انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فدورا یا اوپن سوزه  (دفعات بازدید: 3352 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 201
    • متن های عاشقانه وزیبا
پاسخ : فدورا یا اوپن سوزه
« پاسخ #15 : 15 بهمن 1393، 10:10 ق‌ظ »
اگه مثل من به روز بودن مخازن برات خیلی مهمه آرچ رو حتما تست کن! لامصب خیلی خیلی خوب آپدیت میکنه.
اگرم نصب خود آرچ برات سخته یه توزیع آرچ-بیس مثل منجارو رو تست کن حتما. پشیمون نمیشی!
بین اونا هم فدورا رو بت پیشنهاد میکنم.

شما از آرچ برای چه کاری استفاده میکنید ؟
میشه فرقش رو با ابونتو بگید
ممنون

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
« پاسخ #16 : 15 بهمن 1393، 11:58 ق‌ظ »
ممنون

برای کارای روزمره ازش استفاده میکنم! یه توزیع لینوکس دیگه ست که برخلاف اوبونتو بصورت غلتان منتشر میشه (Rolling Release). به این معنی که ورژن جدید نمیده کلا! مدام نرم افزاراش رو خرد خرد آپدیت میکنه...
مدیر بسته‌اش pacmanئه (معادل همون apt-get) روش استفاده‌ش هم زیاد متفاوت نیسست ولی خیلی وسیع‌تر و به‌روز تره. مثلا شما همین الان توی apt-get نرم افزاری مثل Netbeans رو نسخه خیلی قدیمیش رو داری در صورتی که توی pacman آخرین نسخه‌ش موجوده. یا مثلا JDK هم همینطوره و غیره... این برای مایی که برای نصب JDK و Netbeans به سد تحریم می‌خوریم می‌تونه خیلی مهم باشه. البته توی اوبونتو هم میشه مدام با اضافه کردن PPA بسته‌های به‌روز تری داشت ولی خب به‌نظرم بازم pacman نمیشه!
چیز دیگه‌ای که قدرت آرچ‌لینوکس رو خیلی بالا می‌بره AUR هست که دیگه واقعا بی‌نظیره. pacman خودش به اندازه کافی وسیع هست! دیگه اگه چیزی‌ام باشه که توی pacman پیداش نکنی ۱۰۰٪ توی مخازن کاربران آرچ (AUR) هست! واقعا می‌گم اینو... توی آرچ‌لینوکس تقریبا پیش نمی‌آد حالتی که مجبور شی نرم‌افزاری رو از سایتش دانلود کنی.

در ضمن جامعه‌ی کاربری خیلی قوی‌ای هم داره. شما تو همین ArchWiki در مورد همه‌چیز آموزش خیلی کامل و خوبی می‌بینی. چیزی که توی اوبونتو به نظرم کمتر وجود داره.

یکم نصب و پیکربندیش سخته که اونم اگه طبق آموزشای موجود توی ArchWiki پیش بری مشکلی پیش نمی‌آد. یا مثلا می‌تونی از فرزندان آرچ مثل Chakra یا Manjaro... استفاده کنی.
« آخرین ویرایش: 15 بهمن 1393، 12:00 ب‌ظ توسط محمد فدوی »
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
    • متن های عاشقانه وزیبا
« پاسخ #17 : 15 بهمن 1393، 01:47 ب‌ظ »
ممنون

برای کارای روزمره ازش استفاده میکنم! یه توزیع لینوکس دیگه ست که برخلاف اوبونتو بصورت غلتان منتشر میشه (Rolling Release). به این معنی که ورژن جدید نمیده کلا! مدام نرم افزاراش رو خرد خرد آپدیت میکنه...
مدیر بسته‌اش pacmanئه (معادل همون apt-get) روش استفاده‌ش هم زیاد متفاوت نیسست ولی خیلی وسیع‌تر و به‌روز تره. مثلا شما همین الان توی apt-get نرم افزاری مثل Netbeans رو نسخه خیلی قدیمیش رو داری در صورتی که توی pacman آخرین نسخه‌ش موجوده. یا مثلا JDK هم همینطوره و غیره... این برای مایی که برای نصب JDK و Netbeans به سد تحریم می‌خوریم می‌تونه خیلی مهم باشه. البته توی اوبونتو هم میشه مدام با اضافه کردن PPA بسته‌های به‌روز تری داشت ولی خب به‌نظرم بازم pacman نمیشه!
چیز دیگه‌ای که قدرت آرچ‌لینوکس رو خیلی بالا می‌بره AUR هست که دیگه واقعا بی‌نظیره. pacman خودش به اندازه کافی وسیع هست! دیگه اگه چیزی‌ام باشه که توی pacman پیداش نکنی ۱۰۰٪ توی مخازن کاربران آرچ (AUR) هست! واقعا می‌گم اینو... توی آرچ‌لینوکس تقریبا پیش نمی‌آد حالتی که مجبور شی نرم‌افزاری رو از سایتش دانلود کنی.

در ضمن جامعه‌ی کاربری خیلی قوی‌ای هم داره. شما تو همین ArchWiki در مورد همه‌چیز آموزش خیلی کامل و خوبی می‌بینی. چیزی که توی اوبونتو به نظرم کمتر وجود داره.

یکم نصب و پیکربندیش سخته که اونم اگه طبق آموزشای موجود توی ArchWiki پیش بری مشکلی پیش نمی‌آد. یا مثلا می‌تونی از فرزندان آرچ مثل Chakra یا Manjaro... استفاده کنی.

ممنون از شما دوست عزیز
من برنامه نویسی اندروید انجام میدم و جدیدا از اندروید استدیو استفاده میکنم . وقتی اجراش میکنم حافظه ای که مصرف میشه 1.6 گیگه و با اجرای شبیه ساز به 1.8 تا 1.9 گیگ میرسه .در صورتی که من رمم 2 گیگه
میخوام بدونم ارچ تو زمینه مدیریت حافظه چطوریه ؟یا توزیع هست که به درد من بخوره ؟

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
« پاسخ #18 : 15 بهمن 1393، 02:10 ب‌ظ »
جواب این سؤال همون جواب همیشگیه! اینا همشون توزیع لینوکسن و من تفاوتی توی مدیریت تخصیص منابع توشون ندیدم (شاید دوستان اطلاعات دقیق‌تری داشته باشن) در مورد زمینه‌ی کاریتون هم واقعیت اینه که به همون اندازه که آرچ‌لینوکس کارتون رو راه میندازه، فدورا و اوبونتو و اوپن‌سوزه هم کارتون رو انجام می‌دن. یعنی یه برنامه‌نویس توی اوبونتو هم هیچ احساس کمبودی نمی‌کنه ولی خب من آرچ رو دوست دارم به‌خاطر اینکه مخازنش گسترده‌تر و به‌روز ترن و همچنین از خوندن مستندات ArchWiki خیلی خوشم می‌آد.
اما خب apt-get هم هیچی کم نداره و اوبونتو هم پایگاه‌های خاص خودش رو (که از آرچ پربازدیدتر هم هستن) داره. انتخاب با خودتونه در نهایت. :)

پ.ن: من موقع کار با Android Studio و Eclipse یه سنگینی و کندی خاصی رو حس می‌کنم و اگه بخوام برنامه‌نویسی اندروید بکنم از IntelliJ IDEA استفاده می‌کنم. شاید اگه تستش کنی بد نباشه.
« آخرین ویرایش: 15 بهمن 1393، 02:13 ب‌ظ توسط محمد فدوی »
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #19 : 15 بهمن 1393، 02:20 ب‌ظ »
ممنون از شما دوست عزیز
من برنامه نویسی اندروید انجام میدم و جدیدا از اندروید استدیو استفاده میکنم . وقتی اجراش میکنم حافظه ای که مصرف میشه 1.6 گیگه و با اجرای شبیه ساز به 1.8 تا 1.9 گیگ میرسه .در صورتی که من رمم 2 گیگه
میخوام بدونم ارچ تو زمینه مدیریت حافظه چطوریه ؟یا توزیع هست که به درد من بخوره ؟
شما باید از یه میز کار سبک مثل lxde یا بهترش از یه مدیر پنجره مثل openbox یا awesome استفاده کنید تا منابع بیشتری برای کارتون داشته باشید :)

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
    • متن های عاشقانه وزیبا
« پاسخ #20 : 15 بهمن 1393، 03:44 ب‌ظ »
ممنون از شما دوست عزیز
شما باید از یه میز کار سبک مثل lxde یا بهترش از یه مدیر پنجره مثل openbox یا awesome استفاده کنید تا منابع بیشتری برای کارتون داشته باشید :)

lxde نصب کردم  سرعتش خوبه  وقتی  اندروید استدیو بالا میاد 800 مگابیت  مصرف میکنه . اما وقتی برنامه از رو اجرا میکنی و ماشین مجازی هم اجرا شد  همو  1.6  تغییر کرد . درکل  تو زبانهای کیبردش  هم فارسی نداشت  و تعجب کردم ؟ نحوه تنظیمات کیبوردش  رو اگه میدونید بگید .