انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راه اندازی انجمن کاربران سوزه ایران  (دفعات بازدید: 30972 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین esfahankids

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
پاسخ به: راه اندازی انجمن کاربران سوزه ایران
« پاسخ #105 : 09 اردیبهشت 1388، 07:58 ق‌ظ »
بنده از لحاظ ميزباني وب اماده ي همكاري هستم

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #106 : 11 اردیبهشت 1388، 05:30 ب‌ظ »
برای table less کردنش باید طرح رو عوض کرد. مشکل هم محل منوهاست. بطور معمول جوری باید باشه که بشه طرح رو تو سطر شکست.
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 123
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
« پاسخ #107 : 11 اردیبهشت 1388، 05:49 ب‌ظ »
مشکل Tableless کردن قالب و سیستم مدیریت محتوا نیست. فکر می‌کنم مشکل نبودن مدیریت درست باشه. و یا حدالقل مشغولیت زیاد کسی که این مسئولیت رو بر عهده گرفتن.
من با آقا روزبه صحبت کردم و قرار شد قالب رو درست کنم. اما وقتی با آقا سینا تماس گرفتم هیچ پاسخی دریافت نکردم!!! (حدالقل تا الان)
متن تماس من با ایشون هم این بود که :
نقل‌قول
در جریان فعالیتون قرار گرفتم و بحث رو دنبال کردم. تنها چیزی که به عنوان نتیجه دیدم قالبی بود که آقا روزبه زده بودند و متاسفانه Tableless نبود. من با ایشون صحبت کردم و قرار شد تا اون قالب رو به صورت Tableless در بیارم.
می‌خواستم بدونم شما برنامه‌هاتون رو تا کجا پیش بردید و برای CMS چه فکری کردید؟
من می‌تونم قالب رو برای وردپرس و مامبو آماده کنم. اما فکر می‌کنم وردپرس بهترین انتخاب باشه! آقا روزبه هم فرمودند که شما وردپرس رو انتخاب کردید.
اگر مایل باشید و هنوز این قسمت کار شروع نشده باشه من حاضرم به عهده بگیرم.

یک پیشنهاد هم دارم و اون اینکه بهتره انجمن رو هر‌چه سریعتر راه بندازیم تا سایت شروع بکار کنه و سپس سایر مراحل رو بصورت موازی انجام بدیم. بحث‌های مربوط به پروژه هم به انجمن سوزه ایران منتقل کنیم.(اینجوری حدالقل‌هایی رو انجام دادیم که پیشرفت کار از منفی به صفر برسه!!!)

کماکان پای حرفم هستم. اما باید یه فیدبک بگیرم که احیاناْ دوباره کاری نشه و ...
در هر صورت اگر دوستانی که تا اینجای کار مسئولیت بر عهده داشتن و دیگه نمی‌تونن عهده‌دار مسئولیت باشن اعلام کنند تا سایر دوستان علاقه‌مند که سرشون هم خلوت باشه کار رو به عهده بگیرن. و اگر در حال انجام مراحل مختلف کار هستند بقیه رو هم در جریان بگذارند تا همش با دیدن coming soon افسرده نشن!!!

آفلاین Reza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
« پاسخ #108 : 11 اردیبهشت 1388، 07:10 ب‌ظ »
مشکل Tableless کردن قالب و سیستم مدیریت محتوا نیست. فکر می‌کنم مشکل نبودن مدیریت درست باشه. و یا حدالقل مشغولیت زیاد کسی که این مسئولیت رو بر عهده گرفتن.
من با آقا روزبه صحبت کردم و قرار شد قالب رو درست کنم. اما وقتی با آقا سینا تماس گرفتم هیچ پاسخی دریافت نکردم!!! (حدالقل تا الان)
متن تماس من با ایشون هم این بود که :
نقل‌قول
در جریان فعالیتون قرار گرفتم و بحث رو دنبال کردم. تنها چیزی که به عنوان نتیجه دیدم قالبی بود که آقا روزبه زده بودند و متاسفانه Tableless نبود. من با ایشون صحبت کردم و قرار شد تا اون قالب رو به صورت Tableless در بیارم.
می‌خواستم بدونم شما برنامه‌هاتون رو تا کجا پیش بردید و برای CMS چه فکری کردید؟
من می‌تونم قالب رو برای وردپرس و مامبو آماده کنم. اما فکر می‌کنم وردپرس بهترین انتخاب باشه! آقا روزبه هم فرمودند که شما وردپرس رو انتخاب کردید.
اگر مایل باشید و هنوز این قسمت کار شروع نشده باشه من حاضرم به عهده بگیرم.

