انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آخر الزمان آدرس هاي اينترنتي  (دفعات بازدید: 1659 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
آخر الزمان آدرس هاي اينترنتي
« : 31 خرداد 1389، 01:50 ب‌ظ »
در تقويم ماياها پيش‌بيني شده که سال 2012 نقطه پايان دنياست. عده ‌اي تصور مي‌ کنند که در اين تاريخ يک تغيير کلي در ساختار عالم اتفاق مي ‌افتد و دنيا دگرگون مي ‌شود.

اين در حالي است که کارشناسان به تازگي پيش‌ بيني کرده‌ اند آخرين آدرس‌ هاي اينترنتي در 9 سپتامبر سال 2011 منتشر خواهد ‌شد و يک سال بعد از اين تاريخ يعني در سال 2012 تمام ظرفيت آدرس‌ هاي موجود در اينترنت تمام مي ‌شود.
آخرين آدرس‌ هاي اينترنتي در 9 سپتامبر سال 2011 منتشر خواهد ‌شد

به گفته کارشناسان، کمتر از 18 ماه ديگر آدرس‌ هاي اينترنتي با محدوديت بزرگي مواجه خواهد شد، البته تا آن زمان طرح ‌هاي جديدتري براي آدرس‌ دهي در اينترنت تصويب مي‌ شود، اما بسياري از شرکت‌ ها و کشورها خيلي دير با آن سازگار شده و به ساختار جديد روي مي‌ آورند.

مي ‌دانيم كه هر ابزاري براي اتصال به اينترنت به يک آدرس IP نياز دارد، زيرا تنها در اين صورت است که مي ‌توان مطمئن بود هر ايميل يا پيامي به شخص مورد نظرمان ارسال مي‌ شود.

مخزني کوچک

ساختار اينترنت تنها بر پايه چهارمين نسخه طرح نشاني ‌دهي پروتکل (IPv4) مبتني است که اين پروتکل ظرفيت چهار ميليارد آدرس را دارد. البته ظرفيت نسخه ششم آن (IPv6) ظرفيت چند تريليون آدرس اينترنتي را خواهد داشت.
به هر حال بايد گفت که رشد اينترنت با توجه به محدوديت آدرس‌ دهي که به مخزني کوچک تشبيه شده، به زودي با چالش بزرگي مواجه خواهد شد. در دهه 1970 چهار ميليارد آدرس اينترنتي با توجه به تعداد کاربران آن موقع، رقم مناسبي بوده،‌ اما با رشد سريع وب در گستره جهاني، اين نشاني ‌هاي آنلاين گويي ته کشيده‌ اند.
رشد وب به حدي بوده که تنها هفت درصد يعني 300 ميليون نشاني از چهار ميليارد نشاني دست نخورده باقي مانده و به پيش ‌بيني کارشناسان، اين مخزن تا آوريل سال 2012 تهي از نشاني خواهد شد. اين در حالي است که مرجع واگذاري اعداد اينترنتي (IANA)، که سرپرستي فضاي نشاني ‌هاي اينترنتي را بر عهده دارد اوايل ماه مه، دو بخش اعظم اين نشاني ‌‌ها را واگذار کرد. واگذاري اين 17 ميليون نشاني از مخزن جهاني يعني که عملا نشاني ‌هاي زيادي در اينترنت باقي نمانده است.

چين، مهم ‌‌ترين دليل براي انتقال به IPv6

رشد انفجاري تعداد کاربران اينترنت در چين را مي ‌توان مهم‌ ترين عامل ضرورت انتقال به پروتکل نسخه ششم اينترنت دانست.

آلکس پاوليک (Alex Pawlick)، مدير ارشد Ripe NCC، سازمان توزيع آدرس ‌هاي IP در اروپا مي ‌گويد: عمده پيش‌ بيني ‌ها بيانگر تهي شدن مخزن نشاني‌ هاي اينترنتي است. وي مي ‌افزايد: ده سال پيش بر اين باور بوديم که ته کشيدن اين نشاني ‌ها در آينده‌ اي بسيار دور اتفاق مي‌ افتد. در حالي که آخرالزمان نشاني‌ هاي اينترنتي 18 ماه آينده پيش‌ بيني شده، برخي از اين هراس دارند که مبادا سرعت اختصاص اين نشاني‌ ها با گذر زمان بيشتر شود.
در اين مورد بايد گفت سازمان واگذاري اعداد اينترنتي در سال 2009 حدود هشت بخش بزرگ از آدرس‌ هاي مبتني بر پروتکل IPv4 را اختصاص داد، در حالي که ميزان تخصيص اين نشاني ‌ها در صد روز اول سال 2010 حدود شش بخش بوده است.

برنامه‌ هاي اوليه

تريفور ديويس، مدير ارشد فناوري شرکت ISP Timico مي ‌گويد: اولين راهکاري که در برابر اين چالش مي ‌توان اتخاذ کرد، جيره‌ بندي آدرس‌ هاي اينترنتي مبتني بر پروتکل IPv4 است.
وي مي ‌افزايد: به اين معني که ديگر شرکت ‌ها و کاربران نمي ‌توانند آدرس‌ هاي بيشتري درخواست کنند، مگر اينکه ثابت کنند شديدا به آنها نياز دارند. وي عنوان مي ‌کند: درست است که IPv4 و IPv6 مي ‌توانند به موازات هم زندگي کنند، اما شواهد نشان مي ‌دهد که اين حوزه چندان هم عاري از چالش نيست.
به نظر مي ‌رسد که فرآيند انتقال هر آدرس به فرمت ديگر زمان بسيار زيادي صرف خواهد کرد.
به گفته ديويس، مگر اينکه بيشتر ISPها (ارايه‌ دهندگان اينترنت) از حالا براي سازگار شدن با IPv6 اقدام کنند.

خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
پاسخ به: آخر الزمان آدرس هاي اينترنتي
« پاسخ #1 : 31 خرداد 1389، 03:35 ب‌ظ »
ممنونم
واقعا خوشحالم کردی  ;D
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #2 : 31 خرداد 1389، 05:29 ب‌ظ »
این کجاش خوشحال کننده بود؟!!!! :o

فکرشو بکن....     فرار کنین بدبخت شدیم.....
زندگی بدون اینترنت ینی پایان دنیا....
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #3 : 31 خرداد 1389، 06:29 ب‌ظ »
عجب !!!.... دنيا داره تموم ميشه!!!

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
« پاسخ #4 : 31 خرداد 1389، 09:29 ب‌ظ »
این آدرسهای IPv6 دقیقا ۲ به توان ۱۲۸ آدرس اند
یعنی:
340,282,366,920,938,463,463,374,607,431,768,211,456
آدرس
 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
به نظر شما ممکنه این تعداد آدرس توی مثلا سال 2020 یا بعدش (تقریبا 10 سال بعد از راه اندازی اون) تموم بشه؟
یعنی همون چیزی که سر IPv4 اومد؟

راسی برای دانلود اوبونتو 10.04 هم یه چندتا لینک IPv6 گذاشته بودن.
توی سایت Ubuntu بگردین(احتمالا صفحه دانلودش بود فک کنم) پیداش میکنین!!!)
 ;D ;D ;) ;)
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #5 : 01 تیر 1389، 12:59 ق‌ظ »
خوب فکرشو بکن! یه IPV4  رو به چه قیمتی تا دو سال دیگه میشه فروخت!
اونوقت شما هم خوشحال می شی ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #6 : 01 تیر 1389، 02:23 ق‌ظ »
وقتی 6 جایگزین 4 بشه ارزششون از الانم کمتر میشه!!!!
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]