0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام دوستان.من تازه به اوبونتو کوچ کردم و در حال یادگیری هستم.من برنامه XDman و qBittorrent رو نصب کردم.بعد از هر بار روشن کردن یا ریستارت سیستم باید دونه دونه برنامه ها رو ران کنم.چکار کنم که برنامه به Startup بره که خودش اجرا بشه؟ممنونم.
whereis qbittorrent
نقلقول از: HDArtworks در 11 اردیبهشت 1392، 10:01 قظسلام دوستان.من تازه به اوبونتو کوچ کردم و در حال یادگیری هستم.من برنامه XDman و qBittorrent رو نصب کردم.بعد از هر بار روشن کردن یا ریستارت سیستم باید دونه دونه برنامه ها رو ران کنم.چکار کنم که برنامه به Startup بره که خودش اجرا بشه؟ممنونم.سلام و خوش اومدین در درجه اول که خود برنامهها این گزینه رو دارن که خودکار اجرا بشن. اگه این امکان رو نداشتن از طریق ترمینال و با دستور whereis مکان فایل اجرایی اون برنامه رو پیدا کنین. مثلا:کد: [انتخاب]whereis qbittorrentبعد هم اون برنامه رو به قسمت startup application اضافه کنین. توی دش سرچ کنین startup application رو براتون میاره
bash /home/user/Desctop/xdm/xdm.sh
منظورم از دش این یارو هستبعد از اینکه startup application رو پیدا کردی مسیر فایل xdm.sh رو بهش بده. به همین سادگی
whereis xdman زدم.فقط نوشته xdman اومد و جلوش خالی بود.
java -jar xdman.jar
اینو بذار:کد: [انتخاب]java -jar xdman.jarالبته آدرس درست xdman.jar رو قبلش بذار.
نقلقول از: فاراب در 12 اردیبهشت 1392، 08:49 قظاینو بذار:کد: [انتخاب]java -jar xdman.jarالبته آدرس درست xdman.jar رو قبلش بذار.این XDMan منو دیوانه کرد.دوست من منظورتون اینطوریه؟http://ubuntuone.com/4iI2YLNtiI3YEOlvTsm5P8اگه منظورتون اینطوریه باید بگم که کار نکرد!
java -jar /home/hdartworks/xdman/xdman.jar
نه عزیزم. دقیقا این رو بذار:کد: [انتخاب]java -jar /home/hdartworks/xdman/xdman.jarموفق باشی!