انجمن‌های فارسی اوبونتو

جامعه کاربران => کافه اوبونتو => نویسنده: jackshepherd در 12 دی 1390، 05:48 ب‌ظ

عنوان: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: jackshepherd در 12 دی 1390، 05:48 ب‌ظ
با سلام.
امروز تو وب گردی به یه سایتی رسیدم که به دفاع از ویندوز و زیر سوال بردن لینوکس پرداخته بود.جمله های جالبی (منظورم واقعا خنده دار) میگفت و قابل تامل.بهتره مطلب رو بخونید و بدون طرفداری و کاملا منطقی پاسخ خود را ارسال کنید.مرسی.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اغلب کاربران اینترنت و حتی شمایی که خواننده این مطلب هستید به احتمال بالای ۹۵ درصد از سیستم عامل ویندوز استفاده می کنید و همان ۵ درصد هم که از مک و یا لینوکس بهره می برند بدون شک با ویندوز آشنا هستند!

همیشه هم کاربران نق می زنند که ویندوز کند است و نا ایمن! اما آیا ویندوز یک فاجعه است یا یک شاهکار؟

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از وب شهرhttp://webshahr.org/ (http://webshahr.org/)، برای بررسی این موضوع باید به دو تا سه دهه قبل برگردیم.

(http://barsam.ir/wp-content/uploads/2012/01/bill-windows.jpg)

دورانی که نه مفهوم پی سی و اتصال به اینترنت معنا داشت و نه اینقدر در همه امور به رایانه ها وابسته شده بودیم. در آن زمان کماکان محیطهای متنی مانند داس و یونیکس لبه فناوری پردازش محسوب می شدند و کاربران تصور ارتباط گرافیکی با رایانه ها را نداشتند.

در سال ۱۹۸۴ و با عرضه مک به صورت واقعی توسط اپل و به کارگیری ماوس و معرفی رابط گرافیکی آن و سپس عرضه ویندوز در سال ۱۹۸۵ کاربران متوجه سادگی ارتباط با رایانه ها شدند. اما یک مشکل بزرگ وجود داشت. مشکل قیمت!

اپل همان موقع راه خود را انتخاب کرد.”ما برای سخت افزارهای خود نرم افزار می سازیم!”این جمله معروفی بود که آب پاکی را بر روی دست دنیا ریخت. با معرفی ویندوز ۱ در سال ۱۹۸۵ و اعلام پشتیبانی از سخت افزارها به صورت باز امیدها برای عامه کردن رایانه ها ایجاد شد.

تا اوایل دهه نود میلادی کماکان سخت افزارها گران بودند و آن موقعی بود که بیل گیتس در حال طراحی ویندوز جدیدی بود. ویندوزی که بعدها ویندوز ۹۵ نام گرفت.

بزرگترین گام در حیطه نرم افزار دنیا ویندوز ۹۵ بود. گیتس می دانست که اپل به دنبال بازار سطح بالای خود است و سیستم بسته آن هرگز رقیب سیاست سخت افزار باز و نرم افزار بسته وی نمی شود.

چیزی که حتی در زمانی که اپل در زمان غیبت جابز اقدام به فروش مک جهت نصب بر روی سخت افزار غیر تولیدی خود کرد ثابت شد! ویندوز موفق تر بود.

گیتس مدل تجاری خود را به نحوی طراحی کرد که هم میکروسافت سودی بی سابقه برد و هم دنیای آی تی! او دست همه سازندگان سخت افزار را باز گذاشت و و وعده داد از هر سخت افزاری پشتیبانی کند.

این حرف شاید در کلام ساده بود اما در عمل دو نتیجه داشت. اول کاهش قیمت سخت افزارها به دلیل درگیر شدن سخت افزارهای مختلف در روند کار و دوم اینکه به بهای آبروی میکروسافت تمام شد!

در خلال دهه نود و سالهای بعد از ۲۰۰۰ شرکتهای مختلف برای سطوح مختلف کاربردی و توان خرید اقدام به طراحی هزاران سخت افزار کردند و میکروسافت در طی نزدیک به ۱۵ سال با ده ها هزار عنوان سخت افزار روبرو شد!

