مشکل Tableless کردن قالب و سیستم مدیریت محتوا نیست. فکر میکنم مشکل نبودن مدیریت درست باشه. و یا حدالقل مشغولیت زیاد کسی که این مسئولیت رو بر عهده گرفتن.
من با آقا روزبه صحبت کردم و قرار شد قالب رو درست کنم. اما وقتی با آقا سینا تماس گرفتم هیچ پاسخی دریافت نکردم!!! (حدالقل تا الان)
متن تماس من با ایشون هم این بود که :
در جریان فعالیتون قرار گرفتم و بحث رو دنبال کردم. تنها چیزی که به عنوان نتیجه دیدم قالبی بود که آقا روزبه زده بودند و متاسفانه Tableless نبود. من با ایشون صحبت کردم و قرار شد تا اون قالب رو به صورت Tableless در بیارم.
میخواستم بدونم شما برنامههاتون رو تا کجا پیش بردید و برای CMS چه فکری کردید؟
من میتونم قالب رو برای وردپرس و مامبو آماده کنم. اما فکر میکنم وردپرس بهترین انتخاب باشه! آقا روزبه هم فرمودند که شما وردپرس رو انتخاب کردید.
اگر مایل باشید و هنوز این قسمت کار شروع نشده باشه من حاضرم به عهده بگیرم.
یک پیشنهاد هم دارم و اون اینکه بهتره انجمن رو هرچه سریعتر راه بندازیم تا سایت شروع بکار کنه و سپس سایر مراحل رو بصورت موازی انجام بدیم. بحثهای مربوط به پروژه هم به انجمن سوزه ایران منتقل کنیم.(اینجوری حدالقلهایی رو انجام دادیم که پیشرفت کار از منفی به صفر برسه!!!)
کماکان پای حرفم هستم. اما باید یه فیدبک بگیرم که احیاناْ دوباره کاری نشه و ...
در هر صورت اگر دوستانی که تا اینجای کار مسئولیت بر عهده داشتن و دیگه نمیتونن عهدهدار مسئولیت باشن اعلام کنند تا سایر دوستان علاقهمند که سرشون هم خلوت باشه کار رو به عهده بگیرن. و اگر در حال انجام مراحل مختلف کار هستند بقیه رو هم در جریان بگذارند تا همش با دیدن coming soon افسرده نشن!!!