خیر مشکلی از اینترنت نیست .
جالب اینجاست که دقیقا همون فایل هایی که دانلود نمیشن ( از سرور آپلود بوی ) و ارور میاد ، وقتی خودم همون دستور aria2c رو تو ترمینال اجرا میکنم یا با crontab تنظیم میکنم ، خیلی راحت دانلود میشه !!!!!!!! بدون هیچ اروری
ولی وقتی تنظیم میشه واسه ۱ بامداد ، هیچ فایلی دانلود نمیشه و ارور میاد ..
( وقتی خودم همه چیزو تست کردم و همه چیز هم فیکس بود ، تو تایم رایگان بود .. )
سلام
با کرون برای همون زمان تنظیم میکنید دیگه. درسته؟
آپلود بوی به آی پی حساسه.آی پی که عوض بشه،نه تنها دیگه دانلود رو ادامه نمیده بلکه کل پرونده رو هم خراب میکنه.برای زمان رایگان هم که تقریبا همیشه آی پی عوض میشه.
نه ، یه زمان دیگه است ، ولی تو بازه ی فری تایم هست .
آیپی عوض نمیشه عزیز . با همون آیپی ای هست که athunticate شده . و مشکلی از این نظر فکر نمیکنم وجود داشته باشه .
به نظر من اولین جا برای چک کردن، ماونت ویندوز است. ارور می گه فلاش کردن مشکل داره و احتمالا نمی تونه تو درایو ویندوزی به درستی بنویسه - مثلا لاک شدن تو ویندوز. در یک مسیر معمولی ذخیره کن ببین حل می شه یا نه.
لاک شدن تو ویندوز ؟ منظورت چیه ؟
درایو ویندوزی که تو اوبونتو استفاده میکنم کاملا بدون مشکل هم روش نوشته میشه هم خونده میشه .
تست هایی که خودم گرفتم هم تو همون درایو بوده و مشکلی نداشته . نمیدونم چرا کرون رو که تنظیم میکنم این ارور ها میاد .. ( دقیقا همون لینک هایی که مثلا برای ساعت ۱ بامداد تنظیم کرده بودم و این ارور ها تو فایل dllog ذخیره شد ، دقیقا همون لینک هارو تو همون درایو ویندوزی تست کردم بدون هیچ مشکلی دانلود میشد ( با همون دستور aria2c )
این مشکل اعصابمو خورد کرده !