ویندوز به خودی خود یک سیستم عامل بزرگ بود و مدیریت کردن آن کار دشواری بوده و هست و این تنوع وسیع سخت افزاری هم مزید بر علت بدنامی آن شد.

شاید اگر از کاربران قدیمی تر رایانه باشید به خاطر دارید که ریست کردن با دکمه روی کیس در مورد ویندوزهای ۹۵ و ۹۸ و میلینیوم یک چیز با رخداد مکرر بود.

چیزی که همه آن را به حساب ویندوز می گذاشتند اما واقعیت این بود که مشکلات در بالای ۹۰ درصد مواقع مربوط به درایورهای سخت افزاری بودند نه ساختار سیستم عامل.

رقیب اصلی ویندوز یعنی مکینتاش به دلیل بسته بودن سخت افزاری هرگز به درصدی از تنوع سخت افزاری ویندوز نرسید و در عین حال همگان به میکروسافت به دلیل ناپایدار سیستم عاملش خرده می گرفتند.

شاید تصور کنید که اگر درایورها را سازندگان سخت افزار می سازند پس چرا مشکل به ویندوز مربوط می شد؟

جواب ساده است. تا قبل از سال ۲۰۰۰ دانش بشری به حدی نرسیده بود که توان طراحی یک روند استاندارد تایید کیفیت درایورها را داشته باشد.

در واقع از وقتی که این روند استاندارد شد پایداری ویندوز روز به روز بهتر شد تا جاییکه که با جهشی بزرگ در ویندوز ۲۰۰۰ به پایداری بالا رسید و اکنون در ویندوز ۷ دارای پایداری مثال زدنی است و کمتر کاربری صفحه خطای آبی رنگ را در ویندوزهای ویستا و ۷ دیده است مگر آنکه سخت افزار معیوبی داشته باشد.



اما اگر سیستمهای عامل دیگر به جای ویندوز بودند وضعیت چگونه می شد؟

اگر واقعیاتی مانند اشتباه بزرگ میکروسافت در افزودن رجیستری به ویندوز را کنار بگذاریم باید قبول کنیم که هیچ سیستم عاملی به باز بودن ویندوز نمی تواند به درجه کاملی از ایمنی و پایداری مطلق برسد.

مزید بر علت پر کاربرد بودن ویندوز است که طبعا”همه نویسندگان کدهای مضر را به خود جلب می کند. تجربه سیستم عامل اندروید که وضعیتی مشابه ویندوز را در دنیای موبایل تکرار کرده است نشان داده است که باز بودن بهای بالایی دارند و آن پرداختن از امنیت و پایداری است و اگر سیستم عاملی مانند iOS به پایداری و عدم وجود بدافزار می نازد نتیجه محدودیتهای سنگینی است که در روند نصب برنامه ها و همچنین محدودیتهای دسترسی بالا برای برنامه های نصب شده است.

در کنار همه ایراداتی که به ویندوز وارد است باید قبول کرد که دنیای آی تی و به خصوص عامه غیر تخصصی جامعه جهانی به ویندوز مدیون هستند.

تصور اینکه اگر ویندوز به این مفهوم باز و در دسترسش در دنیا وجود نداشت اکنون در چه وضعیتی بودیم کار دشواری است.

شاید اکنون در ذهن شما شکل گرفته باشد که مثلا”اگر ویندوز نبود لینوکس عمومی می شد اما واقعیت این است که حتی اکنون در سال ۲۰۱۱ (یا بهتر بگویم ۲۰۱۲!) هم هنوز لینوکس نمی تواند جای ویندوز را بگیرد و حتی فاقد یک متولی واقعی است و به تعداد علاقه مندان آن توزیع از آن منتشر شده است!

اگر امروزه میلیونها نفر در هر لحظه از شبانه روز انلاین هستند و به تبادل افکار می پردازند و از دنیای تاریک دو دهه پیش خارج شده اند و مرزهای جغرافیایی در نوردیده شده است به مدد ایده کسی نیست جز بیل گیتس.

