انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کدام توزیع مبتنی براوبونتو پایدارتر و کم باگ تره؟  (دفعات بازدید: 2411 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
همونطور که دوستان گفتن بهتره برای استفاده از گنوم از اوبونتوگنوم استفاده کنی تا اینکه روی اوبونتو نسخه گنوم بریزی.
کاری که من کردم دانلود اوبونتوگنوم نسخه ۱۴.۰۴.۱ از سایتش بود و بعد اضافه کردن مخزن بروزتر گنوم روش.که از گنوم ۳.۱۰ به ۳.۱۲.۲ بروز شد واینکه چرا نشد ۳.۱۴ نمیدونم.
توی این یه مدت استفاده عالی بوده ویه نکته داشته نسبت به یونیتی لب‌تاپم خنک‌تر کار کرده، توی اوبونتو دما با باز بودن مرورگر و پخش موزیک و نت گردی حدود ۶۰ درجه بوده و درحالت بدون فعالیت ۵۱ درجه اما توی ابونتوگنوم توحالت بدون فعالیت ۴۵ درجه حدودا یا کمتر و درحالت پخش موزیک و وبگردی حدود ۵۵ درجه  :)

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 320
  • ..:: CodeR ::..
اینطور که از حرفات معلومه انگار ubuntu gnome  کلا یه توزیع جدا گانه از ubuntu دسته بندی میشه، درسته ؟ اگه آره، مگه فرقشون باهم میزکارشون نیست ؟ پس چرا توزیع جداگانه محسوب میشه ؟

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
اینطور که از حرفات معلومه انگار ubuntu gnome  کلا یه توزیع جدا گانه از ubuntu دسته بندی میشه، درسته ؟ اگه آره، مگه فرقشون باهم میزکارشون نیست ؟ پس چرا توزیع جداگانه محسوب میشه ؟
اوبونتوگنوم اوبونتوی که با میزکار گنوم هماهنگ شده ولی اگه بخوای روی اوبونتو میزکار گنوم بریزی دچار یه بهم ریختگی میشه نتیجه میشه ناپایداری

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 320
  • ..:: CodeR ::..
اوبونتوگنوم اوبونتوی که با میزکار گنوم هماهنگ شده ولی اگه بخوای روی اوبونتو میزکار گنوم بریزی دچار یه بهم ریختگی میشه نتیجه میشه ناپایداری
آره خودم امتحانش کردم.
الانم برای همین دنبال ubuntu gnome هستم.
فقط سوال اینجاست که آیا ubuntu gnome نسبت به ubuntu یه توزیع جداگانه محسوب میشه یا نه ؟

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
آره خودم امتحانش کردم.
فقط سوال اینجاست که آیا ubuntu gnome نسبت به ubuntu یه توزیع جداگانه محسوب میشه یا نه ؟
گفتم که همون اوبونتو هستش با میزکار گنوم این توزیع مثل لوبونتو یا زوبونتو و بقیه اوبونتو هستش بهینه شده با میزکار مربوط

آفلاین aleXx

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
آره خودم امتحانش کردم.

ببین توزیع جداگانه محسوب نمیشه
میشه گفت devivative توزیع اوبونتو محسوب میشه. مشتق یک توزیع
توزیعات مشتق ابزار هایی رو به صورت پیشفرض نصب میکنند که به درد یه کار خاصی میخوره. مثلا فدورا(مثلا میگم) یه مشتق مخصوص اموزش و مدارس داره که توش ابزار های اموزشی به ثورت پیشفرض هست
تو اگه اوبنتو رو با یونیتی نصب کنی بعد بیای گنوم بریزی قطعا یه سری ابزار هایی نصب کردی که مال یونیتی هست و تو گنوم ازشون استفاده چندانی نمیبری احتمالا
پس بهتره که از اول ابزار هایی رو نصب کنی که به دردت میخورن و برای گنوم هماهنگ شده بقول دوستان
اینم در قالب مشتقی به اسم ubuntu gnome هست