انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تفاوت نسخه های پولی qt و نسخه ی رایگان (Community)  (دفعات بازدید: 2027 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
دوستان من یه چیزی می خواستم که بعدها موقع انجام کار بتونم با همون چیزهایی که یاد گرفتم واسه هر چیزی برنامه بنویسم که به پایتون و کیوت رسیدم.
پایتون رو یاد گرفتم حالا مونده محیط گرافیکی یا همون بخش کیوت رفتم واسه دانلود که می بینم چند نسخه داره عزیزانی که دارن کیوت کار می کنن تفاوتشون در چیه؟
می شه با نسخه جامعه کاربری واسه سیستم عامل های مختلف کامپایل کرد؟ (هدف اصلی اندروید و آی او اس(گوشی های هوشمند)هستش)
در نسخه جامعه کاربری طراح(Designer)هستش مشکلی نیست؟
بحث من فقط سر کیوت ۵ هستش و کیوت ۴ کاری ندارم.
متشکرم
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه اشتباه نکنم جفتشون یکی هستن، با این تفاوت که نسخه‌ی جامعه رو فقط می‌تونی در نرم‌افزارهای آزاد استفاده کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
قبلا مجوز gpl بود که عملا دستتونو میبست و اختیار کدی که خودتون مینوشتید رو هم نداشتید.نمیتونستید کدی که خودتون مینویسید رو جز تحت جی پی ال منتشر کنید.حتی اگه پویا لینک شده بود.(بعضی ها بهش میگن ازادی.)
الان مجوز به lgpl تغییر پیدا کرده که میتونید تحت مجوز دلخواه کدتون رو منتشر کنید.البته باز هم محدودیت هایی وجود داره که شاید مهمترینشون این باشه که نباید برنامه به صورت ایستا به کیوت لینک بشه.

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
این یعنی با همین نسخه ی جامعه کاربری من محیط دیزاینر و قابلیت انتشار برای گوشی رو دارم؟
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بله، فقط یک سری از سرویس‌های سایت کیوت رو مثل انتشار خودکار برای فروش در بازار کیوت و… رو ندارید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن