انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای نصب رپید لیچ از طریق phpmyadmin  (دفعات بازدید: 1017 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین stager n.kh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
با سلام خدمت تمامی اساتید بزرگوار من امروز فایل اسکریپت رپید لیج را که با فرمت .zip بود دانلود کردم و از طریق phpmyadmin ان را خواستم import کنم که ارور داد
خواستم اساتید راهنمایی بفرمایند که این اسکریپت که zip شده است رو باید اصلا جچوری از طریق phpmyadmin نصب کنم (آیا می بایست فایل را از زیپ خارج می کردم و در phpmyadmin چه کار میبایست میکردم و ...)را به من آموزش دهند
مرسی از همه شما اساتید

آفلاین stager n.kh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
با سلام خدمت تمامی اساتید بزرگوار من امروز فایل اسکریپت رپید لیج را که با فرمت .zip بود دانلود کردم و از طریق phpmyadmin ان را خواستم import کنم که ارور داد
خواستم اساتید راهنمایی بفرمایند که این اسکریپت که zip شده است رو باید اصلا جچوری از طریق phpmyadmin نصب کنم (آیا می بایست فایل را از زیپ خارج می کردم و در phpmyadmin چه کار میبایست میکردم و ...)را به من آموزش دهند

بازم شرمنده اگه خیلی سوال مسخره ای بود آخه این اولین آشنایی من با php ,phpmyadmin است

مرسی از همه شما اساتید

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
سلام
phpmyadmin نمیخواد.این اسکریپت اصلا احتیاجی به پایگاه داده نداره.فقط توی شاخه ی مورد نظر از حالت فشرده خارج کنید و آدرسش رو توی مرورگر بنویسید.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
sudo apt-get install phpmyadmin