انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم افزار adobe photoshop در لینوکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 5368 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
دوستان آیا نرم افزار adobe photoshop برای لینوکس وجود نداره؟؟ 
یا مثل اون البته نه یه نرم افزار که همه چیزش فرق کنه!!
با wine نصبش کردم اما خیلی ایراد داره از جمله سرعت کم و اجرا نشدن خیلی از ویژگیهاش و...  ](*,)

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
گیمپ رو که حتما می شناسی. همونقدر قویه ولی متفاوت. فراموش نکن که لینوکس ویندوز نیست و باهاش فرق داره (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
لینوکس یک ویندوز نیست و حتی یک نرم‌افزار جانبی برای ویندوز نیست و همچنین پر پایه‌ی ویندوز هم نیست ... گنو/لینوکس یک سیستم عامل مستقل هست که نرم‌افزارهای خاص و مختص خودش رو داره و همانطور که جادی گفت شما می‌توانی از گیمپ به عنوان نرم‌افزار ویرایش عکس‌های خود استفاده نمایید ... هرچند که توسط واین هم میشه نرم‌افزار های ویندوزی رو نصب کرد اما مشخصه که مثل خود ویندوز کار نخواهد کرد  ;)

و اینجا هم بخواهیم بگیم لینوکس بده چون فوتوشاپ نداره کمی بی انصافی کردیم چون شرکت‌های محترم سازنده‌ی نرم‌افزار باید به حال نرم‌افزارهاشون فکری کنند  ;) :)

پیروز باشید ...
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
مطمئنا نرم افزار gimp رقيب بي نظيري براي photoshop  محسوب مي شه گرچه  قابليتهاش در حد و حدود فتوشاپ نيست ولي ....

آهان اينجاست كه تفاوت دنياي ايراني با دنياي فرنگي خودشو نشون مي ده.
دوست من نرم افزار فتوشاپ يكي از گرونترين نرم افزار هاي گرافيكي دنياي دوبعديه.اگر قرار بود براي استفاده از اين نرم افزار هزينه پرداخت كني اونوقت gimp به نظرت قاتبليتهاي بيشتري رو در ازائه رايگان بودن در اختيارت قرار مي داد.
من مدتهاي مديد با gimp كار كردم فكر مي كنم عملا براي كارهاي حرفه اي چيزي از فتوشاپ كم نداره.در عين حال كرك شده نيست.
موفق باشي

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
ممنون از همه دوستان
اما فکر نمیکنم چیزی بتونه به همین راحتی جای adobe رو بگیره.
پس به نظر من یکی از معایب لینوکس با اینکه فعلا خیلی دوستش دارم میتونه باشه.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
ممنون از همه دوستان

و اینجا هم بخواهیم بگیم لینوکس بده چون فوتوشاپ نداره کمی بی انصافی کردیم چون شرکت‌های محترم سازنده‌ی نرم‌افزار باید به حال نرم‌افزارهاشون فکری کنند  ;) :)

----------

برای نصب Photoshop CS4 در اوبونتو ۹.۰۴ طبق این راهنما عمل کنید.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
دوست من مثل اينكه پست منرو نخوندي.
شنيدم توي ايران هم مي خوان كپي رايت رو راه بندازن(البته اميدوارم تا اون زمان من زنده باشم)
اگر قرار بود براي فتوشاپ 7 كه پشتيباني هم نداره 3000 دلار پرداخت كني زياد هم به نظر خوب نمي يومد.
موفق باشي

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
ممنون از همه دوستان

----------

برای نصب Photoshop CS4 در اوبونتو ۹.۰۴ طبق این راهنما عمل کنید.
ممنون اما این فتوشاپ درست عمل میکنه؟؟؟

سلام
دوست من مثل اينكه پست منرو نخوندي.
شنيدم توي ايران هم مي خوان كپي رايت رو راه بندازن(البته اميدوارم تا اون زمان من زنده باشم)
اگر قرار بود براي فتوشاپ 7 كه پشتيباني هم نداره 3000 دلار پرداخت كني زياد هم به نظر خوب نمي يومد.
موفق باشي

دوست عزیز انصافا بخوایم قضاوت کنیم حقش هست.
با وجود اینکه برای ما در ایران مبلغ زیادی برای یه نرم افزاری که تا قبل از این ۵۰۰ تومان برای یه کپی ناقابل ازش میدادیم ‌هست.
از بحث خارج نشیم ... لطفا اگه کسی دیگه از دوستان چیزی پیدا کرد زحمت بکشه و یه خبری بده
ممنون