انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در مورد نحوه پاک کردن و از بین بردن آیکون های باقیمانده برنامه های حذف شده  (دفعات بازدید: 2712 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
باز هم سلام !

یک سری برنامه هایی رو قبلاً‌نصب کرده بودم (مثل BitTorrnet یا D4x و ... ) و بعد مدتی این برنامه ها رو پاک کردم ولی هنوز آیکون های این برنامه های توی منوی application > Internet وجود دارد که وقتی روشون هم کلیک می کنم، erorr می ده و می گه که قابل اجرا شدن نیستن !!! تمام اطلاعات مربوط به این پکیج ها رو کامل پاک کردم (sudo apt-get --purge remove PAKAGENAME). از Synaptic هم استفاده کردم برای اطمینان از اینکه تمام باقیمانده های این برنامه ها کلاً پاک شده باشن.

راهی ؟؟ کمکی ؟؟ روشی که بشه از شر این باقیمونده ها خلاص شد ؟؟

مرسی :-)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
اگه منو رو ادیت کنین می تونین تمام چیزهایی که می خوایین رو پاک کنین . تو مسنجر بهتون یاد دادم ;)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
اگه منو رو ادیت کنین می تونین تمام چیزهایی که می خوایین رو پاک کنین . تو مسنجر بهتون یاد دادم ;)

مهدی جان وقتی می رم که منو رو ادیت کنم، آیکون این برنامه هایی که uninstall شدن تو اونجا نیست !!!!

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
اگه  وقتی منو رو بار می کنین دیده میشن باید انجا باشن

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
اغلب بسته‌ها بعد از remove کردن از طریق Synaptic یا apt-get همه آیکنهاشون هم حذف میشه! اگر احیانا بسته‌ای حذف شده دارید ولی هنوز آیکنش پاک نشده میتونید روی Application در پنل بالایی میزکار اوبونتو راست کلیک کنید و روی Edit Menus کلیک کنید و بعد از کنار اون برنامه تیک رو بردارید تا دیگه آیکنش دیده نشه...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
اغلب بسته‌ها بعد از remove کردن از طریق Synaptic یا apt-get همه آیکنهاشون هم حذف میشه! اگر احیانا بسته‌ای حذف شده دارید ولی هنوز آیکنش پاک نشده میتونید روی Application در پنل بالایی میزکار اوبونتو راست کلیک کنید و روی Edit Menus کلیک کنید و بعد از کنار اون برنامه تیک رو بردارید تا دیگه آیکنش دیده نشه...
همین کار رو کردم. مشکل حل شد ! مرسی :-)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
در مورد برنامه های wine چطور؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن