انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نظر شما درمورد این برنامه چیست ؟  (دفعات بازدید: 2832 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alireza378

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
نظر شما درمورد این برنامه چیست ؟
« : 16 دی 1393، 11:17 ب‌ظ »
سلام دوستان

کانفیگ کردن OpenVP_N در توزیع های RPM-Based یکمی سخت هست. من تصمیم دارم یک برنامه بنویسم که این کار رو آسون کنه ( هم به صورت GUI و هم CLI )

به این صورت که شما فایل های Certificate و.. را به برنامه اضافه می کنید خودش براتون Connection مربوطه را Make میکنه و هر  وقت بخواید بهش وصل میشید. علاوه بر این تسلط کامل بر روی کانکشنهای OpenV_pn خواهید داشت ( حذف - ویرایش - اضافه )

فکر می کنم برنامه ای ساده و همچنان تازه باشه چون شبیه اش رو جایی ندیدم...

نظر شما چیه ؟ پیشنهاد و انتقاداتون رو بگید :)

یاحق

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : نظر شما درمورد این برنامه چیست ؟
« پاسخ #1 : 16 دی 1393، 11:36 ب‌ظ »
معمولاً روند کار اینه که برنامه رو می‌سازن و می‌ذارن روی مثلاً گیت‌هاب، بعد می‌گن من این رو ساختم بیاین بهترش کنیم. همین‌جوری رو هوا نمی‌شه نظر داد که…
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alireza378

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 16 دی 1393، 11:39 ب‌ظ »
معمولاً روند کار اینه که برنامه رو می‌سازن و می‌ذارن روی مثلاً گیت‌هاب، بعد می‌گن من این رو ساختم بیاین بهترش کنیم. همین‌جوری رو هوا نمی‌شه نظر داد که…

Take it easy man... :(

به هر حال یه سری انتظاراتتون رو بگید... اصلا بگید ایده ی خوبی هست یا نه ؟ ناسلامتی این اولین برنامه ی منه که قصد دارم تحت GPL منتشرش کنم ^_^

بقیه همش تحت BSD License بودن :)))))

آفلاین alireza378

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 16 دی 1393، 11:43 ب‌ظ »
یه سوال دیگه دوستان :

الآن چیزی رو که تحت GPL منتشر کنیم... سورسش آزاده ! خب ما میایم یه Donate میذاریم گوشش !

توی ایران خودتون می دونید که اوضاع چجوریه !!!‌ کسی که Donate نمی کنه ! همه دنبال رفاه خودشون هستن که کارشون با برنامه راه بیفته !!!!

پس چرا GPL ؟ چرا BSD Lisence ؟ کلا چرا نرم افزار آزاد ؟

البته در ایران ! آن هم به علت فرهنگ غلط مردم ما...

بالاخره باید برنامه نویس ما از یه جایی نون در بیاره دیگه نه ؟؟؟ با Donate ؟؟‌ خیلی خنده داره...

داریم به جایی میرسیم که درآمد روزانه ی فالگیر و رمال ها از برنامه نویس ها بیشتره !  ??? ???

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 17 دی 1393، 06:20 ب‌ظ »
هیچ جای دنیا برنامه‌نویس با فروش مستقیم محصولش کسب درامد نمی‌کنه. سازوکار برنامه نویسی به صورت سفارش گرفتن و پیش پرداخت هست و برای همینه که حداقل برای برنامه‌نویس فرقی نمی‌کنه نرم‌افزارش رو با چه پروانه‌ای منتشر کنه.

در ضمن در ایران خیلی بیش‌تر از جاهای دیگه مردم دارن دونیت می‌کنن. نمونه‌اش همین سلام‌دنیا، فونت آزاد فارسی، گروه دوبلاژ گلوری و…
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #5 : 13 بهمن 1393، 03:49 ق‌ظ »
یه سوال دیگه دوستان :

الآن چیزی رو که تحت GPL منتشر کنیم... سورسش آزاده ! خب ما میایم یه Donate میذاریم گوشش !

توی ایران خودتون می دونید که اوضاع چجوریه !!!‌ کسی که Donate نمی کنه ! همه دنبال رفاه خودشون هستن که کارشون با برنامه راه بیفته !!!!

پس چرا GPL ؟ چرا BSD Lisence ؟ کلا چرا نرم افزار آزاد ؟

البته در ایران ! آن هم به علت فرهنگ غلط مردم ما...

بالاخره باید برنامه نویس ما از یه جایی نون در بیاره دیگه نه ؟؟؟ با Donate ؟؟‌ خیلی خنده داره...

داریم به جایی میرسیم که درآمد روزانه ی فالگیر و رمال ها از برنامه نویس ها بیشتره !  ??? ???

سلام
دوست عزیز مطمئن باش مردم ایران برای هر چه که خوب و با کیفیت باشه و به دلشون بشینه دونیت میکنند مثلا خود گلوری به نظر من بعضی از کاراش اصلا بدرد نمیخورند ولی بعضی از کارها حتی شخصه 2 تا 3 برابر حالت عادی دونیت کرده ام.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up