انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم امکان اپدیت مخازن و نصب برنامه  (دفعات بازدید: 841 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iran2000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
سلام دوستان.من اوبنتو را نصب کردم ولی به هیچ وجه نمی تونم هیچ چیزی را نصب کنم .من طبق آموزشهای مختلف موجود دستورات لازم را وارد میکنم.خواستم میز کارهای مختلف نصب کنم نتونستم کلا برای اپدیت مخازن با ارور مواجه میشم.یک سری نرم افزار قبلا دانلود کرده ونصب کرده بودم وپوشه ارشیو هم بکاپ دارم .حالا که ابونتو را دوباره نصب کردم نمیتونم ازشون استفاده کنم .دیگه واقعا کلافه شدم.علیرغم علاقه ای که به ابونتو دارم دارم قانع میشم که برگردم به همون ویندوز8.1 خودمون که به ارحتی همه چیز در دسترس بود و قابل نصب. من تمام اموزشهای لازم در این سایت و سایتهای مختلف را دارم به صورت کتاب. من فکر میکنم که مخازن برای ایران مسدود هستند قبلا چندین بار از این مخازن استفاده میکردم ولی الان نمیتونم.الان شما فرض کنید بخواهید میز کار kde را نصب کنید.دقیقا چه میکنید. یا میخواستم تبدیل کننده فرمت را نصب کنم.باز هم نمیشد.خواهشا دوستان کمکم کنید. تا برنگردم به ویندوز8.1

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 432
  • Life is Good With GNU/Linux
    • Hamidrezakp Web Site
پاسخ : عدم امکان اپدیت مخازن و نصب برنامه
« پاسخ #1 : 15 مهر 1393، 12:56 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز شما نباید به این زودی تسلیم بشید .
ارروری رو که دریافت میکنید رو بنویسید تا مشکلتون رو حل کنیم
برای استفاده مجدد از برنامه هایی که ازشون بکاپ گرفتید باید همون ورژن اوبونتو رو نصب کنی تا سازگاری کامل رو داشته باشه.
مخازن برای ایران مسدود نیستند
برای نصب kde هم این کد ها رو میزنی :sudo apt-get update
sudo apt-get install kubuntu-desktop
برای converter :
sudo apt-get install arista
موفق باشی
« آخرین ویرایش: 15 مهر 1393، 12:58 ب‌ظ توسط hamidrezakp »
HamidRezaKP.ir
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand.