انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با chown  (دفعات بازدید: 909 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Xersis

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
مشکل با chown
« : 04 دی 1393، 12:24 ب‌ظ »
سلام

وقت بخیر

بنده سطح دسترسی فولدری رو در /var/www نمیتونستم عوض کنم .

طبق دستوری که در یکی از سایت ها دیدم یوزر خودم رو به www-data اون فولدر اضافه کردم . الان وقتی ls -li  رو اجرا میکنم به جای روت یوزر خودم رو نمایش میده . منتها حق دسترسی هارو ننوشته و من نمیتونم حق دسترسی فولدر های داخلش رو مثلا ۷۵۵ کنم .

لطفا راهنمایی بفرمایید .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل با chown
« پاسخ #1 : 04 دی 1393، 02:57 ب‌ظ »
نباید هم سطح دسترسی چیزی رو در /var/www/ عوض کنی. دسترسی‌های اون‌جا باید متعلّق به www-data:www-data باشه که برنامه‌ها بتونن کار کنن توش
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
پاسخ : مشکل با chown
« پاسخ #2 : 05 دی 1393، 01:20 ق‌ظ »
سلام

وقت بخیر

بنده سطح دسترسی فولدری رو در /var/www نمیتونستم عوض کنم .

طبق دستوری که در یکی از سایت ها دیدم یوزر خودم رو به www-data اون فولدر اضافه کردم . الان وقتی ls -li  رو اجرا میکنم به جای روت یوزر خودم رو نمایش میده . منتها حق دسترسی هارو ننوشته و من نمیتونم حق دسترسی فولدر های داخلش رو مثلا ۷۵۵ کنم .

لطفا راهنمایی بفرمایید .

سلام.
وقت شما هم بخیر.
میشه توضیح بدی برای چی میخوای صاحب یا دسترسی‌های اون دایرکتوری رو عوض کنی؟ اینکه خودت راحت تر اون‌جا فایل یا دایرکتوری بسازی یا اسکریپتی که آپاچی سرور اجرا میکنه دسترسی‌‌های کافی رو داشته باشه؟
اگر این سیستم توسعه است و عمومی نیست پیشنهاد میکنم برای کار کردن راحتتر با دایرکتوری‌ها ماژول user directory آپاچی رو نصب کنی. اون طوری به جای ‎/var/www‎ میتونی فایل‌هات رو توی ‎/home/user/youruser/public_html بزاری که دایرکتوری یوزر خودت هست و دسترس‌ها کافی رو داره. اطلاعات بیشتر این‌جا.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me