انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو هاي مذهبي  (دفعات بازدید: 2416 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین itblog

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
  • آي تي بلاگ ، وبلاگي براي وبلاگ نويسان
    • آي تي بلاگ
اوبونتو هاي مذهبي
« : 05 شهریور 1388، 04:03 ب‌ظ »
يكي از دلايل محبوبيت لينوكس دراين است كه هر برنامه نويسي برمبناي هسته لينوكس  كه اپن سورس است مي تواند Distro  دلخواه خود را بسازد ومنتشر كند. اوبونتو يكي از همين توزيع هاي محبوب لينوكس است كه كاربران زيادي را در جهان شيفته خود كرده است . همانطور كه مي دانيد اوبونتو  خود distro  هاي مختلفي دارد مانند كوبونتو ، زوبونتو  . اما من امروز قصد معرفي اوبونتو هاي سفارشي شده اي را دارم كه با افزودن تم ها وبرنامه هاي خاصي براي اهداف مذهبي تهيه شده است :
+ Ubuntu Muslim Edition
اين اوبونتو، مخصوص مسلمانان است كه علاوه بر برنامه هاي استاندارد تعدادي برنامه مربوط به مسلمانان مانند Min Bar  ( برنامه مخصوص اوقات نماز ) ، Zekr  ( برنامه قرائت قرآن ) و برنامه مناجات و تقويم هجري ونيز برخي پوسته هاي مرتبط كه به آن اضافه شده است.
آدرس سايت :   http://www.ubuntume.com
+ Ubuntu Christian Edition
اين اوبونتو مخصوص مسيحيان است و برنامه ها و اپليكيشن هاي مربوط به مسيحيان مانند : Xiphos ، BibleMemorizer و BibleTime و نيز پوسته مذهبي به آن اضافه شده است .
 آدرس سايت :   http://ubuntuce.com
+ Jewbuntu
اين توزيع اوبونتو كه براي يهوديان است برنامه هاي خاصي ندارد و بيشتر پوسته آن با مفاهيم و شمايل يهوديان همخواني دارد.
آدرس سايت :      http://www.jewbuntu.com

آي تي بلاگ ، وبلاگي براي وبلاگ نويسان
http://mohamadi.wordpress.com |  احساس آزادي در اپن سورس

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
پاسخ به: اوبونتو هاي مذهبي
« پاسخ #1 : 05 شهریور 1388، 04:43 ب‌ظ »
راستی اسم پروژهٔ UbuntuME عوض شده و حالا همه با اسم Sabily اون‌رو می‌شناسن :)

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #2 : 05 شهریور 1388، 06:22 ب‌ظ »
و البته اوبونتوی شیطانی هم نقطه مقابل جریان است: یک اوبونتو که به شیطان تقدیم شده (:
http://ubuntusatanic.org (شاید برای محل کار مناسب نباشه)

نکته قابل توجه اینه که استفاده از اسم تجاری ubuntu توی همه نسخه‌ها از نظر کانونیکال اشکال داره و یکی یکی داره مجبورشون می کنه به استفاده از یک اسم دیگه (مثلا همون سبیلی برای اوبونتوی اسلامی)... اوه این رو هم اضافه کنم که اوبونتوی اسلامی به شکل خودکار سایت‌های «نامناسب» رو فیلتر می کنه (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #3 : 06 شهریور 1388، 12:44 ق‌ظ »
برای زرتشتی ها چیزی ندارین D:
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #4 : 06 شهریور 1388، 04:58 ق‌ظ »
و البته اوبونتوی شیطانی هم نقطه مقابل جریان است: یک اوبونتو که به شیطان تقدیم شده (:
http://ubuntusatanic.org (شاید برای محل کار مناسب نباشه)

