انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: روندها  (دفعات بازدید: 2061 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Moghan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
روندها
« : 15 بهمن 1393، 06:09 ب‌ظ »
با استفاده از گوگل ترند(حجم جستجوها و توزیع آنها در گوگل) این نتایج را می توان مشاهده کرد:

1- روند صعودی برای mint
2- روند نزولی برای linux پس از اوج در سال 2004
3- windows ثابت
4- اوبونتو نزولی پس از سال 2010
5- پایتون صعودی ولی سی++ نزولی

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : روندها
« پاسخ #1 : 15 بهمن 1393، 07:55 ب‌ظ »
دستت دردنکنه، اگه چندتاعکس می‌ذاشتی دیگه بهتر میشد :)

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
« پاسخ #2 : 15 بهمن 1393، 11:08 ب‌ظ »
جالبه که کلمه‌ی `ubuntu` سیر نزولی داشته ولی کلمه‌ی `اوبونتو` یه سیر صعودی خیلی کند رو داشته و کاملا هم یکدفعه از یه بازه‌ی زمانی شروع شده!!
`windows` ثابت بوده ولی `ویندوز` رشد داشته!
قیاس نصبی بین nodejs و php و asp.net و jsp هم به نوبه‌ی خودش جالب بود...
بعضی از نرم افزارها هم نمودارها عجیبی داشتن! مثل Unity که یه اوج خیلی شدید توش وجود داره که سریعا هم خوابیده! گویا مال زمانیه که یکپارچه‌ سازی اوبونتو رو بورس بود!

بهرحال من با Google Trends آشنا نبودم و خیلی تاپیکت برام مفید بود.
ممنون.
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #3 : 15 بهمن 1393، 11:50 ب‌ظ »
البته از میزان توزیع یه مطلب توی سرچ انجین نمیشه همچین برداشت هایی کرد.
بستگی داره کیا چقدر سرچ کنن.
مثلا من روزای اولی که لینوکس نصب کردم نیاز به سرچ داشتم. الان 8 ماهه که دیگه سرچ نمی کنم اوبونتو، لینوکس، ubuntu و ... این یعنی اوبونتو یا لینوکس سیر نزولی داشته؟؟  ;)
فکر کنم قضیه ی این آمار گیری مثل همین آمار گیری Distrowatch هست.  :D

اگه هم این نتایج بر اساس سیستم عامل نصب شده ی کاربران هست پس بگین تا در نظرم تجدید نظر کنم  :D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #4 : 16 بهمن 1393، 12:18 ق‌ظ »
مثلا من روزای اولی که لینوکس نصب کردم نیاز به سرچ داشتم. الان 8 ماهه که دیگه سرچ نمی کنم اوبونتو، لینوکس، ubuntu و ... این یعنی اوبونتو یا لینوکس سیر نزولی داشته؟؟  ;)
فکر کنم قضیه ی این آمار گیری مثل همین آمار گیری Distrowatch هست.  :D

نه من فکر میکنم این مساله خیلی مهم هست. بنظر من نشون دهنده‌ی این هست که دِبی ورودی افراد تازه‌کار داره کم می‌شه. (دبی == حجم ورودی/خروجی بر حسب ثانیه) و در طولانی مدت اثر گذار هست.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 16 بهمن 1393، 12:35 ق‌ظ »
خب چیزی که مشخصه اینه که مردم دنیا اکثرا کاربری ساده ای دارن و سواد و اطلاعات بالایی هم ندارن. واسه همین
1) میترسن طرف لینوکس بیان. فرهنگ لینوکسی ندارن.
2) اصن نمیدونن چی هست.

