انجمنهای فارسی اوبونتو
کمک و پشتیبانی => بازی و سرگرمی => نویسنده: ArminRetro در 09 خرداد 1403، 05:03 قظ
-
ولی اگر فقط میشد گیم هایی که در ویندوز هستند رو اینجا هم پیاده سازی کرد دیگه میشد آب رو ی آتیش.
…
البته برای ادیت و میشه یه کاری کرد ولی گیمر ها رو خیر.
گنو/لینوکس مناسبترین سیستمعامل برای بازیه. اگه اینطور نبود، شرکتی به بزرگی و تجربهٔ ولو، کنسولش رو با این سیستمعامل نمیساخت!
پرفورمنس و کیفیت کار.
اتّفاقاً کیفیت و کارایی واین از خود ویندوز بیشتر و بهتره!
یک مورد بسیار زیادی که بنده چون افراد گیمر و محتوا ساز دیدم این بوده که اصلا گنو یوزر فرندلی نیست نصب از طریق کد مشکلاتی که نمیدونی دقیقا کجا هست (یکی از دلایلش استفاده کم جهان از لینوکس هست) درایور هایی که برای کارت های گرافیک هست اصولا خیلی اوقات بروزرسانی های بزگ ندارد و عملا کارایی خودشون رو از دست میدن و ...
* توی
خیلی دوست دارم بدونم که داریم درمورد کدوم استودیو ها حرف میزنیم؟
فرقی نداره، همشون. همینطور که بالاتر گفتم: «در هر صورت آخرش بازیساز باید به پول برسه و تا وقتی افرادی مثل شما که بازی میکنند به صورت مستقیم یا غیر مستقیم پول پرداخت نکنند، بازار مناسبی برای اونها نیستید.»
سلام خدمت شما صرفا جهت اطلاع لینوکس به دلیل اینکه من تا حالا کرک ندیدم درونش برای بازی ها بستر خیلی بهتری برای ارائه بازی ها هست و همچنین وقتی یک بازی را هریداری میکنید مثل این میمونه که ازش حمایت کردید حدودا من هیلی از بازی هایی که استفاده کردم خریداری کردم به همین دلیل میشه گفت که اگر بازی رو ببینم که دوست دارم خریداری میکنم و این یک نوع حمایت هست
-
اگر شما cd که می خرید اصل باشه حمایت کردید ولی
اگر غیر اصل باشه نه تنها سودی به بازی ساز
نمی رسه بلکه ضرر هم می کنه و حتا ممکن هست
که کرک باشه و سیستم خودتون آسیب ببینه.
-
اگر شما cd که می خرید اصل باشه حمایت کردید ولی
اگر غیر اصل باشه نه تنها سودی به بازی ساز
نمی رسه بلکه ضرر هم می کنه و حتا ممکن هست
که کرک باشه و سیستم خودتون آسیب ببینه.
سلام بر شما حس میکنم یه ذره در زمان های قدیم زندگی میکنید(منظور خاص ندارم نمیدونم چطور بیان کنم :D ) چون الان در صنعت گیم صرفا همه چیز اینترنتی شده من مثلا الان اکانت استیم دارم و خیلی گیم هم خریداری کردم که کمک به بازی ساز کنم و الان تقریبا بیشتر بازی ها
-
"اصلا گنو یوزر فرندلی نیست"
این سیستم عامل کارا ترین، امن ترین، پایدار ترین و قابل اعتماد ترین سیستم عامل برای من بوده و هست و اگر اجبار شغلی نبود به صورت کامل روی این سیستم عامل سوئیچ می کردم.
-
اصلیترین مورد در این زمینه پول است و پشتوانهای که پشت آن قرار داد و آن چیزی که از آن یک معیار میسازد. الان اگر از من بپرسند ویندوز یا مکساواس نسبت به اوبونتو (یا هر توزیع دیگری) چه مزیتی دارد میگویم بزرگترین مزیتشان اپل و مایکروسافت است. پشتوانه مالی خوب یعنی تعداد برنامهنویس فولتایم بیتشر، تعداد فروشگاههای بیشتر محصول، تبلیغات بیشتر و... یوزر فرندلی بودن یک نرمافزار هم هزینه دارد، نیاز به کدنویسی خیلی بیشتری دارد و اغلب هم برای کسب منافع تجاری است (که برای یک نرمآزاد خیلی اهمیت ندارد. الآن منی که دبیان استفاده میکنم هیچ نفعی برای توسعهدهندگان آن ندارد، ولی مکاواس فرق دارد، هر استفاده از آن برابر است با خرید یکی از محصولات اپل، یعنی بین چند ده یا چند صد دلار سود).