سلام اين چه ويژگي داره  منحصر به فردي داره تنها چيزي كه فهميدم تغيير ظاهريش بود واساسا"هدفش چيه؟
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #5 : 06 شهریور 1388، 12:46 ب‌ظ »
به نظر من کانونیکال باید به سرعت در مورد اسم اوبونتو که توسط ایت توزیع ها استفاده میشه اقدام کنه مثل همیشه مورد با ورود مذهب و اعتقادات به حاشیه کشیده میشه و این برای نام اوبونتو خو ب نیست
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
« پاسخ #6 : 06 شهریور 1388، 02:06 ب‌ظ »
سلام
خیلی از نسخه های لینوکس هستند که تفاوت چندانی با قبلی ندارند و فقط به عنوان مثال روی ظاهر کار کردند و یا اینکه پکیج ها و بسته های محدودی رو کمتر یا بیشتر دارند به مقاصد امنیتی یا فرهنگی یا کار بردی

negarsoft جان
ubuntusatanic یک توزیع هست که همونجوری که فرمودید از grub تا پس زمینه تا splash و screensaver رو تغییر میده
طرح های استفاده شده در اون مانند طرح های هالوین و یا اسکلت هستند (فکر کنم مال شیطان پرستاس) اما چنتا از دوستای من که موسقی متال گوش میدن از این طرح ها خوششون میاد و روی لینوکسشون نصب کردند
منم از بعضی طرحاش خوشم اومد و روی سیستم نصبم یه مدتی نصب بود

LinuxRevo جان
دوست من - شیرینی لینوکس به همینه که هرکی نظر  وسلیقه خودش رو داشته باشه اما نمیتونیم همدیگر رو محدود کنیم (آزادی تا جایی که همدیگر رو محدود نکنیم)
بعضی ها اعتقاد دارند که نظر شما اشتباهه
بعضی دیگه فقط به دلیل شغلی یا فرهنگی از این لینوکس ها استفاده میکنن
وبعضی دیگه فقط به دلیل اون تنظیمات خاصی که روش اعمال شده

به عنوان مثال فرض کن که یه بچه کوچیک داری و قصد داری بهش یک کامپیوتر و اینترنت هدیه بدی! (چیزی که این روزا زیاده)
اما کنترل اون و جلوگیری از انحراف اون خیلی مهمه
لذا sbily رو یا پکیج پروکسی اون رو نصب میکنی و یک پسورد مخصوص خودت رو اون ست مینی
خالا اگه مسیحی باشی دوست داری که بچت با کتاب مقدس خودش هم آشنا بشه پس یه پکیج هم از اونیکی لینوکس نصب میکنی
اگه پسر شما به آهنگ های متال علاقه داشته باشه احتمالا چنتا والپیپر و screensaver هم از satanic نصب میکنه
میشه یک لینوکس تنظیم شده که یه جورایی یه آش شلغلم کار  ویک ملغمه هستش

کجاش بده؟

چی به حاشیه رفته؟

شما طبق سلیقه و عقاید خودت (همونجوری که تو چند پست قبل فرمودید)‌علاقه دارید با لینوکسی با تم و مشخصات تفکر خودتدن کار کنید. بقیه هم این سلیقه و عقیده رو دارند

از طرف دیگه چون این نسخه ها فقط ظاهرشون تغییر کرده اصلا صحیح نیست که اسم جدیدی داشته باشند
چون sabily هنوز همون اوبونتو هستش و از همون مخازن هم آپدیت میشه و فقط چند برنامه بر روی اون اضافه شده!!!!!
به چه دلیلی باید نام اون کامل تغییر کنه در حالی که اگه من اوبونتو اصلی رو دانلود و نصب میکردم و خودم دستی این پکیج ها رو روش نصب میکردم دیگه sabily نبود و خود ubuntu بود در حالی که بین این دو نسخه که گفتم کوچک ترین تفاوتی نیست

هم اکنون که دارم با شما صحبت میکنم سیستم من اینجوریه:
چون فقط DVD sabily رو داشتم اونو نصب کردم
تم ubuntustudio رو دوست داشتم
کل ظاهر از گراب تا wallpaper رو به ubuntustudio تغییر دادم
چنتا از برنامه های sabily رو پاک کردم
کلی بازی و برنامه دیگه از ubuntu و ubuntustudio اضافه کردم
حالا من چه لینوکسی دارم؟

آیا کسی تو این فروم هست که بعد از نصب اوبونتو حد اقل کدک هاشو از ubuntustudio نگرفته باشه؟
لینوکس شما چه لینوکسیه؟

شک نکنید که مه ما داریم از ubuntu استفاده میکنیم و نه ubuntu studio یا sabily یا satanic
« آخرین ویرایش: 06 شهریور 1388، 02:31 ب‌ظ توسط سید محمود رضا سجادی »
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR