انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ارسال تصویر از رزبری پای به اندروید  (دفعات بازدید: 4997 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین srahmati

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
سلام
یک پروژه دارم که در ان از رزبری و دوربین مخصوص خودش استفاده میکنم.باید به محض اینکه buttun ای که به ورودی رزبری وصل است فشار داده شود دوربین از شخص عکس گرفته و سپس یه گوشی اندروید ارسال شود.برای قسمت سرور اکثرا به من پیشنهاد کدنویسی کردن اما برای قسمت client ایا کدنویسی الزامی است؟ممنون میشم اگر راه مناسبی رو برای انجام پروژه پیشنهاد کنید. :) :)

آفلاین abyz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
    • تجربه‌های پراکنده
پاسخ : ارسال تصویر از رزبری پای به اندروید
« پاسخ #1 : 20 مهر 1393، 02:18 ب‌ظ »
این نظر شخصیه منه و یه جواب جامع و کامل نیست.
اما اگه من باشم اول عکس رو توی یک فایل ذخیره میکنم بعدشم فایل رو توسط یکی از روشهای sync‌ کردن به اندروید میفرستم. مثلا میتونید از روشهایی مثل نرم افزارهایی مثل owncloud و یا seacloud استفاده کنی. البته استفاده از bittorrent sync‌ به نظر غیر معقول نیست. تو این روشها شما کلا از یه نرم افزار ثانویه استفاده میکنی. این روشها ساده است و قابل اعتماده

اما اگه بخوای کل ماجرا رو پیاده سازی کنی به نظر من یه سرور وجود داره که فایل از طریق یه وب سرویس بهش ارسال میشه و با استفاده push notification‌ به موبایل خبر داده میشه و اون میره همون فایل رو دانلود میکنه.

امیدوارم به درد بخوره
« آخرین ویرایش: 20 مهر 1393، 02:23 ب‌ظ توسط abyz »
تجربه‌های پراکنده من http://blog.abyz.ir
بسازید شکست بخورید اما موفق شوید http://pretotyping.ir

آفلاین srahmati

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 20 مهر 1393، 03:43 ب‌ظ »
میشه فرق دو روش رو بیشتر توضیح بدبد من میخوام که به محض فشار دادن زنگ عکس گرفته بشه و ارسال بشه و در این میان مهم نیست که من چه روشی استفاده کردم فقط مهم نتیجه ی نهاییه در قسمت اول شما پیشنهاد میکنید که فقط برای قسمت عکس گرفتن از python استفاده کنم؟درسته؟بقیش با نرم افزار ارسال میشه؟

آفلاین abyz

• Jr. Member
  • *
    • تجربه‌های پراکنده
« پاسخ #3 : 20 مهر 1393، 04:26 ب‌ظ »
فرض کن که شما یه برنامه ساده نوشتی که با فشار دادن یه دکمه عکس میگیره و اون رو یه جایی ذخیره میکنه. واسه این قسمتش من پیشنهادی ندارم چون بستگی داره که اون دوربین چطور خودش رو به رزپبری‌پای معرفی میکنه و درایورش چطوری کار میکنه. این قسمت رو باید با توجه به شرایط با یه زبان انجام بدی.

واسه قسمت‌های بعدی باید یه سرور owncloud یا seafile‌ داشته باشی و کلاینت اینها رو روی رزپبری‌پای نصب میکنی و کانفیگ میکنی و همین کار رو هم روی گوشی اندروید انجام میدی. سرور اطلاعات رو با هم سینک میکنه

واسه استفاده از bittorrent sync هم این نرم افزار رو روی رزپبری‌پای و اندورید کانفیگ میکنی و اطلاعات با هم سینک میشه. خوبی این حالت اینه که دیگه سروری نیاز نیست و همه چیز  p2p هست.

حالت سوم هم که باید تحقیق کنی و بهترین روش رو پیدا کنی و پیدا کنه

آفلاین srahmati

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 21 مهر 1393، 05:48 ب‌ظ »
خیلی ممنون از راهنمایی برای پروژه باید وقتی عکس به گوشی اندروید ارسال شد هشدار هم بدهد این نرم افزارها توانایی  این موضوع رو هم دارند؟

آفلاین abyz

• Jr. Member
  • *
    • تجربه‌های پراکنده
« پاسخ #5 : 22 مهر 1393، 09:42 ق‌ظ »
این چیز آخری که میخواید رو من توی هیچکدوم از این نرم افزارا ندیدم. و باید به نظر از یه سرویس push notification استفاده کنی

آفلاین srahmati

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 23 مهر 1393، 04:43 ب‌ظ »
خیلی متشکر از راهنماييتون خیلی مفید بود  :)

آفلاین اوبونتو1

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
« پاسخ #7 : 27 مهر 1393، 11:50 ب‌ظ »
سلام لطفا بگید رزبری پای رو از کجا گیر آوردید ؟ همچنین دوربینش رو ؟ من می خوام باهاش فیلم بگیرم و یه جایی ضبط کنم.چطوری میشه این کار رو کرد ؟صدا رو هم ضبط می کنه ؟

آفلاین srahmati

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 07 آبان 1393، 04:16 ب‌ظ »
سلام من اینترنتی خریدم از سایت کویر الکترونیک البته الان مدل جدیدتری هم ازش اومده B+
راستش من هنوز باهاش فیلم نگرفتم ولی فک کنم همچین کاری رو انجام میده هر مطلبی رو بخواید توی سایتش پیدا میشه www.raspberrypi.org

آفلاین srahmati

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 07 آبان 1393، 04:35 ب‌ظ »
این چیز آخری که میخواید رو من توی هیچکدوم از این نرم افزارا ندیدم. و باید به نظر از یه سرویس push notification استفاده کنی
سلام من برای قسمت notification از برنامه ی fttt استفاده کردم ولیراستش در مورد سینک کردن که با استاد راهنما صحبت کردم استاد اجازه ندادن و گویا که من باید یه برنامه ی اندروید برای دریافت تصویر بنویسم و گوشی هم با سیم کارت و gprs به شبکه متصل باشه.میخواستم بدونم اگر شما برنامه ی دیگه ای رو میشناسید که در اندروید این کار رو برای من انجام بده و فایل دریافت کنه.ممنون

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
« پاسخ #10 : 07 آبان 1393، 09:19 ب‌ظ »
بستگی داره که چطور این برنامه رو به گوشی اندروید می‌فرستید و قراره با چه برنامه‌ای توی گوشی اندرویدی‌تون اون عکس رو ببینید.

آفلاین srahmati

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 08 آبان 1393، 01:01 ق‌ظ »
بستگی داره که چطور این برنامه رو به گوشی اندروید می‌فرستید و قراره با چه برنامه‌ای توی گوشی اندرویدی‌تون اون عکس رو ببینید.
رزبری از طریق wifi به شبکه متصله و گوشی هم که باgprs .در اصل باید یک برنامه ی اندروید بسازم که تصویر رو دریافت کنه اما اگر نرم افزاری باشه که بتونه کمکم کنه طبیعتا خیلی بهتره با جستجوهایی که کردم نرم افزار pushbullet رو پیدا کردم.ایا میتونه برای کار من مفید باشه؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
« پاسخ #12 : 08 آبان 1393، 02:40 ق‌ظ »
می‌تونید از معادل‌های Dropbox استفاده کنید.