یک پیشنهاد هم دارم و اون اینکه بهتره انجمن رو هر‌چه سریعتر راه بندازیم تا سایت شروع بکار کنه و سپس سایر مراحل رو بصورت موازی انجام بدیم. بحث‌های مربوط به پروژه هم به انجمن سوزه ایران منتقل کنیم.(اینجوری حدالقل‌هایی رو انجام دادیم که پیشرفت کار از منفی به صفر برسه!!!)

کماکان پای حرفم هستم. اما باید یه فیدبک بگیرم که احیاناْ دوباره کاری نشه و ...
در هر صورت اگر دوستانی که تا اینجای کار مسئولیت بر عهده داشتن و دیگه نمی‌تونن عهده‌دار مسئولیت باشن اعلام کنند تا سایر دوستان علاقه‌مند که سرشون هم خلوت باشه کار رو به عهده بگیرن. و اگر در حال انجام مراحل مختلف کار هستند بقیه رو هم در جریان بگذارند تا همش با دیدن coming soon افسرده نشن!!!

با سلام

متاسفانه سیستمهای رایگان که برای ایجاد انجمن موجود هستند همه دارای ضعف هایی هستند. لذا برای راه اندازی انجمن پیشنهاد می کنم از سیستم vBulletin استفاده بشه. حتما اطلاع دارید که vBulletin یکی از بهترین و قوی ترین سیستمها برای ایجاد انجمن هست.

ممکنه برخی دوستان معتقد باشند که استفاده از vBulletin بدلیل رایگان نبودن کار درستی نیست. اما فراموش نکنیم که سایت http://ubuntuforums.org هم از vBulletin استفاده می کنه.

در صورت تصمیم به استفاده از vBulletin من حاضرم بخشی از هزینه رو بر عهده بگیرم.

با تشکر

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
« پاسخ #109 : 11 اردیبهشت 1388، 10:04 ب‌ظ »
متاسفانه سیستمهای رایگان که برای ایجاد انجمن موجود هستند همه دارای ضعف هایی هستند. لذا برای راه اندازی انجمن پیشنهاد می کنم از سیستم vBulletin استفاده بشه. حتما اطلاع دارید که vBulletin یکی از بهترین و قوی ترین سیستمها برای ایجاد انجمن هست.

سلام آقا رضا. راستش تا حالا حتی یک نفر از بچه‌هایی که در جریان کار‌ها هستند هم خبری از برنامه‌ها ندادن. والله نمی‌دونم، شاید قراره بقیه رو قافلگیر کنند!!!

برای انتخاب سیستم انجمن هم vBulletin بهترین انتخابه، اما SMF هم چیز بدی نیست!

به قول معروف که ما باید اول برادریمون رو ثابت کنیم و بعد ادعای ارث و میراث داشته باشیم. حالا که کلاْ خبری از هیچ چیز نیست، نمی‌شه در مورد CMSها و ... تصمیم گرفت!
بهتره فعلاْ بشینیم و منتظر باشیم تا از روند انجام کار تابحال مطلع شیم و بعد... و نهایت اگر خبری نشد، راه‌اندازی اولیه انجمن و سایت و ... کار ۲-۳ روزه!!! خودمون شروع می‌کنیم.

اما باز هم بهتره با اطلاع دوستانی باشه که ابتدا این ایده رو مطرح کردند و پی اون رو گرفتن و الان کم لطفی می‌کنند و پاسخی نمی‌دن!!!

