انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: شبه راهنمای نصب پلاگین Freewin  (دفعات بازدید: 2385 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

lomion

• مهمان
شبه راهنمای نصب پلاگین Freewin
« : 02 فروردین 1388، 06:04 ب‌ظ »
برای پیدا کردن ریشه این پلاگین  :P یه بخشی از همون کتاب مجهول الهویه هست که یه چیزای گنویی توش اومده که عینا نقل شده که توصیه می شه اصلا جدی نگیرید!  ;)

و در احوال اهل گنو بیامده که ایشان بعد از ماجراهایی چون توقس بر یخ بسی مشبکه کاران را تا مدتی ساکت بکردی و از سکوت ایشان لذت ببردی! آن جمع مشبکه کار هم که از اول انصاف بداشتی، همچنان کار خویش بکردی. ولیکن هر سکوتی را سخنانی در پی است و روزی یکی از یاران مشبکه پر شور مشبکه نسخه ۷ را،‌ آنهم بتا، بیاوردی و همچنان در نسخه بتایش ندا بدادی که یاران گنو گمان کردی که وی نماینده بازاریابی شرکت مایکروسافت بباشی!  :D و چون فهمیدی که یک ریال از ایشان پول نگرفتی از شدت ایمان و فنای وی در این مشبکه تعجب بکردی و فکر بکردی که وی حتما در مشبکه گرفتار شدی و راه بازگشت نداشتی!‌  :o پس سر به تاسف تکان دادی و به حکم ادب سکوت بکردی.  :) اما این مشبکه کار همی ندا بداد که «ببینید که چه زیبا و طناز بشده!»
اینجا یکی از اهل کی دی ای بگفت «یاوه بس است که بسی از این طنازی از نسخه ۴ کی دی ای بگرفتی!»

این جمله سکوت سینمایی برقرار کردی! :P و به گوش عموم مشبکه کاران چون کفر بیامدی که خود را منبع خلاقیت بدانستی! :o گنوم کاری از اهل گنو که به کار خویش مشغول بودی، به حمایت از همراهان اهل گنو بلند شدی و دلیل بیاوردی. دریغا به گوش بسیاری ناشنیده بیامدی  [-( تا ناگاه یکی از مشبکه کاران بیامدی و به گنوم کار بپریدی و بگفتی تو که تمام جلوه‌های ويژه از  سیستم عامل اهل سیب (لمکینتاش) کش برفتی!  :o این دیگر بسی گران بیامدی ولی گنو کار بگفتی «شاید در اول راه الهام بگرفتی و رشد بکرده و اما اکنون متفاوت بباشد! ما این کتمان نکردیم، شما چرا نپذیرید این حد را در برابر این نسخه هفت؟»

لیک به خرج مردمان نرفتی آن نسخه بیچاره بسان هفت تیر علم بکردی. ;) ناگاه گنوم کار بگفت یعنی همه این کپی بباشد؟ ناگه تصویر را به کره بدل کردی و سپس انواع جلوه‌های ویژه نشان بدادی! و به هر جلوه، روی از مردمان کم بکردی.  8) چند تن از مشبکه کاران سخت جان همچنان بماندی و تکرار بکردی که تکراری بودی و این حرفها! ناگاه گنوم کار، لبخندی بزدی و بگفتی این حرکت هیچ کدام ندیدی و ناگهان به اشارتی پنجره ها را تک به تک در میزکار بچرخاندی!  :o و این حرکت همچنان فیلمهای شرق دور کار دشمنان را همین به این فن تمام بکردی و هنگامی که تمام بشد، فضا را  دود بگرفتی وه همه جای اجساد (!) مشبکه کاران پر بودی!  :D

ناگاه گنو کاران دیگر جلو بیامدی که ای پیر، این چه فنی بود که بزدی و همه نفله کردی؟ بگفت: این فن پنجره خلاصی (FreeWins) بباشد که از شر مشبکه کاران رها بنماید!

بعد از این بسیار دقیق سند تاریخی، خود شبه راهنما ;)
 قراره که نحوه نصب پلاگینFreeWins برای Compiz-Fusion رُ توصیف می‌کنه.
اول باید بگم که این پلاگین یه پلاگین آزمایشی هست و باید باهاش محتاط باشین! چون هنوز کامل نشده و ایرادهایی داره.
شبه راهنما هم برای  Compiz-Fusion نسخه ۰.۷.۸ نوشته شده.
اول باید یه سری بسته نصب کنید:
sudo apt-get install compiz-fusion-bcop compiz-dev compizconfig-settings-manager build-essential libtool libglu1-mesa-dev libxss-dev libcairo2-dev libpango1.0-dev git-core

اگه با git کار کردید و نصبه توی ترمینال با این دستور، آخرین نسخه این پلاگین رُ بگیرید:
git clone git://anongit.compiz-fusion.org/users/warlock/freewins

و گرنه، یه فایل فشرده پیوست شده که آخرین نسخه رُ تا زمان نگارش این شبه راهنما داره. (البته مجبور شدم به دلیل اشکال انجمن فایل tar.gz رُ zip کنم :o)
بعد از بدست آوردن آخرین نسخه، از طریق ترمینال به پوشه freewins برید و این سه خط رُ اجرا کنید:
make clean
make
make install

این کار، این پلاگین رُ به صورت محلی و برای کاربر فعلی نصب می‌کنه! حالا می تونید از طریق Compiz Config Settings Manager فعالش کنید. تنظیماتش هم وجود داره. که حتما حتما قبل از استفاده ازش مطالعه کنید.
« آخرین ویرایش: 02 فروردین 1388، 06:11 ب‌ظ توسط lomion »

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
پاسخ به: شبه راهنمای نصب پلاگین Freewin
« پاسخ #1 : 02 فروردین 1388، 06:59 ب‌ظ »
 :D
باز هم یک شبه راهنمای بی نظیر دیگه و این بار خیلی باحال  ;D

خیلی دنبال چنین جلوه‌ای بودم اما پیداش نمی‌کردم، متشکرم لومیون  :)

پ. ن: چسبناک شد !
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #2 : 02 فروردین 1388، 07:45 ب‌ظ »
گنوم چه چیزایی داره بابا...  :)
مثل همیشه کارتون درست و زیبا  =D>
مرسی Lomion

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
« پاسخ #3 : 03 فروردین 1388، 12:19 ب‌ظ »
lomion
بازم مثل همیشه همه رو میخکوب بکردی 
واقعا جای تحسین و تشکر بدارد   ;)
 =D>
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 16 شهریور 1388، 04:14 ق‌ظ »
مر درود و سپاس لوعیمون را بهر نگاشتن چنین شبه راه نما بر پنجرة الخلاص. باشد که لعیم مشبکه کاران را بیش از پیش عاجز گرداند
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
« پاسخ #5 : 24 شهریور 1388، 09:08 ب‌ظ »
tanks
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1388، 09:14 ب‌ظ توسط sayres »

آفلاین nimafire

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
« پاسخ #6 : 17 آبان 1388، 08:25 ب‌ظ »
سلام. من نصبش کردم اما داخل کامپایز ها پیداش نمیکنم.
میشه بگید توی چه کتگوری و به چه نامی هست

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
« پاسخ #7 : 22 آبان 1388، 09:37 ق‌ظ »
effect >free transformble windows