با سلام
من که چیزی نفهمیدم . زیر دیپلم لطفا راهنمایی کنید که کلا چیکار قرار بوده بکنید و چیکار کردید
یا علی
سلام عزیز جان
شما تاج سری - خودت استادی داداش - بالای دکترا میگم واست الان
من openbox - fluxbox - blackbox - lxde رو روی اوبونتوم ریختم تا در واقع با کنوم ۵ تا ویندوز منیجر یا به اصطلاح خودمونی (که یکم غلطه) ۵ تا دسکتاپ داشته باشم
عیر از گنوم اون ۴ تای دیگه به سبکی مشهورن
یک نشونیشم اینه که وقتی میخای نصبش کنی فقط ۳ تا ۴ مگ بیشتر نمیشه
خوب این در مقایسه با گنوم خیلی کمه پس شاید بشه نتیجه گرفت که خیلی سبک تر و سریع تر باشه که همینجوری هم هست
این دسکتاپ ها محیط بسیار ساده و زیبایی دارند
و واقعا دوست داشتنی هستند
فقط من با اینا یک مشکل کوچیک داشتم. غیر از lxde در بقیه منویی به صورت دیفالت وجود نداره و باید از طریق رایت کلیک بر روی دسکتاپ به منو دسترسی پیدا کنی و مشکل بعدی اینکه افکت های کامپیز روش اجرا نمیشد!!!
یعنی نمیشه محیط زیبای کامپیز و گرافیک اون رو با محیط ساده و بسیار جالب openbox یا fluxbox با هم داشت اما میشه compiz رو بر روی lxde فعال کرد که ترکیب چیز بسیار زیبایی در میاد
برای رایت کلیک هم از داخل screenlets یکی از اون gadget هایی که منو رو شبیه سازی میکنه روی دسکتاپم گذاشتم
حالا تنها مشکلی که مونده بود کامپیز در openbox بود
کمی مطالعه کردم و به این نتیجه رسیدم که گویا نمیشه!
بیشتر جستجو کردم تا به لینک زیر رسیدم (روش فعال کردن 3d desktop rotation در زمان تغییر بین دسکتاپ های مجازی موجود البته در fluxbox)
این برنامه کامپیز نیست اما 3d هستش و از هیچی بهتره
البته هنوز اگه کسی بتونه کامپیز رو با محیط ساده و زیبای openbox ترکیب کنه کلی دعاش میکنم
اینم لینک 3ddesktop
http://desk3d.sourceforge.net/download.phpباید دو نکته رو دوباره بگم
اول اینکه اگه یک روزی رفتی سراق lxde حتما یادت باشه که کامپیز رو فعال کنی
اگه رفتی سروقت fluxbox و ازش خوشت اومد اما کامپیز روش اجرا نشد حتما یه سر به desk3d بزنی
البته جادوی screenlets همیشه و در همه دسکتاپ ها جاش محفوظه