انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دسترسی فایل ها  (دفعات بازدید: 1267 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین voltan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 300
    • Persian Xoops Project
دسترسی فایل ها
« : 04 شهریور 1388، 12:43 ب‌ظ »
من یه سوالی داشتم . شاید در ظاهر مسخره باشه :دی

میخواستم بدونم اگه فایل های عادی روی سرور لینوکس که باید دسترسی ۶۴۴ داشته باشن دسترسیشون به ۷۵۵ تغییر پیدا کنه مشکل امنیتی به وجود میاد ؟ تعداد زیادی از فایل های من این مشکل رو پیدا کردن و دسترسیشون به ۷۵۵ تغییر پیدا کرده

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ به: دسترسی فایل ها
« پاسخ #1 : 04 شهریور 1388، 03:31 ب‌ظ »
اول بگم که سوال خیلی دقیق نیست. چیزی تحت عنوان «فایل عادی» نداریم. فایلهای اجرایی باید ۷۵۵ باشن و اگر چیز دیگه ای ۷۵۵ باشه یعنی ممکنه بشه اجراش کرد. اما به هرحال گاهی ۷۵۵ یک راه حل ساده است برای تنظیم دسترسی و ممکنه یک برنامه خودش فایلهاش رو به شکل پیش فرض ۷۵۵ کنه یا همچین چیزی.
بحث اینه که ۷۵۵ قابلیت اجرا داره و باید ببینی آیا فایل هات به این دسترسی نیاز دارن و آیا در یک نصب پیش فرض آیا ۷۵۵ هستن یا نه (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین voltan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 300
    • Persian Xoops Project
« پاسخ #2 : 04 شهریور 1388، 04:27 ب‌ظ »
اگه نا مفهموم گفتم ببخشید

منظورم فایل های چند تا وب سایته . من توی سیپنل که برسی کردم دسترسی فایل ها شده ۷۵۵ وقتی این اتفاق افتاده که من فایل ها رو روی کامپیوتر خودم زیپ کردم و آپلود کردم و جایگزین فایل های قبلی کردم . عموما فایل های php , html , css , js  هستن . میخواستم بدونم ایا این برای وب سایت ها خطری داره یا نه؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #3 : 04 شهریور 1388، 05:06 ب‌ظ »
به نظر من که چندان خطرناک نیست. اگر سرور دست خودته می تونی برنامه هایی نصب کنی که دائما دسترسی ها و حجم فایل ها رو چک می کنه و در صورت تغییر، بهت خبر می ده. اینجور چیزها تا حدی امن کننده هستن ولی خب دردسرهای خودشون رو هم دارن. اگر پیش فرض من رو می خوای، با فایل هایی که نام بردی و اگر هیچکدوم توی دایرکتوری cgi-bin نیستن، خطری تهدیدت نمی کنه. خطر اصلی توی 777 است که اجازه می ده deface کننده‌ها وارد عمل بشن.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی