انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب اوبونتو 14.04حل شد  (دفعات بازدید: 1174 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین waterlily70

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
مشکل در نصب اوبونتو 14.04حل شد
« : 21 شهریور 1393، 02:56 ب‌ظ »
می خوام اوبونتو را کنار ویندوز 8نصب کنم زمانی که نصب ویندوز به اتمام می رسه بافلشی که اوبونتو 14.04 روشه بوت میشم اما وفتی gparted اجرا میشه فضای تخصیص داده شده به ویندوز نمایش داده نمیشه و کل فضا آزاد در نظر گرفته میشه ضمن اینکه داخل ویندوز هم در قسمت pc setting گزینه general را هم که انتخاب میکنم و در آخرین گزینه ریستارت میکنم گزینه ی UEFIرا هم ندارم لطفا راهنماییم کنید تشکر ](*,)
« آخرین ویرایش: 31 شهریور 1393، 12:48 ب‌ظ توسط waterlily70 »

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : مشکل در نصب اوبونتو 14.04
« پاسخ #1 : 21 شهریور 1393، 05:40 ب‌ظ »
دقت کنید که نوع پارتیشن هاتون در ویندوز basic باشه و اگر dynamic باشه ، اوبونتو نمیشناستشون! و باید به basic تبدیلشون کنید

آفلاین waterlily70

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 22 شهریور 1393، 11:10 ق‌ظ »
نوعشون basic هست .واقعا عجیبه زمانی که با فلش بوت میشم کل فضا freeهستش انگار نه انگار ویندوزی نصبه.داخل یه سایت برای حل مشکل به UEFI اشاره کرده دقیقا گزینه ای که برای من اصلا وجود نداره .. ](*,)

آفلاین hawak

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #3 : 22 شهریور 1393، 01:50 ب‌ظ »
کمکککککککککککک: وقتی ابونتو میارم بالا بعد از چند دقیقه همه چیز هنگ میکنه.مجبورم ری استارت کنم لطفا کمکم کنید :'(

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 22 شهریور 1393، 03:18 ب‌ظ »
کمکککککککککککک: وقتی ابونتو میارم بالا بعد از چند دقیقه همه چیز هنگ میکنه.مجبورم ری استارت کنم لطفا کمکم کنید :'(
سلام. چرا این‌جا می‌گی؟ یه موضوع جدید باز کن و مشکلت رو با ذکر دقیق جزئیات اون‌جا بگو
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین waterlily70

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 24 شهریور 1393، 11:09 ق‌ظ »
دوستان کسی جواب سوال منا نمیدونه ..من رفتم روی یه سیستم دیگه کنار 7اوبونتو نصب کردم ولی برای خودم مشکل همچنان وجود داره .. ](*,)

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #6 : 24 شهریور 1393، 09:25 ب‌ظ »

سلام و خسته نباشی ( معذرت از دانیال و علیرضا )

والا من از یوفی uefi تعریف خوبی ???نشنیدم که بخوای دنبالش و اسیرش بمونی پس ترجیحا در بایوس اونو غیرفعال کن درضمن ویندوزت رو

shutdown کن و بعدش برو برای نصب اوبونتو و بازم در ضمن گزینهٔ fastboot ویندوز رو قبل از نصب و راه‌اندازی اوبونتو غیرفعال کن

موفق باشی
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین waterlily70

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 26 شهریور 1393، 01:21 ق‌ظ »
تشکر بابت جوابی که دادین اما حل نشد از یکی از اساتید سوال پرسیدم جوابشون کمک کرد مسئله حل شد به این صورت که اول باید ویندوزی که نصب کرده بودم را کلا پاک می کردم و با لینوکس بوت میشدم و در حالت لایو پارتیشن بندی صورت می گرفت یعنی به صورت دستی پارتیشن بندی میکردم و بعد ویندوز را نصب میکردم تا زمانی که می خوام اوبونتو را نصب کنم با فضای خالی مواجه نشم . :)

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #8 : 26 شهریور 1393، 06:49 ب‌ظ »

سلام و خسته نباشی

نمیدونم چه آزاریه که ویندوز ۸ برپا کرده !؟ هر چیه زیر سر اونه ... البته تا الان خودم به این مشکل برنخوردم چون در هر صورت همشون نصب شدن و راه افتادن . شاید به خصوصیات سخت‌افزاری :o ???هم مرتبط باشه !!!

بی‌زحمت حل شد رو به عنوان پست اول اضافه بنما ;D

موفق باشی
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست