انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بازی ای هست که دوست داشته باشید هوش مصنوعی اون بهبود پیدا کنه؟  (دفعات بازدید: 2318 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
چند روز پیش در حال مرور پست های بخش برنامه سازی بودم. در تاپیک «متن باز واقعی» بحث جالبی درباره اینکه هرکسی دوست دارد تا چه نرم افزاری چه ویژگی به اون اضافه بشه مطرح شده بود. در بین این پست ها مطلبی توجه من رو به خودش جلب کرد:

دوست دارم روی granatier یه AI باشه تا خودم مجبور نشم با خودم بازی کنم! ;D :( البته نوشتن AI کار من نیست ولی دوست داشتم این کارو بکنم.

خب موضوع اینه که زمینه مطالعاتی مورد علاقه من هوش مصنوعی هست و چندین ساله که فعالیت هایی در این زمینه دارم. اما متاسفانه همیشه یکی از مشکلات شخصی من نداشتن ایده خاصی برای توسعه نرم افزارهایی با قابلیت های هوش مصنوعی بوده و همین موضوع هم باعث شده تا حالا در این زمینه نرم افزاری که مورد استفاده دیگران واقع بشه تولید نکنم.
اما دیدن این پست موجب شد که ناگهان ایده جالبی به ذهنم برسه. با توجه به طبیعت نرم افزارهای آزاد این امکان هست که در صورت نیاز بشه هوش مصنوعی رو به اونها اضافه کرد و در این مورد بازی ها یکی از بهترین گزینه ها هستند.

به این ترتیب تصمیم گرفتم تا از همه افرادی که از بازی های متن باز استفاده می کنند درخواست کنم تا در صورتی که بازی ای رو که فاقد هوش مصنوعی هست و یا هوش مصنوعی اون در سطح بسیار پایینی قرار داره می شناسند، اون رو معرفی کنند تا من با بررسی بازی های پیشنهاد شده در صورت امکان سعی کنم قابلیت های هوش مصنوعی رو به بازی مورد نظر اضافه کنم.

به این ترتیب امیدوارم در صورت امکان، هم من بتونم در راستای مطالعات خودم تجربه کسب کنم و هم با ارایه نتیجه کار به جامعه نرم افزار های آزاد سهم اندکی از دین خودم به این جامعه رو به جا بیارم.

البته احتمالا زمان و انرژی زیادی باید صرف تحقق این هدف بشه و به همین دلیل نمیشه پیش بینی کرد کی و تا چه حدی به نتیجه خواهم رسید. بنابراین از همکاری با سایر افرادی که ممکن هست علاقه مند باشند هم خوشحال خواهم شد.

اما قبل از هر چیز در اولین قدم نیازمند پیدا کردم بازی های مناسب برای انجام این کار هستم. البته در آغاز کار بازی های دو بعدی به علت پیچیدگی کمتر انتخاب های مناسب تری هستند اما بازی های سه بعدی پیشنهادی شما نیز برای من ارزشمند خواهند بود. بنابراین لطفا هر شخصی که بازی خاصی رو در نظر داره اون رو معرفی کنه.

با تشکر
منتظر پاسخ های شما هستم

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
با تشکر از شما
همون granatier رو زحمت بکشید. خدا خیرتون بده.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
از پاسخ هاتون ممنونم. باز هم اگر شخص دیگری پیشنهاد داره خوشحال می شم بدونم.  ;)

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
حتما باید در راستای ارتقای هوش باشه؟؟

بازی  lugaru رو اگر ممکنه هوش مصنوعیه دشمنهاروکمی ضعیف کنید :دی کمی خنگ بشن ک راحتبازی کنیم... :D

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
آخ گفتی lugaru جگرم آتش گرفت ...
تا مرحله ۱۱-۱۲ رفتم تا اونجایی که دوتا گرگ و چهارتا خرگوش داره و گرگاش هم از اون گرگان که با یکیشون هم به تنهایی نمیشه در افتاد
واقعا بازی دلهره آوریه مخصوصا اون موزیکی که موقع تعقیب  داره//////||\|||\\\