کسی که شاید به اندازه جابز نبوغ و نوآوری نداشته است اما در مقابل تصمیمات اقتصادی او دنیا را نیز به مراتب بیش از تصمیمات بسته اپل منتفع ساخته است.

منبع:http://barsam.ir/archive/آیا-ویندوز-کند-است-و-نا-ایمن-یا-یک-شاهکا/ (http://barsam.ir/archive/آیا-ویندوز-کند-است-و-نا-ایمن-یا-یک-شاهکا/)
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: Masoud.m در 12 دی 1390، 07:26 ب‌ظ
نویسنده وبشهر سابقه درخشانی در نگارش مطالب بدون اطلاعات و صرفا از روی غرور و توهم دانستن داره. نمونه‌ش مطلب انتقادیش به استالمن! خیلی سخت نگیرید و موضع گیری هم نکنید. نرود میخ آهنین در سنگ...
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: ناربه در 12 دی 1390، 07:26 ب‌ظ
زیاد جدی نگیرید  ;)
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: jackshepherd در 12 دی 1390، 07:36 ب‌ظ
اره من هم با شما موافقم.
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا 
ارسال شده توسط: (|33@5 در 13 دی 1390، 12:00 ق‌ظ
شاید "چشم ها را باید شست - جور دیگر باشد دید" !!!
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: Mohammad Reza Soltany در 13 دی 1390، 12:30 ب‌ظ
انصافا قبول کنین ویندوز تحول بسیار عظیمی رو در دنیای آی تی بوجود آورد...
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: H2010n در 13 دی 1390، 12:42 ب‌ظ
انصافا قبول کنین ویندوز تحول بسیار عظیمی رو در دنیای آی تی بوجود آورد...
قبول ندارم
اما این تیکشو می پسندم:
نقل‌قول
اگر سیستم عاملی مانند iOS به پایداری و عدم وجود بدافزار می نازد نتیجه محدودیتهای سنگینی است که در روند نصب برنامه ها و همچنین محدودیتهای دسترسی بالا برای برنامه های نصب شده است.
و این تیکشو قبول دارم:
نقل‌قول
با عرضه مک به صورت واقعی توسط اپل و به کارگیری ماوس و معرفی رابط گرافیکی آن و سپس عرضه ویندوز در سال ۱۹۸۵ کاربران متوجه سادگی ارتباط با رایانه ها شدند. ا
بقیش چرت و پرته!
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: M!lad در 13 دی 1390، 01:59 ب‌ظ
ویندوز نه تنها کند و نا امن هست ! بلکه یک افتضاح حقیقیست ...

افتضاحی که تا سالها فراموش نخواهد شد .
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: Darknight در 17 دی 1390، 09:55 ب‌ظ
سلام به جملگی
لینوکسو که نکوبیده. بالاخره هرکسی اعتقاداتی داره و اون رو بیان میکنه.
دلایل خاصی هم برای برتر بودن ویندوز نیاورده.
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: پیام در 17 دی 1390، 11:47 ب‌ظ
خوب اینم یه حرفیه خوش فکری ماکروسافت و به اسارت گرفتن فکرو تنبل کردن برنامه نویس ها یه موضوع کلیه که به سیاست های ماکروسافت اضافه میشه

اما  مثلا ویروس کد رد COD-REd  در کمتر از ۹ ساعت که حمله به رخنه های سرویس دهنده IIS  توانست ۲۵۰۰۰۰ کامپیوتر رو آلوده کنه یا مثلا ویروس هایی که الان نوشتن که هم تو ۹۸ کار میکنه و هم تو اکس پی و هم تو ویستا و هم تو 7 

 مواردی از این قبیل تو کارنامه ماکروسافت باید در نظر گرفت
اگر مورد هنگ کردن ویندوز رو بزاریم کنار  وقتی یه ویروس برای ویندوز مینویسن یعنی همین ۹۰ درصد کاربرا هم شماملش میشن این به این معنا نیست که  اگر لینوکس هم به این تعداد استفاده می شد بازم همین بلای ماکروسافت بهش میومد
نمونه جالبش   مثلا سرویس دهنده آپاچی که بالای ۷۰ درصد وب سرور های جهان از این سرویس دهنده استفاده میکنه یا مثلا PHP  که تقریبا همپای ماکروسافتی خودش داره  تو رقابت جلو میاد درمورد این چند قلم محصول متن باز همچین گزارش مخوفی نشده که بخواد به این حد و وسعت تحت تاثیر بزاره

