انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خدا حافظی از دنیای گنو/ لینوکس  (دفعات بازدید: 12398 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
پاسخ : خدا حافظی از دنیای گنو/ لینوکس
« پاسخ #75 : 02 بهمن 1393، 11:33 ق‌ظ »
حرف شما متین
قبول دارم که خیلی ها اینطور برخورد میکنند ، ولی این دلیلی برای اینکه فقط حرفه ای ها از لینوکس استفاده کنند نیست
متاسفانه یه جو خاصی هست توی ایران که در برابر هر تغییری مخالفت میشه و همین باعث میشه تا به طرف میگی لینوکس فلانه ، شروع به بهانه آوردن میکنه بدون اینکه حتی یکبار هم تجربه اش کرده باشه
استفاده ی کاربران عادی از لینوکس در خارج از ایران خیلی خیلی بیشتره ، چون طبق قوانین کپی رایت نباید ویندوز رو کرک کنند و ویندوز هم همچین ارزون نیست که بخوان هر سال پول بدن
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین moghadam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
« پاسخ #76 : 02 بهمن 1393، 12:04 ب‌ظ »
جناب آقای linuxesabz صلا از حرف های شما تعجب نکردم چون دقیقا حرفای شما همون حرفای کاربرای عادی هست و باید هم کاری نداشته باشید که این چیزی که جلوت هست هویجه یا کاهو، و فقط میخوای کارت راه بیوفته
 جهت اطلاع بگم من اصلا تعصبی به لینوکس ندارم چون هنوز خیلی چیز ها مونده تاازش یاد بگیرم و ویندوز رو بهتر بلدم ولی برای یه حرفه ای (یا اسم دیگه که خودتون دوست دارید روش بذارید) مهم است (تاکید میکنم) مهم است که بدونه تو سیستمش چه خبره
برادر منو تو چون از وقتی با کامپیوتر آشنا شدیم ویندوز رو دیدیم (متاسفانه) و باهاش سالیان سال کار کردیم و خیلی ازش بلدیم و دباره متاسفانه گیر کردیم توش  و الان کارامون رو با اون بلدیم راه بیندازیم، سختمونه که با یه سیستم عامل دیگه همون کارا رو انجام بدیم
تاکید میکنم، اگر ویندوز سیستم عامل خوبی بود خود مایکروسافتی ها از لینوکس استفاده نمیکردند داداش
راحتی کار که دلیل به خوب بودن اون نیست، کمی بیشتر فکر کنید ما راهی جز رفتن به سمت سیستم عامل گنو/ لینوکس نداریم
وابستش میشید و اون وقت داغونتون میکنه
جناب آقای linuxesabz کار کردن در سطع بالا و تخصصی کارکردن این سیستم جواب نمیده، یا اون کاری که شما میکنید یا سطح بالا نیست یا اونقدر ها هم تخصصی نیست
تاکید میکنم من یه لینوکسی کار حرفه ای نیستم ولی به ضعف سیستم عامل ویندوز واقف هستم ، من دوست ندارم کنترل بشم و یا کسی بفهمه من چکار دارم میکنم و هر وقت دلشون بخواد منو همونوری بچرخونند و منم بگم چشم
تا حالا فکر کردید چرا این همه برنامه نویس تو زمینه سی شارپ داریم ؟ جون سی شارپ تحت ویندوزه، و از اونجایی که شما ویندوزی هستی مجبوری بری سراغش و مجبوری فقط تحت ویندوز برنامه بنویسی، ببین همش بر میخوری به اجبار اجبار اجبار ....
منم برتامه نویسی کار میکنم ولی نه با سی شارپ بلکه با جاوا و یا پایتون و یا پی اچ پی چون آزاد هستند
کلا آزادی رو عشقه
الان نمیفهمید من چی میگم، وقتی قانون کپی رایت اجرا شد و بیشتر سیستم عامل های اداری کشور هم گنو/لینوکس شد میفهمید، اون وقت غیر لینوکسی ها دو دستی میزنند تو سرشون 

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
« پاسخ #77 : 02 بهمن 1393، 12:40 ب‌ظ »
الان نمیفهمید من چی میگم، وقتی قانون کپی رایت اجرا شد و بیشتر سیستم عامل های اداری کشور هم گنو/لینوکس شد میفهمید، اون وقت غیر لینوکسی ها دو دستی میزنند تو سرشون
اتفاقا بزرگترین کمبود در لینوکس این است که متاسفانه مستندات زیادی در زمینه کرک کردن وجود ندارد  :'(  باید تلاش کنیم تا با جمع اوری چنین مستندات مفیدی راه را برای ایندگان هموار نماییم  ;D  . (البته نمیتوان توقع داشت که نرم افزارهای اپن سورس تخصصی بتوانند با نرم افزارهای گران قیمت کمپانی های بزرگی مثل( dcs داسو ) رقابت کنند و این لزوم کرک کردن را اشکار میکند (در نرم افزارهای معمولی نیازی نیست)  ) .
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
« پاسخ #78 : 02 بهمن 1393، 01:15 ب‌ظ »
سلام. تشکر از همه دوستان.
اومدی دوباره بری؟؟!!!
[/quote]

ابونتو نصب کردم دیدم یه مقدار سنگینه و دیشب لوبونتو دانلود کردم.خواستم دوباره لوبونتو رو نصب کنم به مشکل برخوردم .الان باید 500 تا سوال بپرسم تا مشکلاتم حل بشه (سوالات تو کتاب های اموزشی نیست)
خدایا یه صبری بهم بده تا لینوکس رو ترک نکنم

سلام به همه دوستان
فقط الان سوالم از آقا سامان اینکه چی شد بعد از این مدت دباره برگشته؟ یعنی پشیمون شدی یا دلیل دیگه داشته؟
سلام.راستش چند سال پیش که لینوکس نصب کردم زد  دوتا از هارد هامو خراب کرد. الان یه سیستم جدید گرم و تقریبا دوتا سیستم دارم برای این روی دومی لینوکس نصب کردم
debian 12 gnome

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #79 : 02 بهمن 1393، 01:34 ب‌ظ »
چیزی الکی خراب نمیشه.
به عملکرد شما بستگی داره.
و کلا چیزی که تو دنیای کامپیوتر هست:
https://en.wikipedia.org/wiki/Garbage_in,_garbage_out