انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پروسه های ناشناس در KDE - حل شد.  (دفعات بازدید: 1984 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پروسه های ناشناس در KDE - حل شد.
« : 08 بهمن 1393، 12:05 ب‌ظ »
سلام دوستان.
این KDE با 99 درصد خوبیاش 1 درصد بدی هم داره که همین پروسه های الکیش هستن  ](*,)
الان این پیوست رو نگاه کنین.
چندتا پروسه ی 40 مگابایتی هست که معلوم نیست چی ان و فقط تا دلشون بخواد رم اشغال می کنن.
یا مثلا وقتی یه پروسه باز میشه، بعد از بستن پنجره ی اون برنامه، بازم پروسه باقی می مونه. مثلا وقتی میرم توی Muon و میخوام سورس رو کانفیگ کنم، ازم رمز می پرسه. خب این هیچی. طبیعیه. ولی بعد از این که رمز رو دادم و صفحه اش بسته شد، باز پروسه ی اون رمزه (شکلش هم توی تسک منیجر مثل یه کلیده) بازه و بسته نمیشه.
چرا اینجوریه؟
« آخرین ویرایش: 20 بهمن 1393، 01:14 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
پاسخ : پروسه های ناشناس در KDE
« پاسخ #1 : 08 بهمن 1393، 12:08 ب‌ظ »
گنوم شل هم یه پروسه 35 مگابایتی داره که رو اعصاب منه :D

evolution-calendar-factory
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 08 بهمن 1393، 12:11 ب‌ظ »
گنوم شل هم یه پروسه 35 مگابایتی داره که رو اعصاب منه :D

evolution-calendar-factory

35 مگ خوبه که. این پروسه های من تا 700 مگ هم میرسن.
یه سرویس هست به اسم akonadi اون دیگه باز بشه 500 مگ از رمم رو گرفته.  ](*,)
تسک منیجر من پر از این پروسه هاس. نمیدونم چی ان اصلا.
چجوری میشه فهمید این پروسه ها مربوط به چی ان؟‌(غیر از عموگوگل البته)  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 08 بهمن 1393، 01:43 ب‌ظ »
سلام.
من از centos 7 استفاده میکنم.
این عکسها رو ببینید.
http://upload7.ir/preview.php?user=&file=6c77fbb7b09fd062ada822885c5953a3e13edad9.png
http://upload7.ir/preview.php?user=&file=a030c4935ed9bfb02c556a0bd49c5b038572e768.png
http://upload7.ir/preview.php?user=&file=61fb2871c32efca6f9dfb2599b65f8a06c7299a8.png

رم من 1.5 هست و این پروسه ها باعث میشن خیلی زود پر بشه.
akonadi رو با کانفیگی که توی kickoff سرچ می کنم، میتونم استوپ کنم و کلی از رمم آزاد بشه
ولی اون پروسه هایی که عکسشون رو گذاشتم:
اولا نمی دونم چی ان
دوما نمی دونم چرا همیشه هستن
 ;)
« آخرین ویرایش: 08 بهمن 1393، 01:55 ب‌ظ توسط Rasubuntu »

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
« پاسخ #5 : 08 بهمن 1393، 01:56 ب‌ظ »
دستور زیر رو تو کنسول بزن.
man kdeinit4

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 08 بهمن 1393، 01:58 ب‌ظ »
NAME
       kdeinit4 - KDE process launcher.

SYNOPSIS
       kdeinit4 [--help] [[--no-fork] | [--no-kded] | [--suicide]] [[+programs] | [programs]]

DESCRIPTION
       kdeinit4 is a process launcher somewhat similar to the famous init used for booting UNIX. It executes
       KDE programs and kdeinit loadable modules (KLMs) starting them more efficiently.

Using kdeinit4 to launch KDE applications makes starting a typical KDE application a couple times faster
       and reduces memory consumption by a substantial amount.

kdeinit4 is linked against all libraries a standard KDE application needs. With this technique, starting
       an application becomes much faster because now only the application itself needs to be linked whereas
       otherwise both the application as well as all the libaries it uses need to be linked.

این خودش لانچر پروسه هاس؟؟  ;D ;D

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 08 بهمن 1393، 01:59 ب‌ظ »
یعنی میگه این لانچر میاد اپ های کی دی ای رو میذاره توی رم واسه لود شدن سریعشون؟؟

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
« پاسخ #8 : 08 بهمن 1393، 02:26 ب‌ظ »
تا اونجایی که من فهمیدم.
توی اینجا گفته که kdeinit کاری شبیه به init رو برای kde انجام میده.

حالا اصلا init چیه؟
بزار ساده بگم. اگر برای هر کاری در سیستم عامل به کرنل فرمان داده بشه سرعت کار پایین میاد چون ی کم سنگینه. پس زمانی که سیستم عامل اجرا میشه کرنل میره بالای ram میشینه و init رو صدا میزنه.(init ی برنامه شبیه کرنله فقط با اندازه ی کوچیکتر). init هم بعضی کارای مهم رو خودش انجام میده و کارای ساده تر و غیر مهمتر رو به سرویسای زیردستش میده. مثل xinetd . پس میتونیم بگیم که کرنل مثل شاه میمونه و init مثل نخستوزیر و سرویسهای شبیه xinetd هم مثل وزیرهای init هستن.
این رو هم اظافه کنم که init کارهای مهم رو همیشه توی ram نگه میداره. (init اون کارها رو respawn میکنه. یعنی به هر دلیلی اون برنامه از ram خارج بشه سریع اون برنامه رو از هارد به ram برمیگردونه.)
اگر میخوای init رو ببینی برو توی دایرکتوری  boot و اونجا ی سری فایل مربوط به init میبینی که ادامه ی اسمش ورژن کرنل رو هم نوشته و به صورت فشرده شده هست. با یوزر root  برو و یکی از اونها رو توی ی دایرکتوری از home کپی کن و اون رو از حالت فشرده در بیار تا شباهت زیاد بین init و کرنل رو ببینی.

حالا kdeinit ی کاری شبیه به این برای kde انجام میده. چون اگر kde بخواد همه ی کارها رو انجام بده به خاطر سنگین بودنش سرعت کار پایین میاد.
« آخرین ویرایش: 08 بهمن 1393، 02:56 ب‌ظ توسط alireza hashemi »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 08 بهمن 1393، 02:36 ب‌ظ »
خیلی ممنون
توضیح کاملا واضح و شیوایی بود  ;)
خب پس این پروسه های 40 مگابایتی باعث میشن کی دی ای کارها رو سریع تر انجام بده. واسه همین اومده روی رم  ;)
اگه آدم بفهمه هرچیزی توی سیستمش دقیقا چیه و چکار می کنه تازه می فهمه سیستم و سیستم عامل یعنی چی.
مرسی از راهنماییتون  ;)