الان سیستمعامل پلیاستیشن بر اساس فریبیاسدی ساخته شده و فکر نکنم کسی منکر این باشد که در صنعت بازی پلیاستیشن حرف اول را میزند که این نشان میدهد میشود بهترین کنسول دنیا و بازیهای متنوعش را بر اساس فریبیاسدی یا حتی لینوکس ساخت، فقط مسئله اینجاست که باید پشت این پروژه یک شرکت گردنکلفت مثل سونی باشد تا با سرمایهگذاریهای کلان و قراردادهای تجاری متعدد آن را به صورت معیار در بیاورد. مثل همین کاری که مایکروسافت انجام میدهد و زمانی که بروید در بازار لپتاپ بخرید خواهید دید نصف یا حتی بیشترشان از طرف سازنده روی آن لپتاپ نصب شده و اگر به کسی که نمیداند لینکوس چیست بگویید در لپتاپم لینکوس نصبکردهام از شما میپرسد لینکوس مثل ویندوز است؟ به نظرم بهتر است این تکه را از اسلاوی ژیژک نقل کنم:
...اگر قضیه این بود مایکروسافت خیلی زود ورشکسته میشد: مردم همگی نرمافزارهایی نظیر لینوکس را انتخاب میکردند که هم رایگاناند و هم از نظر اهل فن نسبت به مایکروسافت کیفیت بهتری دارند. پس چرا هنوز که هنوز است میلیونها نفر محصولات مایکروسافت را میخرند؟ به این دلیل که مایکروسافت خود را بهعنوان یک معیار شبهجهانی جاده زده است که تقریبا کل این عرصه را به انحصار خود در آورده و بدل شده به صورت مجسم خرد عمومی
-
خب اکثر صحبتهاتون با مثال نقض قابل رد شدنه.
الآن تعداد برنامهنویسهای بیشتری برای ویندوز برنامه مینویسن یا برای گنو؟ جالبه که بدونید خیلی از برنامهنویسهای تماموقت مایکروسافت و اپل هم شغلشون برنامهنویسی با و برای گنوست.
تعداد برنامههای موجود در مخازن دبیان بیشتره یا برنامههای موجود در فروشگاه ویندوز؟
از نظر کاربرپسند بودن هم (با فرض پذیرش وجود چنین واژهای) در نرمافزار آزاد همیشه برنامه برای رفع نیاز برنامهنیوس نوشته میشه و برای همین، به بهترین شکل نیاز کاربر رو پاسخ میده. در حالی که در نرمافزارهای مالکیتی هدف پول درآوردنه و برای رسیدن به این نتیجه اغلب محبورن که کار کاربر رو با مشکل مواجه کنن که بخوان برای حلش پول بگیرن.
-
مخازن دبیان (یا هر طور توزیع دیگری) که شامل همهی بستههای نرمافزاری است. از محیط دسکتاب گرفته و برنامههای سیستمی تا پلیرها و ویرایشگرها و... ولی مایکروسافت و اپل که همه برنامههای نصب شده روی سیستمشان را برای دانلود قرار نمیدهند (اصلا فرضشان این است که کلی از این ابزار روی هر سسیتسم نصب است و کاربر هم حق دخالت نداره -- نهایت اجازه بدهد یکسری را غیر فعال کنید). اگر قرار به این نوع مقایسه باشد که پلیاستور گوگول حدودا سه میلیون نرمافزار داره.
اینکه برنامهنویسهای مایکروسافت از گنو استفاه میکنند و به توسعه آن کمک میکنند کاملا حق باشماست. یا مثلا سرمایهگذاریهای آیبیام و اینتل برای توسعه کرنل لینوکس (ردهت که فکر کنم برای آیبیام باشه) ولی در مورد محیط گرافیکی برای یک نرمافزار با شما موفق نیستم. فکر میکنم در بیشتر برنامههایی تجاری ویندوز و اپل محیط گرافیکی بهتری میسازند، آن هم دقیقا به خاطر اینکه دارند یک برنامه تجاری میسازند. اینکه میفرمایید یک نرمافزار آزاد به بهترین شکل نیاز کاربر رو پاسخ میدهد به نظرم اکثرا در سطح غیرگرافیکی صادق باشد (البته منکر خوبی برنامههایی مثل دسکتاپ گنوم و... نیستم). در بسیاری از موارد یک توسعهدهنده نرمافزار نیازی نمیبینه که بخواهد یک برنامه خوشگلموشگل درسته کند و دقیقا همان طور که گفتید یه چیزی مینویسه که به بهترین شکل نیاز کاربر رو پاسخ بدهد (که در اکثر موارد این ربطی به یک محیطی گرافیگی جذاب ندارد).
ولی تا وقتی یک پروژه پشتوانه مالی خوبی نداشته باشد به نظرم احتمال کمی دارد که بتواند در رقابت با سایر نرمافزار موفق شود. الان به نظرتون اوبونتو چرا نسبت به سایر توزیعها موفقیت بیشتری کسب کرده؟ فراگیر شدن یک سیستم عامل در سطح عمومی بیش از آنکه به کیفیت آن بستگی داشته باشد به شرکت پشتیانکنندهاش وابسته است. همین الان مایکروسافت ویندوز را بذاره کنار و یک توزیع لینوکس بده بیرون، آنوقت بیا ببین انویدیا چه پشتیبانی خفنی از آن میکند. بعدش هم واقعا در یکسری موارد نرمافزارهای آزاد به خوبی آلترانیوهای غیرآزادشون نیستند (مثال: ادوبی فوتوشاپ و اتوکد و مایکروسافت آفیس) آن هم فقط و فقط به خاطر اختلاف فاحش سرمایهگذاری و پشتوانه مالیشان.