انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال درمورد اجرای بعضی از برنامه ها در اوبونتو  (دفعات بازدید: 2446 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
سلام
می خواستم بدونم می شه برنامه های زیر رو در اوبونتو اجرا کرد یا نسخه مخصوص لینوکس دارند یا که هیچ کردوم  ;D
3d studio max
Auto CAD
Adobe flash

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
سلام عزیز
Autocad و adobe flash رو میتونه در واین نصب کنی - اگه مشکلی با نصب اونا داشتی از یه برنامه جانبی به اسم playonlinux کمک بگیر تا اون کارتو راحت تر کنه
آموزش نصب playonlinux رو من تو سایت آقای یک انقلابی دیدم. شما هم از همونجا پیگیری کن
درباره اولی باید بگم که من با گرافیک رابطه ای ندارم اما از زبون چنتا 3D کار حرفه ای شنیدم که blender از برنامه 3dmax خیلی بهتره و حتی یه مقایسه مستند و رسمی از توانایی استفاده این دو نرم افزار از ram رو دیدم که blender خیلی سرتر بود.تازه blender رایگانه \\:D/
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
من برای software equivalents in linux در گوگل جستجو کردم و دومین پیشنهاد گوگل این بود:  http://www.linuxalt.com :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
سلام عزیز
Autocad و adobe flash رو میتونه در واین نصب کنی - اگه مشکلی با نصب اونا داشتی از یه برنامه جانبی به اسم playonlinux کمک بگیر تا اون کارتو راحت تر کنه
آموزش نصب playonlinux رو من تو سایت آقای یک انقلابی دیدم. شما هم از همونجا پیگیری کن
درباره اولی باید بگم که من با گرافیک رابطه ای ندارم اما از زبون چنتا 3D کار حرفه ای شنیدم که blender از برنامه 3dmax خیلی بهتره و حتی یه مقایسه مستند و رسمی از توانایی استفاده این دو نرم افزار از ram رو دیدم که blender خیلی سرتر بود.تازه blender رایگانه \\:D/
خیلی ممنون
سعیمو میکنم اگه نشد خبر میدم