انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از میز کار مختلف در اوبونتو  (دفعات بازدید: 1463 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iran2000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
سلام دوستان من اول مینت را نصب کردم و بعد مقدار 112 گیگ را به پارتیشن home اختصاص دادم و به راحتی نصب شد. بعدا مقدار 20 گیگ را از درایو ویندوز خود را جدا کردم و یک پارتیشن جدید درست کردم و اوبونتو را درآن نصب کردم ولی حالا در اوبونتو به پارتیشن home دسترسی ندارم و فقط در محیط مینت به ان دسترسی دارم ایا راهی وجد داره که در هر دو سیستم به این پارتیشن دسترسی داشته باشم؟در ضمن من میز کار kde را دانلود و نصب کردم بعد از آن هم میز کار گنوم 3 را هم دانلود و نصب کردم روی ابونتو.ولی نمیدونم که چه جوری از این میز کارها استفاده کنم.و آیا قیلیت تعویض میز کار را به دلخواه در محیط اوبونتو را دارم یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.

آفلاین mablue

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • sudo halt
    • تورکواز
پاسخ : استفاده از میز کار مختلف در اوبونتو
« پاسخ #1 : 10 مهر 1393، 02:37 ب‌ظ »
سلام دوستان من اول مینت را نصب کردم و بعد مقدار 112 گیگ را به پارتیشن home اختصاص دادم و به راحتی نصب شد. بعدا مقدار 20 گیگ را از درایو ویندوز خود را جدا کردم و یک پارتیشن جدید درست کردم و اوبونتو را درآن نصب کردم ولی حالا در اوبونتو به پارتیشن home دسترسی ندارم و فقط در محیط مینت به ان دسترسی دارم ایا راهی وجد داره که در هر دو سیستم به این پارتیشن دسترسی داشته باشم؟در ضمن من میز کار kde را دانلود و نصب کردم بعد از آن هم میز کار گنوم 3 را هم دانلود و نصب کردم روی ابونتو.ولی نمیدونم که چه جوری از این میز کارها استفاده کنم.و آیا قیلیت تعویض میز کار را به دلخواه در محیط اوبونتو را دارم یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.

کد زیرو در ترمینال بنویسین و بذارین اینجا تا بگم
sudo fdisk -l
توی قسمت لوگین قبل از ورود  به سیستم میتونی میز کارتو از لیست انتخاب کنی...
عاشقتم لینوکس چون تو بغلم خجالتی و بی حرکتی مثل بعضی سیستما روده بر نیستی شفاف و صادقی همون اولش تا ته تهای دلت رو برام رو کردی و هر روز که میگذرد فِرَش تر میشوی مطابق سلیقه ام آرایش میکنی و مهمتر از همه چشم به جیبم ندوخته ای!

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #2 : 11 مهر 1393، 08:30 ب‌ظ »
در مرحله پارتیشن بندی برای نصب اوبونتو باید می گفتید از هوم قبلی استفاده کنه. این کار رو کردید؟

آفلاین eXtrem0us

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
« پاسخ #3 : 11 مهر 1393، 11:40 ب‌ظ »
باید حواستون باشه که نمی‌تونید بیشتر از ۴ عدد پارتیشن پرایمری بسازید
و وقتی این کار رو انجام بدید، یکی از پارتیشن‌های پرایمری مخفی و غیر قابل دسترس می‌شه
حداقل میدونم تو سیستم‌های قدیمی اینطور بود. تو سیستم‌های جدید رو نمی‌دونم.
ولی دلایلی که دوستان گفتند خیلی محتمل‌تره.
مثلاً همین که همون پارتیشن home رو به عنوان پارتیشن home توزیع لینوکس دومتون استفاده کرده باشید یا نه...