آفلاین amirHP

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
    • binazir
« پاسخ #110 : 03 تیر 1388، 08:22 ق‌ظ »
میخواین بیخیالش شین :( :( :( ... وقتی همین انجمن اپن سوزه دوروز یکیار هم آپدیت نمیشه ](*,) یعد می خواین انجمن بسازین که چی بشه . شدیم جیره خور اوبونتو و فدورا اونا درست می کنن ما استفاده می کنیم  ::) :oops: :oops:. اگه واقعا طرفدار اپن سوزه هستین پس چرا اینقدر لفتش میدین ... شما که کاری از دستتون بر میاد خب انجامش بدین دیگه !! [-o< [-o< [-o< =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
« پاسخ #111 : 03 تیر 1388، 10:46 ق‌ظ »
مراحل اولیه کار انجام شده، یعنی برنامه‌ها و road map کار تا حدود زیادی تعیین شده، حتی مذاکراتی هم با یک شرکت معتبر برای اسپانسر بودن صورت گرفته ولی به دلیل مشغول بودن بیشتر بچه‌های گروه (کارهای شخصی، امتحانات پایان ترم و ...) شروع به کار به بعد از تاریخ امتحانات افتاد. خیالتون جمع که کار نخوابیده. ;)

میخواین بیخیالش شین :( :( :( ... وقتی همین انجمن اپن سوزه دوروز یکیار هم آپدیت نمیشه ](*,) یعد می خواین انجمن بسازین که چی بشه . شدیم جیره خور اوبونتو و فدورا اونا درست می کنن ما استفاده می کنیم  ::) :oops: :oops:. اگه واقعا طرفدار اپن سوزه هستین پس چرا اینقدر لفتش میدین ... شما که کاری از دستتون بر میاد خب انجامش بدین دیگه !! [-o< [-o< [-o< =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

انجمن با فعالیت کاربرانش هست که انجمن می‌شه، فقط مدیران سایت که نباید فعالیت کنند!!! شما یه بحث غیر تکراری راه بنداز ببین چه خبر می‌شه!!! (البته منم اینجا یه کاربر کاملاْ ساکت و بیکارما :D)
سایت OpenSUSE فارسی هم اهداف و برنامه‌های مختلفی داره، که یکی از اونها انجمن پشتیبانیه!!! ویکی، دیسک تکمیلی، سیاره و خیلی چیزای دیگه که اگر حتی انجمن راه نیفته کار سایت نمی‌خوابه، البته خیلی بهتره که کاربران کمک کنند و انجمن رو فعال نگه دارند. هم این انجمن که من خبر زیادی ازش ندارم، هم انجمن‌های دیگه که با هدف گسترش فرهنگ open source فعالیت می‌کنند

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #112 : 10 تیر 1388، 10:26 ب‌ظ »
آقا ببخشید ها .. ولی شما ها صد سال دیگه هم نمیتونید سایت سوزه فارسی ثبت و راه اندازی کنید.
شاد باشید :-))
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین amirHP

• Jr. Member
  • *
    • binazir
« پاسخ #113 : 11 تیر 1388، 07:15 ق‌ظ »
همین دیگه ... کم مونده بود بهمون متلک هم بندازن . استاد شما استارت اولیه ی کار رو بزن بقیه هم یه کمکی می کنن دیگه . یا حداقل یه سری از کارهایی رو که دیگران می تونن انجام بدن اینجا لیست کن بلکه کار سریع تر پیش رفت .

آفلاین amirHP

• Jr. Member
  • *
    • binazir
« پاسخ #114 : 09 امرداد 1388، 03:05 ب‌ظ »
تیریک به مناسبت استارت اولیه ی کار ... در سایت opensuse.ir

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #115 : 09 امرداد 1388، 09:06 ب‌ظ »
ما منتظریم ولی خیلی دیر شد

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
« پاسخ #116 : 14 امرداد 1388، 11:13 ب‌ظ »
سلام به همگی
سایت اوپن‌سوزی راه افتاد، به این تاپیک http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,10553.0.html و یا این آدرس http://opensuse.ir مراجعه کنید.