سلام دوستان
این تاپیک رو باز کردم تا بحثی دوستانه با دوستانی که در این کارگاه ثبت نام کردند و یا می خواهند کنند , داشته باشیم .
یک سری نکات رو در تاپیک جشن گفتم که باز هم تکرار می کنیم :
1. قرار هست iptables آموزش داده بشه . البته فقط جدول filter و input & output chain و اگه وقت شد forward chain هم گفته میشه .
2. یک AP در نظر گرفته شده تا با دوستان بتونیم در یک شبکه قرار بگیریم و رول ها و مطالب رو با هم تمرین کنیم .
3. برای هر chain یک توپولوژی و سناریو در نظر گرفته شده که داخل این سناریو هم سیستم ما و هم سیستم دوستان قرار گرفته .
4. یک سری از رول ها رو در هر chain از ساده شروع به گفتن و تمرین می کنیم و نتایج رو داخل سیستم دوستان می بینیم که جو کاملا کارگاهی باشه :ی
5. پس لازم هست که یک لپ تاپ با توزیع لینوکسی همراه با اسکنر nmap و برنامه ی tcpdump یا wireshark رو داشته باشید .
6. آموزش ها رو طبق جزوه ای که در آخر پیوست می کنم پیش می بریم پس حتما دانلود و مطالعه کنیدش . در روز برگزاری کارگاه نسخه ی چاپ شده ی این جزوه به دوستان داده می شه تا همزمان دستورات و روند کار جلو چشماشون باشه .
7. و از همه مهمتر این که این روندی هست که ما در سر داریم و طبیعتا با نظر و انتقاد های دوستان ممکنه شیوه ی برگزاری کارگاه در روز برگزاری متفاوت باشه ! ( مثلا رول هایی اضافه تر گفته بشه یا سناریوی دیگه ای مطرح بشه و … )
پیش نیاز ها :
1. همراه داشتن لپ تاپ
2. توزیع لینوکسی
3. برنامه ی nmap
4. برنامه wireshark یا tcpdump
5. سرویس هایی فعال مثل ssh و apache
6. مطالعه و همراه داشتن جزوه آموزشی
اگه نظر یا انتقاد یا هر مورد دیگه ای دارید حتما مطرح کنید . با تشکر