کسی نمیخواد بگه که ماکروسافت بده یا خوبه
ما رو این بحث که لینوکس چیزیه که ارزش جنگیدن به خاطرش داره رو داریم ازش دفاع میکنیم سیستم عاملی که هیچ از ویندوز کمتر نیست جز اینکه صاحبان پشتیبان دنیا دوست دارن ویندوزی باشن چون به صرف اوناست

چرا ویروس NEW FOLDER  رو در نظر نمیگیرید هنوزم که هنوزه داره جولان میده و کلی سیستم رو آلوده کرده هیچ خبری از برطرف کردنش نیست اگر ماکروسافت رو شرکت های آنتی ویروس حمایت نمی کردن تا الان هیچ خبری از ویندوز نبود
خلاصه اصلا حرف  کند بودن تکنولوژی هارد و این چیزها نیست

چند سال پیش دانشگاه برکلی BSD  به عنوان یکی از ۱۵ گزینه ای که علم رو به جلو سوق دادن معرفی شد هر چند ویندوز هم به عنوان بهترین سیستم عامل انتخاب شد ولی خوب کاربرای ویندوز رو کسایی شامل میشن که فقط بلد هستن کلیک کنن در حالی که همین تعداد کاربرایی که تو لینوکس وجود دارن همشون متخصص و حداقل انسانهایی با گزینه های آزادی زیادی هستن در فکر و در کار و .....

عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا 
ارسال شده توسط: Mostafa Jalilianfar در 20 بهمن 1390، 06:41 ب‌ظ
پیام حرف های خوبی زدی
باید به این نکته توجه کنیم که ویندوز و لینوکس دو سیستم عامل کاملا متفاوت هستند و نباید با هم قیاس بشن (منظورم اینه که بگی کدوم بهتره)هر کدوم از اینها خوبیها و بدیهایی داره ویندوز خیلی سادست ولی امنیت پایینی داره ولی نرم افزارهای بسیار
من اولین بار ده سال پیش با ویندوز ۹۸ با کامپیوتر آشنا شدم دو ساعت با کامپیوتر کار می کردم ۵ بار ری استارتش می کردم شایدم بیشتر هر نسخه نسبت به نسخه پیشین بهتر شده
سون توی یک ماه آخری که ازش استفاده کردم ۳-۴ بار مجبور شدم سخت افزاری ری استارت کنم ۵۰ - ۶۰ بار نرم افزاری البته ری استارتهایی که برای نصب و بروز رسانی ها رو حساب نکردم ولی ویندوز رابط کاربری و عملکرد بسیار ساده ای داره
من الان ۵-۶ روزه که به لینوکس مهاجرت کردم و روزی ۴-۵ یاعت در موردش مطلب می خونم ولی هنوز اک آکم آماتور آماتور
ولی اگه برای ویندوز این زمان رو بزاری کاربر نیمه حرفه ای محسوب میشی
بی تعصب میگم هر وقت به ویندوز فکر می کنم حالم بد میشه
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: ناربه در 20 بهمن 1390، 09:27 ب‌ظ
هیچکس هیچی در مورد ویندوز نمیدونه. منم همینطور.

هزاران هزار نکته و مورد هست در مورد هر سیستم عامل. ولی هر روز که علمم رو در مورد شبکه و علم کامپیوتر بیشتر میکنم اونقدر میبینم که ویندوز واقعا مشکل داره.. یعنی واقعا. حتی ویندوز ۷

کسی میتونه اظهار نظر کنه که:

۱- از کامپیوتر واقعا چیزی حالیش باشه. نه که فقط چت و سایت و بازی و فیلم...
۲- قطعا هر ۲ سیستم عامل رو یه بار به کل ور رفته باشه

