انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فراخوان تشکیل اولین جلسه رسمی در شهرستان ابهر  (دفعات بازدید: 3689 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ubuntu_abhar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
با سلام
مرکز خدمات ابونتو ابهر در نظر دارد اولین جلسه رسمی در موضوع ابونتو و جایگاه ویژه آن در ابهر برگزار نماید .
آدرس دفتر:
ابهر  خ ولیعصر نرسیده به میدان ولیعصر مرکز خدمات ابونتو ابهر

جلسه در ساعت 10 صبح روزه جمعه 21 فروردین منعقد می گردد  تلفن تماس:09193459071     02425224590

با تشکر گروه ابونتو ابهر

آفلاین ubuntu_abhar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
با تشکر از همکاری دوستان
انگار نه انگار که کسی اصلا در ابهر وجود دارد شاید این از کم کاری گروه ما است خوشبختانه ما جلسه را با چندی از دوستان که از قبل بودند شروع کردیم و به این نتیجه رسیدیم که شاید نتوان آنگونه که تصور می کردیم ابونتو راعمومیت داد  و یا به عنوان سیستم عامل دوم معرفی کرد ولی لا اقل دانستیم که اینجا قبرستان ابونتو می باشد .
به امید روزی که در این راستا توانسته باشیم حداقل به کسانی که با کامپیوتر کار می کنند بفهمانیم که بابا این اسباب بازی و ویدیو نیست اگر بتوانیم این را به کاربران بفهمانیم خاطر جمع ما به هدفمان رسیدیم.
باز هم از همکاری صمیمانه سرد دوستان در رابطه با کمک  به گروه ابونتو ابهر کمال تشکر را داریم.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
خوب عزیز من  حتما  کسی در ابهر  با اوبونتو کار نمیکنه ! و یا کسی علاقه نداره همکاری کنه. شما چرا عمومیت میدی به تمام ایران و به کل جامعه ی اوبونتو توهین میکنی؟ در کل با این روشی  که شما در پیش گرفتی بیشتر ازاین هم انتظار نمیرفت. شما در چندین پست دیگه هم توهین آمیز صحبت کردی و بعد گفتی امیدوارم به کسی برنخوره!  توهین کردن روش مناسبی برای معرفی فعالیت ها یا تبلیغ نیست. مطمئن باش این چند هزار نفر برای  اسباب بازی و ویدئو اینجا جمع نشدن.

آفلاین faridfedora

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
سلام منم با نظر بهنام موافقم شما خودت به شناخت درستی از اوبونتو نرسیدی(از سوال های قبلیتون اینو فهمیدم) و اوبونتو رو به غیر حرفه ای بودن و ... متهم می کنی...
قطعا تو شهر های کوچیک هم اوبونتو کار هست ولی خیلی هاشون تو انجمن نیستن یا کمتر فعالن.. من خودم اهل همون ورا هستم و چندین نفرو تو شهر خودمون می شناسم که با لینوکس سرو کار دارن
 الان که دانشگاهم ولی اگه تا تابستون این گروه شما پا برجا باشه به احتمال زیاد منم پایه ام!
چیزی که مرا نکشد قطعا مرا قوی تر خواهد کرد...
http://mydreeams.wordpress.com

آفلاین azizkhani

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
قطعا و یقینا اوبونتو کارهایی هم در ابهر هستند اما به نظر من علت شرکت در جلسه شما می تونه سه دلیل داشته باشه؟
1- خیلی ها مثل من ( که شدیدا پایه اینترنت هستم) از این نشست خبر نداشتند.
2- بعضی ها هم دوست ندارند جلسه هایی به این سبک شرکت کنند.
3- در اولین جلسه نباید انتظار حضور خیلی ها رو داشت . ( گاماس گاماس)

سربلند و پیروز باشید

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 283
    • محتوای باز
سلام
اگر امکان داره مدیریت انجمنتون به بنده ایمیل بزنند. (کار واجب باهاشون دارم)
با تشکر و احترام
مدیریت انجمن لینوکس ارومیه
فرشید نوتاش حقیقت

notash.haghighat@gmail.com