 (https://fedoraproject.org/wiki/Differences_to_Ubuntu)
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: yahya.musavi در 10 آذر 1395، 01:11 ب‌ظ
ممنون
من فدورا با میزکار xfce رو نصب کردم.
منبعی برای آموزش های فدورا هست ؟ دستوراتش کمی فرق دارند با اوبونتو.
ممنون
این منبع خوبه
http://fedorafans.com/ (http://fedorafans.com/)
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: DeCoD3R در 10 آذر 1395، 05:51 ب‌ظ
ممنون بابت منابعتان.
بله کندی سیستم رفع شده ، فقط مقدار خیلی کمی در فایرفاکس کندی دارم که تو هر سیستم عاملی همین جوری بود.
عنوان: پاسخ : کند بودن بیش از حد اوبونتو 16.04
ارسال شده توسط: hamedghorbani در 10 آذر 1395، 10:55 ب‌ظ
سلام خسته نباشید دوستان شنیده بودم بوت ubuntu خیلی سریعه
من مشکلی ندارم با دیر بالا اومدنش میترسم کدی بزنم خراب شه اخه به زحمت کنار ویندوز ۱۰ نصبش کردم و بوت دوگانش درست شده ولی نمیدونم خیلی عجیبه از اول که توی گراب اوبونتو رو میزنم اول
صفحه سیاه با یه جمله بالا که دقیق نمیدونم فقط ادرس پارتیشن و کلمه clean‌ و ... بعد چند ثانیه میره تو tty1 بعد لود میشه میاد بالا :؟ ::) عجیب نیست ؟؟
نکنه به خاطر تنظیماتیه که واسه بوت دوگانه کنار ویندوز کردم هستش؟