انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دلیل پررنگ شدن خطوط کانکی !؟  (دفعات بازدید: 2070 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
دلیل پررنگ شدن خطوط کانکی !؟
« : 20 دی 1393، 12:34 ق‌ظ »
من از Conky Manager استفاده میکنم.کانکی به اسم Ghotam دارم که هم ساعت و هم تاریخه و مشکلی نداره.(bckground اون هم Transparency داره)
اماکانکی دیگه که اسمش Tall_Conky_Weather_jess هستش و فایل weather_c مسئول نمایش آب و هواست.این کانکی Transparency نداره .منظورم اینه که Background اون کپی عکس دسکتاپ میشه.و اگه عکس دسکتاپ عوض بشه.معلومه که کانکی شفاف نیست.و باید کانکی رو دوباره اجرا کرد.باز این مشکل رو میشه با اغماض ازش گذشت.
اما بعد از یه مدت که سیستم روشنه.این کانکی نوشته هاش پر رنگ میشه.گاهی انقدر پررنگ میشه که ناخواناست.مثل این که چند تا کانکی رو روی هم بندازی ولی کاملا انطباق نداشته باشن.
دلیل این مشکلات کانکی چیه؟
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : دلیل پررنگ شدن خطوط کانکی !؟
« پاسخ #1 : 20 دی 1393، 11:00 ق‌ظ »
نقل‌قول
اما بعد از یه مدت که سیستم روشنه.این کانکی نوشته هاش پر رنگ میشه.گاهی انقدر پررنگ میشه که ناخواناست.مثل این که چند تا کانکی رو روی هم بندازی ولی کاملا انطباق نداشته باشن.
آره این مشکل هست
باید کانکی منیجر رو دوباره باز کرد و روی اون ویجت ها کلیک کرد تا درست بشن
من از کل ویجت ها کانکی که روی دسکتاپم میذارم یه پروفایل درست کردم تا وقتی به مشکل خورد همون پروفایل رو روش دوباره کلیک می کنم و درست میشه  ;)
کلا کانکی همینش اعصاب خورد کنه. هر دفعه یه جوری میشه.
شاید خودمم در آینده برای ویجت های ساعت و نت دنبال یه برنامه ی دیگه باشم یا حتی ویجت های خود KDE  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت