من فکر کردم بدلیل ارتباط این تاپیک رو اینججا هم بزنم
من یک laptop dell مدل دارم Enspiron 1300/b ولی وقتی ابنتو روش نصب کردم مشکلی پیدا کردم:
1. اصلا به ااینترنت کافی نت دانشگاه نمی تونم نصب بشم یعنی کارت شبکه من خودکار کار میکنه و وقتی یکی از سیم های lan رو میزنم توی socket می تونم بقیه کامپیوترها و share folders رو ببینم و حتی استفاده کنم ولی چون کانکشن همه کامپیوتر های اینجا توسط یک وvpn است که توی ویندوز به روش زیل configure میشه من تمی تونم از اینترنت استفاده کنم که این برام خیلی مهمه چون توی تمام کارام باید به اینترنت متصل (
) باشم.
من Open-vpn.deb و Network-openvpn.deb که اقا مهدی گفته بودن رو دانلود کردم و نصبیدم ولی 1. هیچ ایکونی توی سیستم یا applications و یاهیچ جای دیگه ای نیومد 2. وقتی یکی از دوستان که بر حسب اتفاق انجا بود با دستور sudo انو اورد که من بعدا دیگه نتونستم بیارم از ما آدرس CA file و در حالت Password Authentication رو انتخاب میکنم با از من آدرس (ای پی ) Gateway رو میپرسه
ای بابا اینجا ما VPN داریم نه gateway
از تنظیمات ما یک vpn میساخیتم بعد روش راست کلیک میکردیم توی قسمت host name or address میزدیم vpn.ui.ac.ir همین و بعد هم ok میکردیم و در صفحه vpn connection یوزر و پس رو میدادیم والبته توی یکی از tab های connection properties تیک گزینه data encription رو برمیداشتیم.
3. توی ;
http://pptpclient.sourceforge.net/howto-ubuntu.phtml اولین قدم یک مشکل وججود داره که توی ایکون نت ورک توی سیستم تری اصلا راست کلیک که کنیم گزینه remove نداره بندگان خدا تازه مگه برنامه هایی که شما می نصبید آیکونشون توی application یا سیستم وجود نداره اگه نداره چطوری فراخونی می کنید ؟ لطفا جواب بدید