انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل دسترسی ... به عنوان کاربر ریشه [ حل شد ]  (دفعات بازدید: 1390 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین شاهین آزاد

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
برای نصب چند فونت از فونتهای میکروسافت ویندوز ... بعد از پیذا نکردن پوشه فونت حتی به صورت مخفی این پوشه را به صورت .fonts ساختم ... ولی اکنون وقتی می خواهم فونتها در  آن کپی کنم خطای Permission denied می دهد ... از طرفی سعی کردم برای ناتیلوس با فرمان gksu nautilus اجازه ی دسترسی بگیرم ولی باز هم با پیغام خطای زیر روبرو شدم :
Error copying '/home/shahin/.Xauthority' to '/tmp/libgksu-SE7mRn': Permission denied
(gksu:7335): Pango-WARNING **: error opening config file '/home/shahin/.pangorc': Permission denied

در ضمن در محیط اوبونتو کلیدهای ترکیبی Alt+f12 عکس العملی نشان نمی دهند ...

ممنون می شوم کمک کنید

با تشکر
« آخرین ویرایش: 10 شهریور 1388، 09:15 ب‌ظ توسط شاهین آزاد »

آفلاین شاهین آزاد

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
پاسخ به: مشکل دسترسی ... به عنوان کاربر ریشه
« پاسخ #1 : 14 امرداد 1388، 11:51 ق‌ظ »
خوب ممنون از دوستانی که اینقدر زحمت کشیدند تا مشکل ما حل بشه  :'( شاید دلیلش این بود که سوال هوشمندانه نبود ؟؟ )  :oops:
ولی خوب خودم تونستم حلش کنم ...
اول سعی کردم با chmod اجازه دسترسی این پوشه رو تغییر بدم ... ولی باز هم دستور کار نکرد ... علاوه بر این فهمیدم که با این کار ممکنه خطر امنیتی برای سیستم رخ بده ... با وجود اجرا نشدن دستور ولی تمام دسترسی هام به سیستم قطع شد ... این که gksu هم درست کار نمی کرد هم همین بود ... بعد از ری استارت سیستم مشکل پیدا کرد و اخطار می داد که شما قادر به ورود با این کاربر نمی باشید که حتی با کاربر روت که خود سیستم می خواست واردم کنه هم وارد نمی شد .
با حالت ریسکو هم نتونستم کاری از پیش ببرم . پس دوباره اوبونتو رو نصب کردم و کرنل رو آپدیت کردم ... در کمال نا باوری gksu درست کار می کرد ... برای فونت هم چون wine نصب کرده بودم یه سری از فونتها همراهش بود ولی خوب به درد من نمی خورد ... فونتها را در شاخه home/.fonts کپی کردم ولی نمی دونم چرا فونتها تغییر نمی کرد . پس فونتها را در پوشه ای به آدرس :/usr/share/fonts/truetype/WinFonts و یه بار ری استارت کردم ... همه چی حل شد ...  \\:D/

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
پاسخ به: مشکل دسترسی ... به عنوان کاربر ریشه
« پاسخ #2 : 14 امرداد 1388، 12:20 ب‌ظ »
اگر مشكلي نداري پس حل شد براي عنوانت بزن
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.