انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه میتوان بازیهای ps3 را روی لینوکس بازی کرد؟؟؟  (دفعات بازدید: 3467 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pooryadevil

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه سوالی داشتم با توجه به اینکه روی کنسول ps3 لینوکسubuntu نصب هست آیا روشی وجود داره تا بتوان بازی PS3 رو روی ubuntu اجرا کرد البته روی ویندوز میشه بازیه ps2,xbox رو اجرا کرد اما ps3 رو نمیدونم
ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره راهنمای کنه

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
سلام، به انجمن اوبونتو خوش آمدی.
این مورد قبلا در انجمن بحث شده، میتونید با کلید play station انجمن رُ جستجو کنید.
در اینجا http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,6410.0.html میتونید بازی‌های play station ۱/۲ رُ در اوبونتو اجرا کنید.
من نسخه‌هایی از لینوکس که توسط play station ۲/۳ اجرا شده رُ دیدم.
اما دوست من بازی‌های کنسول برای سخت افزار اون دستگاه شبیه سازی شده‌اند و در کامپیوتر بخوبی کنسول اجرا نمیشن.
شما با پیدا کردن ROM مناسب برای نرم افزاری که من در تاپیک فوق معرفی کردم، میتونید بیشتر بازی‌ها رُ اجرا کنید. اما در مورد PS3 قضیه فرق میکنه. برای اجرای اون باید که کامیوتر خیلی قوی داشته باشید و حتی در اینصورت هم مشکلات زیادی خواهید داشت و این ربطی به سیستم عامل نداره.
Godisnowhere

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
مشکل در اجرای بازی های کنسول در pc ها مربوط به نوع سیستم عامل نمی شه.
بلکه مربوط به به کار گیری منابع سیستم توسط سیستم عامل می شه
در حالیکه در یک pc معمولا بیشتر منابع صرف سیستم ارتباط کاربر می شه در یک کنسول بازی منابع به طور معمول آزاد و در اختیار بازی قرار می گیره.
به همین دلیل مشکل اساسی در شبیه سازی بازی های کنسول مربوط می شه به کم آوردن منابع سیستمی.
با تشکر

Linux is not a word,It's a SPRITE