انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم افزار معمول مانیتورینگ شبکه در لینوکس  (دفعات بازدید: 4047 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
سلام
همونطور که از تیتر موضوع مشخصه دنبال بهترین و یا معمول ترین نرم افزار مانیتورینگ شبکه که در NOC ها استفاده میشه هستم البته روی لینوکس نه ویندوز!
البته از دوستان اگه کسی بتونه راهنمایی هم درباره ی تفاوت پروتکل های مانیتورینگ مثل SNMP و netflow بکنه هم ممنون میشم
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
علیک سلام
شاید برنامه wireshark براتون مناسب باشه ، البته مطمئن نیستم یه خورده بیشتر بگردید مسلما چیزهای خوبی پیدا می کنید  :)
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
ممنون ولی wireshark یک برنامه برای snif هست و زیاد بحث مانیتورینگ ترافیک و .. رو انجام نمیده
برنامه هایی تو مایه solarwinds برای لینوکس میخوام

آفلاین pashang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
از OpenNMS می تونی استفاده کنی
برای پروژه یونی می خوای؟

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
نه عزیز برای شرکت میخوام برای بخش NOC
تو سایت های خارجی ۶تا رو دیدم ولی میخوام ببینم کسایی که تجربه کاری دارن کدوم ها رو پیشنهاد می کنم

آفلاین pashang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
OpenNMS از snmp به خوبی ساپورت می کنه یه نگاه بهش بنداز شاید مناسب باشه برای کارتون

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
والا خیلی سرچ کردم این ور و اونور
این لینک هم خیلی خوب بود :
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_network_monitoring_systemsطبق چیزایی که من دستگیرم شد solarwinds و zenoss بیشتر سرشون بحثه و نرم افزارهایی هستن که خیلی از چنبه های مختلف مانیتورینگ رو به همراه پروتکل های متفاوت پوشش میدن و با پلاگین های متفاوتی که روشون نصب میشه بصورت یک پکیج مانیتورینگ می باشند
ولی گیج شدم. برا همین میخوام از کسایی که تجربه کاری با این ابزار ها رو داشتن نظر بگیرم

آفلاین omid1979

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
سلام
من از نرم افزار Nagius استفاده میکنم . با توجه به امکانات فراوان و پشتیبانی از تمامی پروتکلها شما میتواند مانیتورنگ سرور ها و سرویسهای شبکه رو بر روی اون به راحتی انجام دهید .
سرویسهایی مانند
ICMP و HTTP و SMTP و POP3 و IMAP و LDAP و .... رو به راحتی میتوانید با استفاده از آن مانیتور کرده و گزارش تحت وب بگیرید .
ابتدا ممکنه کمی کار کردن باهاش سخت باشه . اما با کمی کار کردن میتونید از پسش بر بیاید .
من مانیتورینک 48 سرویس مختلف اینترنتی رو بستر شبکه WAN در سطح کشور یکی از بانکهای ایرانی رو روش راه انداختم .

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
سلام
من از نرم افزار Nagius استفاده میکنم . با توجه به امکانات فراوان و پشتیبانی از تمامی پروتکلها شما میتواند مانیتورنگ سرور ها و سرویسهای شبکه رو بر روی اون به راحتی انجام دهید .
سرویسهایی مانند
ICMP و HTTP و SMTP و POP3 و IMAP و LDAP و .... رو به راحتی میتوانید با استفاده از آن مانیتور کرده و گزارش تحت وب بگیرید .
ابتدا ممکنه کمی کار کردن باهاش سخت باشه . اما با کمی کار کردن میتونید از پسش بر بیاید .
من مانیتورینک 48 سرویس مختلف اینترنتی رو بستر شبکه WAN در سطح کشور یکی از بانکهای ایرانی رو روش راه انداختم .
بسیار عالی. ممنون از راهنماییت
من روی ویندوز یک بسته بوده که شامل wireshark+GNS3+Solarwinds رو یکجا نصب کرد و برنامه winpac بسته ها رو هم برای wireshark و هم solarwinds ارسال می کرد حالا روی لینوکس GNS3 و Wireshark رو نصب کردم و مشکلی در کار کردن باهاشون ندارم ولی نمی دونم چه جوری اینکار رو با nagius که گفتید میشه انجام داد. به هر صورت تازه واردم ممنون میشم اگه بتونید راهنمایی کنید .ممنون

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
.. گیجه بنفش گرفتم  ;D
nagios-Open NMS-cacti-observium-zenoss-zabix و از اون طرف solarwinds-PRTG و manage engine ..!!!
از اینا کدومشون موارد زیر را کامل پوشش میده؟
netflow
SNMP
WMI
packet sniffing
کدوم امکانات بیشتری دارد؟
کدوم رو بیشتر استفاده می کنند؟
کدوم pluginهای بیشتری دارد؟

و در آخر اینکه برنامه هایی مثل solarwinds و PRTG و یا manage engine که بصورت commerical هستند رو خیلی از شرکت ها بصورت کرک شده دارن روی ویندوز استفاده می کنند.حالا سوالم اینکه این برنامه ی manage engine رو که نسخه لینوکسی هم دارد رو میشه بصورت کرک شده تحت لینوکس نصب و استفاده کرد؟