مشکل اینجاست که شرکت های خوب خوب واسه Windows برنامه های توپ میدن. اگه واسه لینوکس هم میدادن دیگه زندگی در بهشت....
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: shahramlp در 21 بهمن 1390، 03:53 ق‌ظ
سلام بر اساتید.من مخالف 100٪ ویندوز و عاشق لینوکسم ولی این دلیل نمیشه چیزایی که ایشون گفته درست نباشه خداییش من که غلطی توش ندیدم
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: امیرحسین گودرزی در 21 بهمن 1390، 04:45 ق‌ظ
نقل‌قول
انصافا قبول کنین ویندوز تحول بسیار عظیمی رو در دنیای آی تی بوجود آورد...
من با این جمله ۱۰۰ درصد موافقم
اگه ویندوز نبود کسی به فکر اینکه برای لینوکس برنامه بسازه نمی افتاد :D
اگه ویندوز نبود الان لینوکسی نبود که بیاد حالشو بگیره :D
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: ایمان تات داودی در 21 بهمن 1390، 02:53 ب‌ظ
سلام به نظر من ویندوز مانند لقمه جویده شده و آماده ای است که افراد فقط آن را قورت می دهند اما با این حال یه عده ای این جوری می پسندن و لقمه جویده را دوست دارند
به نظر من هنوز هیچ کدام از سیستم عامل ها به تکامل نرسیدند و هر کدام برای گروهی مناسبه ویندوز برای راحت طلب ها و لینوکس برای کسانی که به دنبال سر و کله زدن و ساخت هستند
من چند هفته است که مهاجرت کردم به اوبونتو ۱۱.۰۴ و با همه مشکلاتی باهاش داشتم و دارم ولی ازش راضیم و به ویندوز برنخواهم گشت با این حال به نظرم هنوز برای یه عده ای ویندوز مناسب تره
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: دانیال بهزادی در 21 بهمن 1390، 08:46 ب‌ظ
انصافا قبول کنین ویندوز تحول بسیار عظیمی رو در دنیای آی تی بوجود آورد...
قبول ندارم
اما این تیکشو می پسندم:
نقل‌قول
اگر سیستم عاملی مانند iOS به پایداری و عدم وجود بدافزار می نازد نتیجه محدودیتهای سنگینی است که در روند نصب برنامه ها و همچنین محدودیتهای دسترسی بالا برای برنامه های نصب شده است.
و این تیکشو قبول دارم:
نقل‌قول
با عرضه مک به صورت واقعی توسط اپل و به کارگیری ماوس و معرفی رابط گرافیکی آن و سپس عرضه ویندوز در سال ۱۹۸۵ کاربران متوجه سادگی ارتباط با رایانه ها شدند. ا
بقیش چرت و پرته!

ولی تا جایی که من یادمه نه ماوس و نه رابط گرافیکی ربطی به اپل نداشتن. رابط گراقیکی و ماوس رو داگلاس انگلبرت در ۱۹۶۸ معرفی کرد و و اولین بار توسط زیراکس در صنعت مورد استفاده قرار گرفتن
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: alibagheri در 22 بهمن 1390، 01:36 ق‌ظ
درود دوستان
به هنر و نبوغ و ذهن مرحوم جابز افتخار می کنم کسی که هنرو تکنولوژی را به هم آمیخت اما او فقط دیواری بلندی را بر محصولات خود کشید که فقط افراد محدودی (پولدار) بتوانند از این باغ زیبایش استفاده کنند.
بیل گیتس هم کمی باهوش بود و با سودجویی توانست به اینجاها برسد
اما اگر این دو نبودند هرگز فرهنگ لینوکس پیش نمی آمد و ما لینوکسی ها نبودیم
 :-k
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا 
ارسال شده توسط: دانیال بهزادی در 22 بهمن 1390، 11:16 ق‌ظ
اما اگر این دو نبودند هرگز فرهنگ لینوکس پیش نمی آمد و ما لینوکسی ها نبودیم
 :-k
طبق چه سندی این جرف رو می‌زنید؟ آیا وقتی که ریچارد استالمن و دوستانش شروع به تولید سیستم‌عامل گنو کردند، مایکروسافت یا اپلی وجود خارجی داشت؟ دکتر استالمن بارها اعلام کردند که ما با آن‌چه در شرکت‌های انحصاری انجام می‌شود کاری نداریم و تنها کاری را انجام می‌دهیم که فکر می‌کنیم درست است. چه، اگر قرار بود وجود ما و نرم‌افزارهای آزاد وابسته به فعالیت‌های دیگر شرکت‌ها باشد، اکنون نرم‌افزارهای آزاد نرم‌افزارهایی ضعیف بودند که از دیگر نر‌م‌افزارها الگو گرفته و دنباله‌رَوی آنان را می‌کردند، ولی اکنون شاهد این هستیم که نرم‌افزارهای آزاد، لبه‌ی تکنولوژی بوده و در حال استاندارد سازی برای محصولات دیگر شرکت‌ها نیز می‌باشند
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: alibagheri در 22 بهمن 1390، 06:08 ب‌ظ
دوست عزیز آقای ریچارد استالمن سال 1971 وارد سیستم هوش مصنوعی آی بی ام شد و در آن سال ibm خودش یک سیستم عامل داشت. سیستم عاملی که خودشان نوشته بودند و کدشان کامل و close بود
در آن زمان نه مایکروسافت بود و نه اپل. اما سیستم عامل close بود.
بی شک این دو به رشد لینوکس کمک شایانی کردند هم چون تحریم هایی که یکجانبه علیه ایران انجام می گیرد اما نه تنها بی تأثیر است بلکه باعث رشد استعداد و خلاقیت می شود
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: Darknight در 22 بهمن 1390، 10:30 ب‌ظ
سلام به جملگی
ببخشید دوستان ولی خیلی بی انصافیه که بگیم ویندوزی ها راحت طلب هستند و تنبل!!!
شاید بگم تنها مزیت ویندوز نسبت به لینوکس نرم افزارهای خوب و قوی هست که براش وجود داره.
مثلا اون شخص انیمیشن سازی رو درنظر بگیرید که یا باید با مایا کار کنه یا با تری دی مکس و یا اکسرسایز و یا سافت ایمیج. خوب درسته که بلندر در لینوکس هست ولی خوب خیلی از قابلیت های نرم افزارهای تری دی ویندوز رو نداره
یا کسی که کارش با افترافکت و نوک راه میافته و قطعا با ورود به لینوکس مشکلات عدیده ایی در جایگزین کردن نرم افزاری به قدرت اون پیدا میکنه و شاید هم اصلا پیدا نکنه
یا نرم افزارهای ادوب که خیلی طرفدار داره و همچنین ماکروسافت آفیس
درسته برای اکثرشون معادل وجود داره ولی اکثر معادل ها فعلا در این برهه زمانی قابلیت های نرم افزارهای موجود در ویندوز رو ندارن
همین محدودیت که محدودیت خیلی عظیمی هست باعث شده کسی به لینوکس رجوع نکنه و یا حتی پس از رجوع دوباره علی رغم میلش به ویندوز برگرده
ان شاالله این مشکل نرم افزارها در لینوکس حل بشه و اونوقت میشه راحت استفاده کرد.
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا ایمن یا یک شاهکار؟
ارسال شده توسط: nixoeen در 22 بهمن 1390، 10:46 ب‌ظ
تو این تاپیک تعصب رو به راحتی میشه دید. تعصب در همه موارد بده.

بی شک این دو به رشد لینوکس کمک شایانی کردند هم چون تحریم هایی که یکجانبه علیه ایران انجام می گیرد اما نه تنها بی تأثیر است بلکه باعث رشد استعداد و خلاقیت می شود
یعنی میگید مثلا ارائه نکردن نرم‌افزار برای GNU/Linux به GNU/Linux کمک میکنه؟ و اگر جدا فکر می‌کنید تحریم‌ها در مورد ایران بی‌تاثیر بوده، سعی کنید کمی کمتر تحت تاثیر رسانه‌های ملی باشید! من همواره به دلیل تحریم‌ها مشکل داشتم، از سفر برای یک کنفرانس علمی گرفته تا خرید کتاب و بقیه وسایل از کشورهای دیگه، استفاده از خدمات بانکی اینترنتی و ...! و این تنها در سطح شخصی هستش، و در سطوح بالاتر مشکلات هم بیشتر میشه. من منزوی زندگی کردن رو زندگی موفق نمی‌دونم، وگرنه کره شمالی رو باید جزو موفق‌ترین‌ها و پر استعداد و پر خلاقیت‌ها دونست.

