انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اتصال از طریق VPN به اینترنت  (دفعات بازدید: 7306 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مقدم

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
اتصال از طریق VPN به اینترنت
« : 08 خرداد 1386، 09:05 ق‌ظ »
من از طریق شبکه LAN توسط ویندوز و ساختن کانکشن VPN connection با وارد کردن IP سرور به سرور متصل میشوم .ولی در اوبونتو این کار امکانپذیر نشد .لطفا کمک .....

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: اتصال از طریق VPN به اینترنت
« پاسخ #1 : 08 خرداد 1386، 09:43 ق‌ظ »
شما میتونید به کمک network-manager-openvpn این اتصال رو برقرار کنید
برای نصب کردن network-manager-openvpn کافیه مثل سایر بسته‌ها با apt-get یا synaptic نصبش کنید...
sudo apt-get install network-manager-openvpn
غیر از این از PPTP Client هم میتونید استفاده کنید. این هم راهنماش
http://pptpclient.sourceforge.net/howto-ubuntu.phtml
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین krax

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
« پاسخ #2 : 09 خرداد 1386، 12:32 ب‌ظ »
من فکر کردم بدلیل ارتباط این تاپیک رو اینججا هم بزنم
من یک  laptop dell مدل  دارم Enspiron 1300/b ولی وقتی ابنتو روش نصب کردم مشکلی پیدا کردم:
1. اصلا به ااینترنت کافی نت دانشگاه نمی تونم نصب بشم یعنی کارت شبکه من خودکار کار میکنه و وقتی یکی از سیم های lan رو میزنم توی socket می تونم بقیه کامپیوترها و share folders  رو ببینم و حتی استفاده کنم ولی چون کانکشن همه کامپیوتر های اینجا توسط یک وvpn است که توی ویندوز به روش زیل configure میشه من تمی تونم از اینترنت استفاده کنم که این برام خیلی مهمه چون توی تمام کارام باید به اینترنت متصل ( ;D   ) باشم.
من Open-vpn.deb   و   Network-openvpn.deb که اقا مهدی گفته بودن   رو دانلود کردم  و نصبیدم ولی 1. هیچ ایکونی توی سیستم یا applications و یاهیچ جای دیگه ای نیومد 2. وقتی یکی از دوستان که بر حسب اتفاق انجا بود با دستور sudo انو اورد که من بعدا دیگه نتونستم بیارم از ما آدرس CA file و در حالت Password Authentication رو انتخاب میکنم با از من آدرس (ای پی ) Gateway رو میپرسه
ای بابا اینجا ما VPN داریم نه gateway
از تنظیمات ما یک vpn میساخیتم بعد روش راست کلیک میکردیم توی قسمت host name or address میزدیم vpn.ui.ac.ir  همین و بعد هم ok میکردیم و در صفحه   vpn connection    یوزر و پس رو میدادیم والبته توی یکی از tab های connection properties تیک گزینه data encription رو برمیداشتیم.
3. توی  ;http://pptpclient.sourceforge.net/howto-ubuntu.phtml اولین قدم یک مشکل وججود داره که توی ایکون نت ورک توی سیستم تری اصلا راست کلیک که کنیم گزینه remove نداره بندگان خدا تازه مگه برنامه هایی که شما می نصبید آیکونشون توی application یا سیستم وجود نداره اگه نداره چطوری فراخونی می کنید ؟ لطفا جواب بدید ???
لطفا جواب بدید ???

آفلاین habiba

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #3 : 15 شهریور 1386، 03:49 ب‌ظ »
شما میتونید به کمک network-manager-openvpn این اتصال رو برقرار کنید
برای نصب کردن network-manager-openvpn کافیه مثل سایر بسته‌ها با apt-get یا synaptic نصبش کنید...
sudo apt-get install network-manager-openvpn
غیر از این از PPTP Client هم میتونید استفاده کنید. این هم راهنماش
http://pptpclient.sourceforge.net/howto-ubuntu.phtml
openvpn را نصب کردم ولی چطوری یک کانکشن vpn  درست کنم لطفا توضیح دهید \\:D/
لطفا بیشتر توضیح دهید

آفلاین gostareh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
share کردن کانکشن VPN
« پاسخ #4 : 21 شهریور 1388، 11:46 ب‌ظ »
سلام
من در یک شبکه از طریق VPN به اینترنت  وصل میشم و این کانکشن رو برای یک شبکه دیگه share میکنم. تا حالا همه سیستم ها XP بودن ولی حالا اومدم سیستم اصلی رو Ubuntu کردم از طریق VPN هم ارتباط برقرار میکنم و ایترنت دارم. همچنین با ubuntu میتونم شبکه XPهام رو ببینم و برعکس.
حالا مشکل من اینه که چطوری توی ubuntu میتونم کانکشن VPn رو Share منم؟که توی سیستم های XP بتونم مثل قبل از اینترنتش استفاده کنم؟
سپاسگزار