انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالی در رابطه با Evn (حل شد)  (دفعات بازدید: 783 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
سوالی در رابطه با Evn (حل شد)
« : 03 بهمن 1393، 01:21 ب‌ظ »
سلام دوستان و استاید خوبم:

من ویدیوئی رو در رابطه با lpi1 دیدم که فکر هم میکنم Exam 101 بود.

مدرس هرکاری کاری که میکرد اصلا کاربر اون کار رو نمیگفت، هی میگفت آخر کار میگم ولی بازم نمیگفت:

در بخشی از ویدیو اومدن و دستور env رو زدن، که resualt اش یه سری توابع بودن که یه سری اطلاعات بهمون میدادن.

ایشون اومدن یه سری مقدار به برای Env تعریف کردن و بعد export کردن unset کردن و یه همچین تمرین هایی.

اما دوستان، ممکنه بگید که اصلا کاربردش چی میتونه باشه؟! که ما تابع اضافه کنیم یا مثلا تابع PATH$ رو ویرایش کنیم یا دایرکتوری جاری رو بهش اضافه کنیم... خب ایناکار کاربرد کجاست؟!!

ممنون میشم یه توضیحی در این رابطه بدین..
« آخرین ویرایش: 03 بهمن 1393، 06:23 ب‌ظ توسط API »
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : سوالی در رابطه با Evn
« پاسخ #1 : 03 بهمن 1393، 01:32 ب‌ظ »
PATH تابع نیست، متغیّر محیطیه. هر مسیری که داحل این متغیّر باشه پرونده‌های اجرایی داخلش از همه‌جای سامانه قابل دسترسی هستن. مثلاً /bin/ داخل PATH هست، پس به جای این که هر بار بزنی bin/ls/ می‌تونی فقط بنویسی ls و خودش داخل PATH می‌گرده و پیداش می‌کنه. برای این که ببینی هر برنامه‌ای که اجرا می‌کنی در حقیقت کجاست می‌تونی از برنامه‌ی which استفاده کنی:
$ which ls
/bin/ls
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن