انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: حمله به شبکه‌ی تور؛ احتمال شناسایی کاربران و در خطر بودن زیرساخت  (دفعات بازدید: 7338 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Asghar0077

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
شما بالاخره با یا آی پی بهش وصل می شید اون آی پی هم برای تور قابل ثبت هست ! من از دید تور می گم یعنی اگر خود تور بخواد می تونه اینکارو بکنه و اصلا عجیب نیست ما کد تور سمت مصرف کننده رو داریم نه سمت توزیع کننده ! اطلاعات آمریکا و خبر پراکنی ها آمریکا هم دارن ازش پشتیبانی می کنن و صد البته فقط محض رضای خدا ! از وی پی ان بهتره ولی پولی نمی گیره به نظرتون عجیب نیست ، سرورهاش هم که معلومه از کجا تامین می شن اطلاعات آمریکا مجوز هم که BSD هست یعنی هر آن ممکنه همین کد سمت مصرف کننده هم ببندن و مجبور کنن که باید حتما آخرین نسخه رو داشته باشید تا کار کنه (که البته به اون نیازی پیدا نمی کنه)‌، باید بگم بالاخره امنیت تور بازم بهتر از خیلی شبکه هاست ولی در حد ۵۰ الی ۶۰ در صد نه بیشتر.

عزیز من خیلی از نرم افزارها، حتی همون نرم افزارهایی که جزء استاندارد POSIX هستند و User-space رو تشکیل میدن تحت مجوز BSD هستن (فکر نکنم دیگه از vi مثال بهتری بتونم پیدا کنم) و آیا تا بحال کدش بسته شده؟
این که مجوز رو پتک کنید بکوبید تو سر توسعه دهنده و یه وسیله کنید که توسعه دهنده و نرم افزار رو خراب کنید، فقط شخصیت شما رو زیر سوال می بره.

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
    • آریوداد
اتفاقا اولین کاری که بعد از وصل نشدن تور انجام دادم آپدیت به آخرین نسخه بود.
لطفا دستور آپدیت رو بگو.ضمنا دستوری هست که بشه از اون طریق فهمید که آیا نسخه ی موجود آخرین نسخه هست یا نه؟ دستوری مثل چک کردن نسخه.برای هر نرم افزاری.یه دستور کلی منظورمه.
سال ۹۱ شمسی بود که در دانشگاه با اوبونتو آشنا شدم.(نسخه ۱۳.۰۴)
مدتی با این دنیای عجیب با میز کار گنوم/شل(اگر اشتباه نکنم)کار کردم و کم کم به جایی داشتم میرسیدم که میتونستم خودم مشکلاتمو حل کنم.تا اینکه یک روز همه چیز پرید و دیگه سیستمم بالا نیومد و من اوبونتو رو مقصر میدونستم.
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
    • آریوداد
تو رو خدا آقایون مسئول بیان این مطالب رو بخونن شاید بفهمن دنیا دست کیه. البته میدونن به خواب رفتن .
بابا اگه اینترانت رو راه بندازن و دسترسی به هر سایتی رو بدون فیل.تر و با سرعت بالا میسر کنن این اطلاعاتی که میان و حرفش رو فقط جلو دوربین ها میزنن نمیره سمت شبکه های و.پ.ن و فیل.تر شکن. مملکت اسلامیه بخش +18 رو فیل.تر کنید . بیشتر ایرانی ها فقط برای ف.بوک و تو.تر از وی.پی استفاده میکنند.
سال ۹۱ شمسی بود که در دانشگاه با اوبونتو آشنا شدم.(نسخه ۱۳.۰۴)
مدتی با این دنیای عجیب با میز کار گنوم/شل(اگر اشتباه نکنم)کار کردم و کم کم به جایی داشتم میرسیدم که میتونستم خودم مشکلاتمو حل کنم.تا اینکه یک روز همه چیز پرید و دیگه سیستمم بالا نیومد و من اوبونتو رو مقصر میدونستم.
اما حالا برگشتم دوباره