انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: میز کار مناسب و تم زیبا برای تازه واردها رو معرفی کنید؟(حل شد)  (دفعات بازدید: 1206 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
    • آریوداد
سلام
فکر کنم دیگه دوستان بدونن ، من یه کاربر تازه وارد اوبونتویی هستم که تا حالا به جز میز کار رسمی اوبونتو (یونیتی میگن دیگه نه؟!) با هیچ میز کاری کار نکردم.هیچ چیز خاصی هم بلد نیستم.
اول اینکه میز کار مناسب برای تازه کارها کدومه؟ میز کاری که هم روان باشه و سیستم رو کند نکنه و هم رابط کاربری مناسب داشته باشه به این معنی که نیاز نباشه هر دقیقه بهش یه دستور کد مانند بدی که کاری رو انجام بده! دم دستی باشه خودش کارش رو انجام بده.ضمن اینکه از کار با همین میز کار هم راضی هستم ولی دلم میخواد میز کارم قشنگ باشه.
دوم اینکه این تم های خوشگل رو آدم میبینه دلش میخواد ولی من یه بار یه روز کامل وقت صرفش کردم آیکوناش نمایش داده نمیشد اعصابمو بهم ریخت گذاشتمش کنار همون تم خود اوبونتو رو انتخاب کردم. یه تم خوشکل رو هم معرفی کنید که نصبش هم بی دغدغه انجام بشه. یه نرم افزاری بود برای نصب تم فکر کنم unity tweak بود اونم دارم.
فقط لطفا لینک ندید که برو فلان جا رو بخون. خوندم ولی مثلا نصب تم روی اوبونتو 10 هست یا 12.10 و... که امتحان کردم تم هاش درست نصب نشد. ضمن اینکه نگاه کرده باشین اینقدر دیگه توش پست گذاشتن الکی 20-30 صفحه شده اعصاب فولادی میخواد بگردی اونی که میخوای رو پیدا کنی.
اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید ممنون میشم.
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1393، 03:56 ب‌ظ توسط MR-Special »
سال ۹۱ شمسی بود که در دانشگاه با اوبونتو آشنا شدم.(نسخه ۱۳.۰۴)
مدتی با این دنیای عجیب با میز کار گنوم/شل(اگر اشتباه نکنم)کار کردم و کم کم به جایی داشتم میرسیدم که میتونستم خودم مشکلاتمو حل کنم.تا اینکه یک روز همه چیز پرید و دیگه سیستمم بالا نیومد و من اوبونتو رو مقصر میدونستم.
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
ببین خیییییلی به سلیقه شخصی ربط داره( و البته مقدار رم و ... ) تا خودت امتحان نکنی نمیتونی نتیجه درستی بگیری
من عاشق xfce و قدرت شخصی سازیش و سبکی و انعطاف پذیریش هستم ، یکی عاشق گنوم هست و یکی کی دی ای
بستگی به خودت داره و باید امتحانشون کنی
این پست من رو داخل وبلاگم ببین،فکر میکنم کمکت کنه تا حدی
http://amirsamimi.mihanblog.com/post/12
« آخرین ویرایش: 22 شهریور 1393، 12:35 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه

سلام خوش اومدی و به امید موفقیت روزافزون همهٔ لینوکسیها

من هم مثل تو تازه کارم خیلی خودتو درگیر این‌چیزا نکن چون همهٔ افراد اینجا هنوز دارن یاد میگیرن و از این بابت مثل من و شما هستن فقط سطحش فرق میکنه  :)

اون چیزی که مدنظر داری یعنی محیط سبک و زیبا و بدون دستور همانا که محیط ویندوز هست بعبارتی لینوکس بدون ترمینال و دستور معنا نداره مثل اینکه بخوای ریاضی رو بدون :oعدد تصور کنی پس دنبال اسایش و راحتی ویندوز نباش .
یادم نیست کدومیک از کاربرا بود : شاید کیان بود که میگفت کار ماها شده نصب سیستم‌عامل و ویرایش و شخصی سازی اون و کار کردن و دلزدگی از محیط و میزکار و نهایتا دوباره برگشتن به پیش‌فرض اولیه ;D
یادمه که در ویندوز رابرا screen saver نصب میکردم و بعد از دوسه روز حذف میکردم بعدها اصلا ازش استفاده نمیکردم و حتی الان هم فقط تنظیم میکنم که صفحه خاموش بشه پس خودتو درگیر این چیزا و حتی انتخاب بهترین گزینه نکن البته میتونی دنبال میزکار و تم و زیباسازی و ... بری ولی اونارو هدف قرار نده زود یه لینوکسجات نصب کن و شروع به استفاده کن به مرور خودت محیطها رو خواهی شناخت ... تمام ;)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست