انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با دادن آی پی استاتیک به اوبونتو سرور  (دفعات بازدید: 2304 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ahok

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
سلام دوستان
من میخوام به سرور اوبنتو آی پی استاتیک بدم و در من یه gateway  هم بدم که به نت هم متصل باشه (من رو ویرچال باکس و وی ام ویر نصب میکنم) از آموزش
http://wiki.ubuntu-ir.org/Servers/ipstatic
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,9783.0.html
هم استفاده کردم و بخش interfaces  رو بازنویسی کردم واسه این کار ولی خوب نمیشه از سرور دیگه ای که تو ویرچال باکس نصب کردم پینگ میگیره ولی از اینترنت نه از گوگل مثلا نمیگیره
اگه ممکنه راهنمایم کنین ممنون میشم :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ارتباط جعبه‌های ویرچوال‌باکس با اینترنت از طریق اتّصال NAT خود ویرچوال‌باکس انجام می‌شه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Ahok

• Jr. Member
  • *
آقای بهزادی ممنون ازتون
بحث اینجاست تا آی پی دی اچ سی پی هست من کانکتم میتونم از مثلا گوگل پینگ بگیرم ولی خوب وقتی آی پی استاتیک تعریف میکنم دیفالت گت وی میدم نه دیگه نمیشه پینگ بگیرم مشکل من اینه مشکل وصل شدن به نت نیست کلا وصلا ولی تنظیمات .... 

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من خودم این کار رو می‌کنم:
دو تا واسط شبکه تعریف می‌کنم، یکی برای اینترنت به صورت NAT و dhcp که پیش فرض خود ویرچوال‌باکس هست
یکی برای شبکه‌ی داخلی به صورت استاتیک تا بتونم با رایانه‌ی میزبان تماس برقرار کنم و پرونده‌ها رو به‌اشتراک بذارم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Ahok

• Jr. Member
  • *
ممنونم ازتون آقای بهزادی عزیز
میدونین من النا ور اوبونتو سرور میخوام یک کلود پیاده سازی کنم عملا یک کارت شبکه دارم یعنی شرط پروژه ام هم همینه متاسفانه یا باس dhcp باشه یا بدون نت هستم مشکل اینه این مواردی رو که ذکر کردین رو بلدم حتی با بریدج هم کار کاردم میدونم داستان چیه
تو این شرایط کمکم کنید لطفا
من فایل
etc/network/interfaces
رو دست کاری میکنم netmask , ip , network , gateway هم تعریف میکنم والی خوب نمیتونم از گت وی به شبکه خارجی که نت باشه ارتباط برقرار کنم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
احتمالاً باید روی رایانه ی میزبان دستکاری‌ای انجام بدی (مثلاً iptables) تا به اعضای اون شبکه دسترسی اینترنت بده. دقیق نمی‌دونم