انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Shia Encoder  (دفعات بازدید: 3256 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان 2

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
Shia Encoder
« : 08 آذر 1393، 08:01 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان.

من چند وقت پیش به فکر نوشتن این برنامه برای Encode و Decode کردن string و فایل ها افتادم(هرچند توی رمزنگاری اطلاعات درست درمونی ندارم،شایدم اصلا ندارم:دی).شروع کردم به نوشتنش با پایتون 2.7 و یه قسمت زیادیش کامل شد و رهاش کردم(فکر کنم حدود 3-4 هفته!!!).بالاخره همین دو سه روز پیش کاملش کردم و فعلا هم خوب کار میکنه.البته اگه برنامه ارزش داشته باشه، باید خیلی بهش رسیدگی بشه.لطفا اگه برنامه یا سورس و... احمقانه هست،بهم نخندید من تازه کارم.احتمالا بعدا کاملترش میکنم.

خوب حالا یکم از جزئیات برنامه:

1_قابلیت encode و decode فایل و متن.

2_تولید نتیجه های مختلف برای یک فایل یا متن(توی رمزنگاری های دیگه،مثلا اگه a رو انکود کنید،میتونید اون رو بریزید توی یه دیتابیس و هر وقت یه متن انکود شده رو دیدین،چک میکنید که این هم همونه یا نه،پس کلی از متن های انکود شده راحت شکسته میشن،من حدود 20000 متن انکود شده از کلمه test تولید کردم که هیچکدومش مثل هم نشد)

3_چند لایه رمزنگاری

4_قابلیت قرار دادن پسورد روی متن یا فایل انکود شده(این قابلیت دلخواه هست،هرکس بخواد رمزنگاری شما رو باز کنه،باید رمزی رو که شما روی اون گذاشتید وارد کنه)

5_این یکی عیبه،حجم فایل و متن رو به شدت میبره بالا.

6_قابلیت های 1 تا 5 رو توجه کنید!!! :دی

سورس کد و تصویر ضمیمه شد.

خوشحال میشم نظرتون رو بدونم.

موفق باشید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : Shia Encoder
« پاسخ #1 : 10 آذر 1393، 09:47 ق‌ظ »
خب یه اصلی در رمزنگاری هست که می‌گه هیچ‌وقت الگوریتم خوتون رو برای رمزنگاری نسازید :D
http://www.mnza.de/2013/07/silly-mistake-sillier-solution/
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #2 : 11 آذر 1393، 11:29 ب‌ظ »
آقا کد رو بدید من هم ببینم ! حتما کاربرد داره ، لا اقل واسه هدف آموزشی من خوبه  :)
پ.ن  : آقای بهزادی من خودم هم می دونم کد گذاری های ما مثل کد گذاری های پخته نمی شه ولی زدن توی ذوق اصلا کار درستی نیست ! هر چند که باید توجه داشت همین روش های کد گذاری هم یه روزی نا پخته بودن  ;)
« آخرین ویرایش: 11 آذر 1393، 11:32 ب‌ظ توسط ح.م »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین احسان 2

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 12 آذر 1393، 06:04 ب‌ظ »
خب یه اصلی در رمزنگاری هست که می‌گه هیچ‌وقت الگوریتم خوتون رو برای رمزنگاری نسازید :D
http://www.mnza.de/2013/07/silly-mistake-sillier-solution/

نمیدونستم،خیلی ممنون

آفلاین احسان 2

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 12 آذر 1393، 06:06 ب‌ظ »
آقا کد رو بدید من هم ببینم ! حتما کاربرد داره ، لا اقل واسه هدف آموزشی من خوبه  :)
پ.ن  : آقای بهزادی من خودم هم می دونم کد گذاری های ما مثل کد گذاری های پخته نمی شه ولی زدن توی ذوق اصلا کار درستی نیست ! هر چند که باید توجه داشت همین روش های کد گذاری هم یه روزی نا پخته بودن  ;)

سورس کد توی فایل زیپ هست که ضمیمه شده.

ممنون بابت توجه تون و همینطور نظرتون.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 16 آذر 1393، 08:14 ب‌ظ »
هر چند که باید توجه داشت همین روش های کد گذاری هم یه روزی نا پخته بودن  ;)
روش‌های رمزنگاری درست و حسابی همه از ابتدا یک اثبات به زبان ریاضی ارائه دادند که قابل شکستن نیستند. توی رمزنگاری دونستن برنامه‌نویسی اهمیتی نداره، بلکه الگوریتم ریاضی بیشترین اهمیت رو داره. برای همین هم هست که اکثریت الگوریتم‌های رمزنگاری توسط ریاضی‌دان‌ها ابدا شدند.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #6 : 18 آذر 1393، 04:51 ق‌ظ »
من خودم اطلاع دارم حرف شما رو ! من می گم به عنوان یک آدم که به هیچی از کد گذاری و برنامه نویسی پایتون نمی دونه ! و فقط پیاده سازی یه الگوریتم (ولو اشتباه) برام اهمیت داره ،‌ این برنامه مفید هست.
ضمن اینکه در دانشگاه ما اساتیدی داریم که کارشون رمزگذاری و کدینگ هست ، به طور خلاصه می گم الگوریتم های رمز نگاری آنقدر ها هم که شما فکر می کنید پیچیده نسیتند ! - (یک Xor منطقی و شیف ! به طور کلی !)
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
« پاسخ #7 : 18 آذر 1393، 09:06 ب‌ظ »
به طور خلاصه می گم الگوریتم های رمز نگاری آنقدر ها هم که شما فکر می کنید پیچیده نسیتند ! - (یک Xor منطقی و شیف ! به طور کلی !)
رمزنگاری یکی از بخش‌های پیچیده در ریاضی هست و کسی که می‌گه رمزنگاری پیچیده نیست، احتمالا اطلاعاتش در حد یک کتاب رمزنگاری هست که خونده.

برای افرادی که می‌خوان رمزنگاری رو شروع کنند، من این کتاب رو پیشنهاد می‌کنم که به زبان ساده همه چیز رو توضیح داده: لینک