ولی اگر فقط میشد گیم هایی که در ویندوز هستند رو اینجا هم پیاده سازی کرد دیگه میشد آب رو ی آتیش.
…
البته برای ادیت و میشه یه کاری کرد ولی گیمر ها رو خیر.
گنو/لینوکس مناسبترین سیستمعامل برای بازیه. اگه اینطور نبود، شرکتی به بزرگی و تجربهٔ ولو، کنسولش رو با این سیستمعامل نمیساخت!
پرفورمنس و کیفیت کار.
اتّفاقاً کیفیت و کارایی واین از خود ویندوز بیشتر و بهتره!
یک مورد بسیار زیادی که بنده چون افراد گیمر و محتوا ساز دیدم این بوده که اصلا گنو یوزر فرندلی نیست نصب از طریق کد مشکلاتی که نمیدونی دقیقا کجا هست (یکی از دلایلش استفاده کم جهان از لینوکس هست) درایور هایی که برای کارت های گرافیک هست اصولا خیلی اوقات بروزرسانی های بزگ ندارد و عملا کارایی خودشون رو از دست میدن و ...
* توی
خیلی دوست دارم بدونم که داریم درمورد کدوم استودیو ها حرف میزنیم؟
فرقی نداره، همشون. همینطور که بالاتر گفتم: «در هر صورت آخرش بازیساز باید به پول برسه و تا وقتی افرادی مثل شما که بازی میکنند به صورت مستقیم یا غیر مستقیم پول پرداخت نکنند، بازار مناسبی برای اونها نیستید.»
سلام خدمت شما صرفا جهت اطلاع لینوکس به دلیل اینکه من تا حالا کرک ندیدم درونش برای بازی ها بستر خیلی بهتری برای ارائه بازی ها هست و همچنین وقتی یک بازی را هریداری میکنید مثل این میمونه که ازش حمایت کردید حدودا من هیلی از بازی هایی که استفاده کردم خریداری کردم به همین دلیل میشه گفت که اگر بازی رو ببینم که دوست دارم خریداری میکنم و این یک نوع حمایت هست