انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مودم ADSL سیمفونی  (دفعات بازدید: 5550 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 0senjed0

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
مودم ADSL سیمفونی
« : 31 تیر 1388، 07:48 ب‌ظ »
مودم  ADSL سیمفونی دارم و لطفا راهنمایی کنید چظوری در اوبونتو نصب کنم

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
پاسخ به: مودم ADSL سیمفونی
« پاسخ #1 : 31 تیر 1388، 09:00 ب‌ظ »
سلام
مودمتون پورت LAN داره؟

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #2 : 01 امرداد 1388، 02:26 ق‌ظ »
مودم  ADSL سیمفونی دارم و لطفا راهنمایی کنید چظوری در اوبونتو نصب کنم

سلام عزیز

این مودم رو خب معمولا شرکت پارس انلاین میده و تو هیچ لینوکسی نیاز به نصب نداره چون پورت LAN داره مشگلی نیست . بی دغدغه کار میکنه  ;D

موفق باشی

آفلاین 0senjed0

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 01 امرداد 1388، 01:57 ب‌ظ »
آره موردم شرکت پارس آنلاینه در مورد پورت لنش مطمئن نیستم ولی اگر دوستمون میگه داره حتما داره حالا چطوری نصب کنم و برم اینترنت ؟

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #4 : 01 امرداد 1388، 02:45 ب‌ظ »
آره موردم شرکت پارس آنلاینه در مورد پورت لنش مطمئن نیستم ولی اگر دوستمون میگه داره حتما داره حالا چطوری نصب کنم و برم اینترنت ؟

مگه الان با اون کابل کلفته وصل نیست RG45  ??? اگه احیانا با یو اس بی وصل کردی بکنش با لن وصل کن دوما پارس با یه تماس با پشتیبانی برات اکانتتو ست میکنه تو مودمت که هم تو لینوکس و هم تو ویندوز و ... کلا بی نیاز به کانکشن سازی و یا هر کاری به اینترنت وصل باشی همیشه سیستم روشن کنی و وصل باشه بی هیچ کار خاصی  :)

پس شما امروز یه تماسی با پشتیبانی بگیر بگو میخوام اکانتم رو تو مودم ست کنم بی کانکشن بشه راهنمایی میکنن

البته روش کار با اکانت ADSL تو انجمن هست خیلی هم سادست ولی وقتی اون راه داره و جلوته چرا درده سر  :)

موفق باشی

آفلاین 0senjed0

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 01 امرداد 1388، 04:38 ب‌ظ »
نقل‌قول
مگه الان با اون کابل کلفته وصل نیست RG45  Huh? اگه احیانا با یو اس بی وصل کردی بکنش با لن وصل کن دوما پارس با یه تماس با پشتیبانی برات اکانتتو ست میکنه تو مودمت که هم تو لینوکس و هم تو ویندوز و ... کلا بی نیاز به کانکشن سازی و یا هر کاری به اینترنت وصل باشی همیشه سیستم روشن کنی و وصل باشه بی هیچ کار خاصی  Smiley

پس شما امروز یه تماسی با پشتیبانی بگیر بگو میخوام اکانتم رو تو مودم ست کنم بی کانکشن بشه راهنمایی میکنن

البته روش کار با اکانت ADSL تو انجمن هست خیلی هم سادست ولی وقتی اون راه داره و جلوته چرا درده سر  Smiley

موفق باشی

ممنون از پاسخت ولی سیمفونی دو تا مودم داره یکی معمولی و یکی Lan مودم من ساده هست Lan نداره و اینکه من از شرکت آسیاتک استفاده می کنم نه پارس آنلاین

آفلاین 0senjed0

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 03 امرداد 1388، 07:42 ب‌ظ »
???

آفلاین 0senjed0

• Newbie
  • *