انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: روش نصب اوبونتو روی فلش مموری  (دفعات بازدید: 3398 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ali200079

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
  • زندگی اینه باعث صدمه تو نه مثل سریالای چرت شبکه دو
روش نصب اوبونتو روی فلش مموری
« : 08 دی 1393، 09:20 ب‌ظ »
میشه روش نصب اوبونتو روی فلشو بگین ؟مزیت ها و معایبش رو میشع بگین؟
////سید علی\\\\

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : روش نصب اوبونتو روی فلش مموری
« پاسخ #1 : 08 دی 1393، 10:04 ب‌ظ »
http://ubuntuhandbook.org/index.php/2014/11/install-real-ubuntu-os-usb-drive/
من تا حالا این روش رو تست نکردم پس نمیتونم مزیت و عیبش رو بگم
ولی خب با این روش انگاری اوبونتو به جای هارد، روی فلش نصب شده.
عیبش هم میتونه کمبود فضا باشه. چون فلش مموری خیلیا دور و بر همین 8 گیگ 16 گیگ و .. هست

اگه بخواین به صورت لایو یا پرسیستنت توی فلش نصب کنین، اون نیاز به فضای کمتر داره ولی خب نمیشه مثل یه اوبونتوی کامل ازش استفاده کرد. خیلی وقتا با نصب بسته ها مشکل داره.
کلا مشکلاتش زیاده اگه بخوایین به صورت لایو یا پرسیستنت ازش استفاده کنین
یه راه دیگه هم اینه که اوبونتوی شخصی خودتون رو با Remastersys بک آپ بگیرین و بعد بوت کنین روی فلش. اینجوری اوبونتوی خونه، میاد روی فلش در جیب  8) با تمام برنامه هایی که نصب کردین.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ali200079

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
  • زندگی اینه باعث صدمه تو نه مثل سریالای چرت شبکه دو
« پاسخ #2 : 08 دی 1393، 10:13 ب‌ظ »
عیبش هم میتونه کمبود فضا باشه. چون فلش مموری خیلیا دور و بر همین 8 گیگ 16 گیگ و .. هست

اگه بخواین به صورت لایو یا پرسیستنت توی فلش نصب کنین، اون نیاز به فضای کمتر داره ولی خب نمیشه مثل یه اوبونتوی کامل ازش استفاده کرد. خیلی وقتا با نصب بسته ها مشکل داره.
یه راه دیگه هم اینه که اوبونتوی شخصی خودتون رو با Remastersys بک آپ بگیرین و بعد بوت کنین روی فلش. اینجوری اوبونتوی خونه، میاد روی فلش در جیب  8) با تمام برنامه هایی که نصب کردین.
خیلی ممنون
////سید علی\\\\

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #3 : 09 دی 1393، 11:05 ق‌ظ »
میشه روش نصب اوبونتو روی فلشو بگین ؟مزیت ها و معایبش رو میشع بگین؟

2 نوع نصب برروی USB داریم:

1- USB Live
2- Install on USB

روش اول بیشتر کاربرد داره. شاید بتونم بگم، بیش از 90٪ سیستم ها کار میکند. و مشکلی با عوض کردن سیستم ندارد.
روش دوم قبلا خودم استفاده کردم و با مشکلات خیلی زیادی مثلا بوت نشدن در سیستم دیگران مواجعه شدم. آن هم بخاطر نشناختن Driver های سیستم های دیگران.

دوست عزیز می تونید با سند و مدرک بگین که چرا نمیشه از Ubuntu Live به عنوان یک Ubuntu کامل استفاده کرد؟

چون من الان بیش از 3 ماه هست که دارم با Ubuntu Live USB Persistence کار میکنم و به غیر چند مشکل جزئی، هیچگونه مشکل دیگری نداشتم.

مشکلات:
1- به صورت خودکار Update انجام نمیشه. حتی روی روزانه گذاشتم. باید حتما خودم به صورت دستی Update کنم.
2- از روی Desktop فایل Install Ubuntu 14.04.1 LTS را پاک میکنم. اما بعد از راه اندازی دوباره این فایل ظاهر میشه.
3- در بیشتر مواقعه آیکون های میزکار یا Desktop بعد از راه اندازی جابجا شده اند. اما با یک Organize Desktop by Name مشکل برطرف میشه.
4- بعد از نصب چند برنامه مثل LAMP که نیاز به اجرای خودکار در زمان راه اندازی سیستم دارند، یک مقدار Boot طول میکشه. نکته: در سیستم خودم بین 10 تا 30 ثانیه بعضی مواقعه متغییر هست. اما در بعضی سیستم ها هم شاهد بودن که در عرض 7 ثانیه Boot شده.

مزایا:
1- تاحالا با هیچ سیستمی مشکلی نداشتم و به راحتی از Ubuntu در تمام سیستم ها استفاده کردم.
2- در هرجا که سیستم باشد، فقط یک USB تمام نیاز من را برطرف میکنه. و نیازی ندارم در همجا با خودم سیستم ببرم. نکته: من همیشه از Persistence استفاده می کنم. و مشکلی ندارم و نداشتم.
3- اگر دچار مشکل بشید می تونید به راحتی از casper-rw را پاک کنید (قبلش یک backup بگیرید) و دوباره از اول شروع بکار کنید، و نیازی به نصب مجدد Ubuntu نیست.
فقط با نصب برنامه ها و Config های مورد نیاز تمام کارها انجام میشه. ( در بعضی سیستم ها نصب Ubuntu تا نیم ساعت هم طول میکشه. اما در این حالت شما در کمتر از 1 دقیقه میتونید از Ubuntu جدید و تازه لذت ببرید. )

مواردی که آزمایش نکردم:
1- Hibernate
2- Suspend
3- استفاده از Swap در Live USB

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,107472.msg870367.html#msg870367