تقصیر ما هست که کم گذاشتیم واسه لینوکس. مثلا توی بزرگ ترین سایت های تکنولوژی کشور(زومیت و دیجیاتو)، موثرترینشون منم که مبلغ آزادی نرم افزار و گنو/لینوکسم. با تمام فحش ها و توهین هایی که بهم میشه، بازم از راهم منصرف نمیشم.
جامعه ی ما شده یه جامعه ی گوشه گیر که هر کسی فقط هدفش تامین نیاز های خودشه. (ذات لینوکس همینه البته. همه برای رفع نیاز های خودشون کار میکنن و نتایج رو هم در اختیار بقیه میذارن)
البته خودمم کم گذاشتم واسه ی این کار. خوب میدونم.
شاید تونسته باشم حداکثر 10 نفر رو گنو/لینوکسی (خالص) کنم اونم با کلی زحمت.
وقتی تبلیغ نشه، وقتی لینوکسیا خودشون رو نشون ندن و .. کسی دل نمی کنه بیاد سمت لینوکس. همه دارن واسه ویندوزی به به و چه چه می کنن که نصف امکاناتش رو از لینوکس گرفته. موضوع اینه که آگاهی وجود نداره. این ماییم که باید آگاهی بدیم و تبلیغ کنیم. اونم نه برای هر کسی. برای کسانی که بدونیم درک و سوادش رو دارن فقط بی اطلاعن. چیزی که من توی این سایتا دیدم میشه گفت 90 درصد نه تنها بی اطلاعن، بلکه درکش هم ندارن.
اینکه روند نزولی پیدا کرده به خاطر اینه که خیلیا نمیدونن لینوکس چیه
به نظر من تا یه چند سالی لینوکس فقط مختص ماها باقی می مونه و نیروی جدید بهش اضافه نمیشه. کسانی که دوست دار آزادی نرم افزار و برنامه نویسی و شبکه و امنیت و هک و ... هستن. باقیش آدمایی با کاربری ساده هستن.
مگه اینکه خودمون آستین بالا بزنیم و برای گسترش لینوکس یه کاری بکنیم.
البته من فقط شعار نمیدم. عمل هم می کنم. نمونه اش مواجه شدن با یه خاور کاربر بی منطق ساده هست که مغزشون رو شستشو دادن.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #6 : 16 بهمن 1393، 08:13 ب‌ظ »
و شاید این هم کمک کنه به بحث (منبع) :
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
« پاسخ #7 : 16 بهمن 1393، 11:32 ب‌ظ »
تقصیر ما هست که کم گذاشتیم واسه لینوکس. مثلا توی بزرگ ترین سایت های تکنولوژی کشور(زومیت و دیجیاتو)، موثرترینشون منم که مبلغ آزادی نرم افزار و گنو/لینوکسم. با تمام فحش ها و توهین هایی که بهم میشه، بازم از راهم منصرف نمیشم.
حمله به ویندوز  باعث میشود تا طرفداران و کاربران این سیستم عامل مقابل شما گارد بگیرند و وقتی چنین اتفاقی افتاد دیگر در مورد حرفهای شما فکر نخواهند کرد ... 
بسیاری از کاربران فکر میکنند که در گنو /لینوکس با کمبود نرم افزار مواجه هستیم یا گرافیک خوبی در کارهای سه بعدی و بازی و ... نداریم .بهتر است برای تبلیغ گنو/ لینوکس  از جذاب ترین کارهایی که در این سیستم عامل میکنید کلیپ های کم حجم و کوتاه مدت (15fps ) (کارهایی مانند اجرای گرافیکی ترین بازی ها و تبدیل فرمت ها و انجام محاسبات پیشرفته ، مدل سازی های علمی و .. تهیه کنید  ،  پوستر های جذاب هم از این کارایی ها و توانایی ها تهیه کنید و در فضای مجازی میان کاربران ویندوزی پخش کنید . باید موثر باشد و نظر عده زیادی را عوض کند .
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 17 بهمن 1393، 10:02 ق‌ظ »
بله حرفای شما درسته.
منم اشتباهاتی داشتم که انکارشون نمی کنم.
پیشنهادتون خیلی عالی بود. حتما میرم تو کارش.  ;)