هم Windows و هم Mac OS X در روش کار کردن کاربران با کامپیوتر خیلی موثر بودند و در نوع خودشون محصولات خوبی هستند. مسلما به دلیل قوانین سرمایه‌داری ممکنه مشکلاتی هم همراه داشته باشند، ولی تا وقتی که یک کاربر باشیم، نه بالا بردن این سیستم‌ها و نه کوبیدن این سیستم‌ها به ما کمکی نمی‌کنه.

چند سال پیش دانشگاه برکلی BSD  به عنوان یکی از ۱۵ گزینه ای که علم رو به جلو سوق دادن معرفی شد هر چند ویندوز هم به عنوان بهترین سیستم عامل انتخاب شد ولی خوب کاربرای ویندوز رو کسایی شامل میشن که فقط بلد هستن کلیک کنن در حالی که همین تعداد کاربرایی که تو لینوکس وجود دارن همشون متخصص و حداقل انسانهایی با گزینه های آزادی زیادی هستن در فکر و در کار و .....
اینکه بگیم کاربرای Windows هیچی بلد نیستند و هنوز میتونن با Windows کار کنند در حالی که کاربران GNU/Linux سطح دانش بالاتری نیاز دارند برای کاربر خانگی یک نقطه ضعفه، این یعنی مادربزرگ من نمی‌تونه از این سیستم به راحتی استفاده کنه. شاید این قضیه برای کاربرد خونگی من مهم نباشه، ولی برای تعداد زیادی از کاربران مهمه که نه علاقه‌ای دارند و نه لازمه که غیر از کلیک کردن کار دیگه‌ای بکنند.

ویندوز نه تنها کند و نا امن هست ! بلکه یک افتضاح حقیقیست ...
افتضاحی که تا سالها فراموش نخواهد شد .
در حال حاضر Windows موفق‌ترین سیستم‌عامل حداقل در زمینه اقتصادی هستش. اگر اونطور که شما گفتید بود، الان دیگه کسی ازش استفاده نمی‌کرد.
من هم از Windows استفاده نمی‌کنم و علاقه‌ای هم بهش ندارم، ولی با این طرز تفکر نمیشه GNU/Linux رو توسعه داد. طرز تفکر من اینه که به جای اینکه تنها در حرف Windows یا Microsoft رو بکوبم، سعی کنم در توسعه GNU/Linux کمک کنم تا بهتر از Windows بشه.
عنوان: پاسخ به: حتما بخونید:آیا ویندوز کند است و نا 
ارسال شده توسط: Mostafa Jalilianfar در 23 بهمن 1390، 12:43 ق‌ظ
طبق چه سندی این جرف رو می‌زنید؟ آیا وقتی که ریچارد استالمن و دوستانش شروع به تولید سیستم‌عامل گنو کردند، مایکروسافت یا اپلی وجود خارجی داشت؟

آقا ریچارد استالمن در سال ۱۹۸۵ شروع به نوشتن گنو کرد در حالی که مایکرو سافت در سال 1981 با داس وارد میدان شد و در سال 1985 ویندوز رو اراپه کرد و همین استیو سلول زیباش رو در سال 1982 معرفی کرد پس پیامبر بزرگ عمو ریچارد درود بر خودش و هم فکرانش باد با افکار انحصار طلبانه اینها کم و بیش آشنا بودند

تحریم هایی که یکجانبه علیه ایران انجام می گیرد اما نه تنها بی تأثیر است بلکه باعث رشد استعداد و خلاقیت می شود
امیدوارم که این رو برای شوخی گفته باشی و نه از روی اعتقاد چون من الان که نه بیست و شش ساله دارم اثراتش رو حس می کنم